Amme 84cm, liukueste, Nord Baby, beige
Amme 84cm, liukueste, Nord Baby, beige
Nordbaby

Amme 84cm, liukueste, Nord Baby, beige

18,90 €
Toimitusaika 1 - 4 arkipäivää

Pohjassa liukueste. Liukueste pohjassa, mikä jarruttaa pyllyn liukumista lapsen itse istuessa ammeessa, myös aikuinen saa siitä liukutukea, kun pesee pientä vauvaa niskaa tukien. 

84cm pitkä muotoiltu amme on hyvänkokoinen amme niin kauan, kuin ammetta tarvitaan.
Sinne mahtuu vielä 3-4 -vuotias leikkimään vesileikkejä!

- muotoiltu
- toisessa päässä kaksi tilaa saippualle
- ulkomitat: 84 x 48 x 28cm cm
- mm.BPA -vapaa

Valmistettu EU:ssa, tutkitut ja turvalliset materiaalit

Huom. Lapsia on hukkunut kylpemisen aikana, ja kylpeminen on aina riski hukkua, jos et vahdi lasta. Lapsi voi hukkua jopa vain 2cm syvyiseen veteen hyvin lyhyessä ajassa. Pidä aina kontakti lapseen kylvyn aikana. Älä koskaan jätä lasta valvomatta ammeeseen, edes pieneksi hetkeksi. Jos sinun täytyy lähteä pois tilasta, ota lapsi mukaan. Vain aikuinen saa pestä vauvan. Amme on aina sijoitettava vaakasuoralle alustalle. Älä koskaan jätä tuotetta kaltevalle tasolle, kun lapsi on siinä. 

Varo liian kuumaa vettä. Aseta tuote niin, että lapsi ei pääse koskemaan hanaan. Tarkista aina veden lämpötila ennen kuin laitat lapsen ammeeseen. Normaali veden lämpötila on 35-38 astetta. Tarkista aina tuotteen tukevuus ennen käyttöä. Tarkista aina kiinnitykset ja vakaus ammeen sisään laitetulla erillisellä ammetuella, jos käytät sellaista. Älä käytä elektronisia laitteita tai johtoja tuotteen lähettyvillä. Kun et käytä tuotetta, pidä se poissa lasten ulottuvilta.


Paino:
3 kg
Arvostelut 0 arvostelua