* Vaunut, rattaat ja turvaistuimet toimitamme toimituskuluitta.
* Muiden tuotteiden toimituskulut tulevat valittavaksi automaattisesti kassalla.
* Lähellä-paketit ovat alk.6,90€ (aina 5kg asti) paketin painon mukaan,
kirjekokoiset tuotteet tulevat kirjepakettina.

Please find this information in English below.

Verkkokaupasta suoraan pystyt tilaamaan tuotteita vain Suomen alueelle, mutta toimitamme myös Ahvenanmaalle, Viroon, Ruotsiin, ota yhteys suoraan myynti@vaunula.fi We deliver also to Estonia, Sweden and Åland, contact us myynti@vaunula.fi

Toimitusaika
Tilaukset pyritään toimittamaan viimeistään tilauspäivästä seuraavana arkipäivänä.
Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupastamme välittömästi, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä hetimmiten.

Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen tekstiviestinä. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Vaunujen, rattaiden ja turvaistuinten ilmainen toimitus:
Paketti tulee automaattisesti antamasi osoitteen mukaisesti lähimpään noutopisteeseen (R-Kioski, K-Market, Abc, Tokmanni jne. tai normaali Matkahuolto). Näin saatte hakea paketin lähikaupastanne silloin, kun teille sopii.
HUOM! Näissä Matkahuollon kaikissa toimituspisteissä säilytysaika on 7 vuorokautta, mukaan lukien pyhät. Eli paketti lähtee takaisin viikon kuluttua teille tulleesta lähetysilmoituksesta!
Erikseen voit valita Kotipaketin, joka tuodaan kotiovelle.
Paketit kulkevat aina vakuutettuina lähetyksinä katoamista tai rikkoontumista vastaan.
Toimitusaika on noin 1-3 arkipäivää. Otathan huomioon, että pienemmille ja kaukaisimmille paikkakunnille (sekä lähikauppoihin) toimitusaika voi olla tuon 3-4 arkipäivää. 90% tilauksista toimitetaan 1-2 arkipäivän sisään.

Kirjetoimitusten toimitusaika on Postin viiveistä johtuen nyt noin 2-24 päivää. Huom! Emme vastaa, jos toimitukset viivästyvät meistä johtumattomista syistä.

---------------------------------

Maksutavat verkkokaupassa:
Hyväksymme tällä hetkellä mm.verkkokaupassa verkkopankkimaksut, Collector laskun/luoton sekä Everyday -luoton sekä Klarnan osamaksun / laskun.
Luottokorttimaksut ovat tällä hetkellä tilapäisesti poissakäytöstä. Collector lasku tarjoaa maksuttoman 14 päivän laskun.
Palaa aina myyjän palveluun maksun jälkeen. Näin mekin saamme varmasti tiedon maksusta.

HUOM. Klarnan tilaukset toimitetaan vain maksajan osoitteeseen, tai lähimpään toimipisteeseen, ei eri paikkakunnille erilaisten petoksien ja väärinkäytöksien vuoksi.

Maksutavat varastolla: Tuotteita voitte noutaa halutessanne suoraan varastolta. Siellä saatte myös testata eri malleja, sovitella tuotteita autoon yms. ja valita eri tuotteista ja väreistä mieleisenne. Varastollamme maksuvälineinä käy muun muassa käteinen, pankkikortit, Visa Electron, Maestro, Visa, MasterCard, osamaksu ja lasku. Verkkokaupasta ei ole pakko varata tuotteita etukäteen, voitte tulla ostoksille paikanpäälle, ja valikoida varastosta haluamanne tuotteet.

Jos kuitenkin tilaat verkkokaupasta noutona tuotteet, ilmoitathan noutopäivän meille.
Varaamme noutotuotteita maksimissaan 8 vuorokautta!

-------------------------

Palautusoikeus / peruutusoikeus:
Palautuksesta täytyy ilmoittaa meille osoitteeseen myynti@vaunula.fi, 14 vuorokauden sisällä lähetyksen vastaanottamisesta, ja tuotteet täytyy palauttaa 14 vuorokauden kuluessa palautusilmoituksesta. Palautettavan tuotteen ja pakkauksen täytyy olla samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa, ja tuotteen täytyy olla käyttämätön. Sovittaa saat esimerkiksi turvaistuinta autoon ja lasta istuimeen. Lemmikkieläinten karvoista vähennämme vähintään 20% tuotteen hinnasta.

Palautuksen voit tehdä itse haluamallasi palautustavalla maksaen palautuksen etukäteen.
Jos palautat paketin esimerkiksi pakettiautomaatin pakettina, ilmoitathan siitä vielä meille, niin kuskimme tietää noutaa tämän.
Emme vastaanota Postin postiennakkoja tai Matkahuollon bussiennakkoja!

Jos asiakas jättää tuotteet noutamatta valitsemastaan toimipaikasta, eikä täten peru tilaustaan tai ilmoita siitä meille erikseen, veloitamme palautuskulut Matkahuollon normaalin kuljetushinnaston mukaisesti.

Voit halutessasi perua tilauksen ennen sen saapumista sinulle. Ilmoitathan tästä myynti@vaunula.fi.
Jos tilaamasi tuotteet ovat jo lähteneet varastoltamme, tuotteiden palautuskulut jäävät asiakkaan maksettavaksi Matkahuollon normaalin kuljetushinnaston mukaisesti.

Palautamme teille teiltä saamamme suoritukset, myös lähetystoimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan).
Klarnan laskutuslisä jää aina asiakkaan maksettavaksi.

Kirjeenä tulleissa palautuksissa ota yhteys myynti@vaunula.fi, niin saat meiltä palautusohjeet.
Palautustapauksissa voit aina edelleen ottaa yhteyttä meihin ja kysyä lisätietoja sähköpostitse myynti@vaunula.fi tai soittamalla 040 351 3855.

 -------------------------------

Ostajan velvollisuus on tarkistaa tilaamansa tuotteet kahden viikon (14 päivää) kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.
Mikäli saamanne tuote on viallinen, väärä tuote, osa tilauksesta puuttuu tai on kuljetuksessa vahingoittunut, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä mahdollisimman pian myynti@vaunula.fi, ja asia selvitetään samantien.
Kaikki tuotteemme sisältävät alv:n 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

 -------------------------------

Huolto ja takuu:
Vaunuillamme ja rattaillamme on vähintään puolen (½) vuoden - kahden (2) vuoden takuu riippuen ostamastanne tuotteesta. Takuu koskee valmistusvirheitä. Takuu on voimassa ostopäivästä lukien, saamaanne kuittia ja/tai takuutodistusta vastaan. Takuu ei korvaa normaalista käytöstä aiheutuneita, tai asiakkaan itse aiheuttamia vahinkoja. Jos tarvitsette takuu- tai korjauspalvelua, ottakaa yhteys varastolle sähköpostitse myynti@vaunula.fi, mukaan mielellään heti ostotiedot ja esimerkiksi kuva virheestä/viasta, näin saatte ostamanne tuotteet korjatuksi mahdollisimman nopeasti.

HUOM! Takuukorjaamme mahdollisimman nopeasti meiltä ostetut tuotteet. Meiltä löytyy varastolta myös vanhempiin mallistoihin heti suosituimpia varaosia, tai tilaamme erikoiset varaosat tarvittaessa maahantuojilta tai tehtailta. Meiltä saat myös korjausapua/varaosia valmistajien varaosavalmistusten mukaan takuuajan jälkeenkin, meiltä ostetuille tuotteille.
Kysy lisää myynti@vaunula.fi

Korjaus- ja takuuasioissa ota aina yhteys ensin siihen liikkeeseen, mistä olet tuotteen ostanut.
Emme valitettavasti takuukorjaa muista liikkeistä ostettuja tuotteita.

-------------------------------------
Verkkokaupasta suoraan pystyt tilaamaan tuotteita vain Suomen alueelle, mutta ota yhteys, toimitamme myös Ahvenanmaalle, Viroon, Ruotsiin jne. myynti@vaunula.fi

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:
- Sähköpostilla osoitteesta myynti@vaunula.fi
- Puhelimella numerosta 0400-362410

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

In english:

The free-delivery is valid when ordering prams, strollers or safety seats.
* Other products’ delivery will be charged at the checkout.
* The delivery-cost is 6,90€ to 5kg, and over it the cost goes by weight.
 Letter-sized packets will come by post.

 After ordering, the products will be sent, usually within 24 hours.

The packets will be delivered automatically to the closest Matkahuolto pick-up-point (R-Kioski, K-Market, Sale or normal Matkahuolto), according the address provided.  You will receive a SMS when your packet is ready for you. Our packets are always insured during the delivery.

 You need to check the order within 14 days of receiving it. If there is something wrong, missing or broken, please contact us myynti@vaunula.fi

You can always ask for more information on products, ordering etc. by email: myynti@vaunula.fi
 We will answer to you asap.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

We accept at the moment internet bank-payments, Visa and Mastercard, mobilepayment, Everyday-credit and KLARNA-account/part-payment.
Checkout - is a systemprovider for safe internet-banking.

 If you want to use part-payment, you will be asked for your personal identification number. When we receive confirmation from KLARNA, the products will be sent to you within 24 hours. These orders will only be delivered to the payer’s address.

You can also pick up the goods from our warehouse, close to Seinäjoki airport.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Warranty:
Our prams and safetyseats have a guarantee from 6 months to 2 years, depending on the product.
In case of warranty, please contact us via email: myynti@vaunula.fi
 Unfortunately we fix only for guarantee the products that are bought from us.

Returning your order:
If you want to return your order or parts of it, contact us via email: myynti@vaunula.fi
You have 14 days time to inform us about the return, and then 14 days time to return the order.
The products must be unused and in original package

You can choose which ever returning way you want. You can either send it back by Matkahuolto or Post with your own costs.
Or you can send it back to us with our customer-return-number and we will charge the return-fee according to Matkahuolto's fees.
This number you will get from us by email.

We will return the payment to you, when the package is here. We will return also the sending costs from our warehouse to you. The Klarna invoicing fee will always be left at the bill.
We do not accept the Posti or Matkahuolto cash-on-delivery (postiennakko).

Via email you will receive information for return also in English.

In returning situations please contact us first, and you will receive all the necessary information.