Kasattava / taitettava amme, harmaa
Kasattava / taitettava amme, harmaa Kasattava / taitettava amme, harmaa Kasattava / taitettava amme, harmaa Kasattava / taitettava amme, harmaa Kasattava / taitettava amme, harmaa Kasattava / taitettava amme, harmaa Kasattava / taitettava amme, harmaa Kasattava / taitettava amme, harmaa Kasattava / taitettava amme, harmaa Kasattava / taitettava amme, harmaa Kasattava / taitettava amme, harmaa Kasattava / taitettava amme, harmaa Kasattava / taitettava amme, harmaa Kasattava / taitettava amme, harmaa
Caretero

Kasattava / taitettava amme, harmaa

39,90 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Sensillo- kasaan laitettava / taitettava kylpyamme on suunniteltu pienille kylpyhuoneille ja matkoille.
Amme taittuu tasaiseksi, mikä säästää paljon tilaa asunnossa tai matkaillessa. Taitettuna mitat ovat vain 81,5 x 50,5 x 9,5 cm.

Kylpyamme on klassisen muotoinen, ja se on koristeltu söpöillä hirven sarvilla. Ammetta voidaan käyttää lapsen ensimmäisistä päivistä aina siihen asti, kunnes se on valmis kylpyyn perinteisessä kylpyammeessa tai suihkussa. Kylpyamme on tehty kestävästä ja ihoystävällisestä materiaalista.

Lisäksi kylpyammeen jalat on varustettu liukumattomilla tyynyillä, jotka estävät sen liikkumisen, ja samalla estää kasaamisen. Kylpyammeessa oleva pohjatulppa muuttaa väriä, kun veden lämpötila ylittää 38 astetta.
Amme on myös helppo tyhjentää tästä tulpasta.

Tärkeimmät ominaisuudet:
- loistava vaihtoehto perinteisille kylpyammeille
- taittuu ja avautuu nopeasti
- taitettuna se vie vähän tilaa ja on helppo varastoida
- valmistettu turvallisesta muovista, ei silikonia tai vastaavia pehmentimiä
- siinä on liukumattomat jalat ja korkki, joka reagoi lämpötilaan
- Tuote on EN71-standardin mukainen, mm.BPA -vapaa
- valmistettu Euroopassa

Huolto:
Kylpyamme tulee puhdistaa kostealla liinalla. Älä käytä ammoniakkipohjaisia pesuaineita, liuottimia ja muita vahvoja kemikaaleja.

Mitat taitettuna isoksi:
81,5 x 50,5 x 23,5 cm (taitettuna pieneksi amme on 9,5 cm korkea)
Paino: 2,2 kg

Huom. Lapsia on hukkunut kylpemisen aikana, ja kylpeminen on aina riski hukkua, jos et vahdi lasta. Lapsi voi hukkua jopa vain 2cm syvyiseen veteen hyvin lyhyessä ajassa. Pidä aina kontakti lapseen kylvyn aikana. Älä koskaan jätä lasta valvomatta ammeeseen, edes pieneksi hetkeksi. Jos sinun täytyy lähteä pois tilasta, ota lapsi mukaan. Vain aikuinen saa pestä vauvan. Amme on aina sijoitettava vaakasuoralle alustalle. Älä koskaan jätä tuotetta kaltevalle tasolle, kun lapsi on siinä. 

Varo liian kuumaa vettä. Aseta tuote niin, että lapsi ei pääse koskemaan hanaan. Tarkista aina veden lämpötila ennen kuin laitat lapsen ammeeseen. Normaali veden lämpötila on 35-38 astetta. Tarkista aina tuotteen tukevuus ennen käyttöä. Tarkista aina kiinnitykset ja vakaus ammeen sisään laitetulla erillisellä ammetuella, jos käytät sellaista. Älä käytä elektronisia laitteita tai johtoja tuotteen lähettyvillä. Kun et käytä tuotetta, pidä se poissa lasten ulottuvilta.


Paino:
4 kg
Arvostelut 0 arvostelua