Kasattava / taitettava amme, harmaa
Kasattava / taitettava amme, harmaa Kasattava / taitettava amme, harmaa Kasattava / taitettava amme, harmaa Kasattava / taitettava amme, harmaa Kasattava / taitettava amme, harmaa Kasattava / taitettava amme, harmaa Kasattava / taitettava amme, harmaa Kasattava / taitettava amme, harmaa Kasattava / taitettava amme, harmaa Kasattava / taitettava amme, harmaa Kasattava / taitettava amme, harmaa Kasattava / taitettava amme, harmaa Kasattava / taitettava amme, harmaa Kasattava / taitettava amme, harmaa
Caretero

Kasattava / taitettava amme, harmaa

39,90 €
Toimitusaika 0 - 0 arkipäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Sensillo- kasaan laitettava / taitettava kylpyamme on suunniteltu pienille kylpyhuoneille ja matkoille.

Amme taittuu tasaiseksi, mikä säästää paljon tilaa asunnossa tai matkaillessa. Taitettuna mitat ovat vain 81,5 x 50,5 x 9,5 cm.

Kylpyamme on klassisen muotoinen, ja se on koristeltu söpöllä hirven sarvilla. Ammetta voidaan käyttää lapsen ensimmäisistä päivistä aina siihen asti, kunnes se on valmis kylpyyn perinteisessä kylpyammeessa tai suihkussa. Kylpyamme on tehty kestävästä ja ihoystävällisestä materiaalista.

Lisäksi kylpyammeen jalat on varustettu liukumattomilla tyynyillä, jotka estävät sen liikkumisen, ja samalla estää kasaamisen. Kylpyammeessa oleva pohjatulppa muuttaa väriä, kun veden lämpötila ylittää 38 astetta.
Amme on myös helppo tyhjentää tästä tulpasta.

Tärkeimmät ominaisuudet:
- loistava vaihtoehto perinteisille kylpyammeille
- taittuu ja avautuu nopeasti
- taitettuna se vie vähän tilaa ja on helppo varastoida
- valmistettu turvallisesta muovista
- siinä on liukumattomat jalat ja korkki, joka reagoi lämpötilaan
- Tuote on EN71-standardin mukainen, mm.BPA -vapaa

Huolto:
Kylpyamme tulee puhdistaa kostealla liinalla. Älä käytä ammoniakkipohjaisia pesuaineita, liuottimia ja muita vahvoja kemikaaleja.

Mitat taitettuna isoksi:
81,5 x 50,5 x 23,5 cm (taitettuna pieneksi amme on 9,5 cm korkea)
Paino: 2,2 kg


Paino:
4 kg
Arvostelut 0 arvostelua