Play & Go -lelusäkki, Mini Thunderbolt
Play & Go -lelusäkki, Mini Thunderbolt Play & Go -lelusäkki, Mini Thunderbolt Play & Go -lelusäkki, Mini Thunderbolt Play & Go -lelusäkki, Mini Thunderbolt Play & Go -lelusäkki, Mini Thunderbolt

Play & Go -lelusäkki, Mini Thunderbolt

9,45 €
18,90 €
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Suositun lelusäkin pienempi versio!

Play & Go on yksinkertainen ja tehokas ratkaisu kodin säilytysongelmiin; tuote joka helpottaa jokaisen lapsiperheen arkea.

Loistava säilytysratkaisu legoille, kynille, hiuslenkeille, pienille aarteille. Käyttötarkoituksia on juuri niin monta kuin on käyttäjääkin.


Leikkien jälkeen voit kasata lelut maton keskelle ja nyörejä kiristämällä koota lelut sisään säkiksi muodostuvaan leikkimattoon. Säkin sisällä lelut säilyvät siisitisti seuraavan leikkihetkeen asti.


Säkki on puuvilla(lvalk) / musta.

Halkaisija: 40cm

Materiaali: laadukas ympäristöystävällinen, standardoitu puuvilla

Pesu: 30 asteen konepesu, vinkki: jos haluat värien säilyvän kirkkaina, liota tuotetta viinietikassa ennen pesua. Toimii myös muille puuvillatuotteille.

Takuu: tuotteelle myönnetään valmistajan takaama 3-vuoden takuu kun tuotetta on käytetty käyttötarkoituksen mukaisesti.

Play&Go on belgialainen yritys jonka ideana on tuoda markkinoille värikkäitä ja inspiroivia tuotteita lapsille ja lastenhuoneiden sisustukseen. Kaikki tuotteet valmistetaan sertifioidusta Canvas puuvillasta valvoituissa olosuhteissa ja hyväksytyissä tehtaiss

Paino:
2 kg
Arvostelut 0 arvostelua