ESITTELYKAPPALE: Britax Advansafix III SICT - Cosmos Black
ESITTELYKAPPALE: Britax Advansafix III SICT - Cosmos Black ESITTELYKAPPALE: Britax Advansafix III SICT - Cosmos Black ESITTELYKAPPALE: Britax Advansafix III SICT - Cosmos Black ESITTELYKAPPALE: Britax Advansafix III SICT - Cosmos Black ESITTELYKAPPALE: Britax Advansafix III SICT - Cosmos Black
Britax

ESITTELYKAPPALE: Britax Advansafix III SICT - Cosmos Black

275,40 €
459,00 €
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

ESITTELYKAPPALE.
Vain sovitettu paikan päällä sovituspenkkiin.
Kaikin puolin ehjä, normaali takuu.

Britax Premium. Laadukas turvaistuin lapsellesi.

ADVANSAFIX III SICT on uusi istuin kasvaville lapsille 9 kg:sta 36 kg:aan. Viisipistevaljaat pitävät alle 18 kg painavan lapsen turvallisesti turvaistuimessa. SecureGuard-teknologia tarjoaa ylimääräisen neljännen kiinnityspisteen auton kolmipisteturvavyöllä kiinnitetyille isommille lapsille pitäen lannevyön oikealla kohdalla. Istuimessa on myös sivutörmäyksiltä suojaava irrotettava SICT-turvatyynytekniikka. Ainutlaatuista on myös useat kallistusasennot kaikenikäisille lapsille 36 kg:aan asti. Edistyksellistä turvallisuutta ja mukavuutta kasvavalle lapsellesi.

ADVANSAFIX III SICT on suunniteltu pitämään lapsesi turvassa 9 kuukauden iästä aina 12. ikävuoteen asti ja siinä yhdistyy joukko edistyneitä turvallisuustekniikoita, jotka ylittävät lain vaatimukset ja tarjoajat entistä paremman mielenrauhan. ISOFIX Pivot Linkin kanssa minimoi eteenpäin suuntautuvan liikkeen törmäystilanteessa vähentäen kaikenikäisten lasten pää- ja niskavammojen riskiä. Sivutörmäyssuojamme (SICT) puolestaan tarjoaa lisäsuojaa sivutörmäystilanteessa. Kun lapsi kasvaa ja siirrytään viisipistevaljaiden käytöstä lapsen kiinnittämiseen auton kolmepisteturvavyöllä, SecureGuard-tekniikka auttaa pitämään aikuisille tarkoitetun sylivyön optimaalisessa asennossa.

ADVANSAFIX III SICT kasvaa lapsesi mukana, sillä se sopii 9–36 kg painaville lapsille. Tämä tekee siitä ainoan turvaistuimen, jonka tarvitset turvakaukalon jälkeen. Kun lapsesi kasvaa, voit helposti vaihtaa integroitujen valjaiden käytöstä (18 kg painoon asti) auton kolmipisteturvavyön käyttöön (36 kg painoon asti) lapsen kiinnittämiseksi turvallisesti istuimeen SecureGuard-tekniikan tarjoaman lisäsuojan kanssa.

Istuimen käyttöikä menee niin pitkälle, kuin istuinta tarvitaan. Sopiva 9-36 kg lapselle.

Turvaistuimissa ilmainen toimitus ympäri Suomen!
Tämä turvaistuin kuuluu istuinryhmissä ryhmiin I, II sekä III.

 • ISOFIX- ja TopTether V -ankkurivyöllä kiinnitettynä turvaistuimena 9 - 18 kg, lapsi kiinnitettynä istuimen omilla vöillä
 • Isofix -kiinnitteisenä 15-36kg turvavyöistuimena, lapsi kiinnitettynä auton turvavöillä
 • Pivot Link -järjestelmä
 • sivutörmäyssuoja Sict
 • SecureGuard (lisäpiste auton kolmipistevöitä käytettäessä)
 • kolme eri kallistusasentoa
 • kiinteä päätuki, olkavyöt säätyvät automaattisesti päätuen mukaan
 • tehokkaat olkapehmusteet/rintapehmusteet
 • 5 -pistevyöt
 • syvät sivutuet parempi suoja sivulta tulevia iskuja vastaan
 • laadukkaat, hengittävät materiaalit, sisentimet pehmeää velouria

- lisäkiinnitysvyö (Top Tether V -ankkurivyö)
- kasvot menosuuntaan
- kiinnitys autoon siis isofix-kiinnityksellä

Törmäyksen sattuessa patentoitu Pivot Link-järjestelmämme kohdistaa törmäysvoiman ensiksi alaspäin auton istuimeen ja sen jälkeen kevyemmin eteenpäin. Tämä vähentää pää- ja niskavammojen riskiä merkittävästi.

SecureGuard pitää sylivyön optimaalisessa asennossa lapsen lonkkaluiden päällä ja auttaa siten vähentämään vatsaan kohdistuvia voimia jopa 35 %* nokkatörmäyksissä.

SICT tarjoaa lapselle ensiluokkaisen suojan sivutörmäystilanteessa. Se vähentää törmäysvoimia minimoimalla auton ja istuimen välisen etäisyyden ja vaimentaa energian mukautumalla, ennen kuin se kohdistuu lapseen.

Hyväksytty ECE R44/04.

ISOFIX on standardoitu kiinnitysjärjestelmä turvaistuimen varmaan kiinnittämiseen autoon. Järjestelmästä on muodostunut kansainvälinen standardi kaikille auto- ja turvaistuinvalmistajille. Tämä kiinnitystekniikka helpottaa ja nopeuttaa turvaistuimen asennusta ja vähentää näin asennusvirheitä ja antaa parhaan mahdollisen suojan lapselle turvaistuimen ja auton kiinteän liitoksen avulla.

Tarkista, onko omassa autossasi Isofix-järjestelmä, tiedon löydät yleensä autosi ohjekirjasta.

Lisätietoja ja kuvia ISOFIX -kiinnityksestä Liikenneturvan -sivuilta!


Istuimen paino 11,4kg.

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet