Britax Baby-Safe 5Z -turvakaukalo - ennakkotilaustuote
Britax Baby-Safe 5Z -turvakaukalo - ennakkotilaustuote Britax Baby-Safe 5Z -turvakaukalo - ennakkotilaustuote Britax Baby-Safe 5Z -turvakaukalo - ennakkotilaustuote Britax Baby-Safe 5Z -turvakaukalo - ennakkotilaustuote Britax Baby-Safe 5Z -turvakaukalo - ennakkotilaustuote Britax Baby-Safe 5Z -turvakaukalo - ennakkotilaustuote Britax Baby-Safe 5Z -turvakaukalo - ennakkotilaustuote Britax Baby-Safe 5Z -turvakaukalo - ennakkotilaustuote Britax Baby-Safe 5Z -turvakaukalo - ennakkotilaustuote Britax Baby-Safe 5Z -turvakaukalo - ennakkotilaustuote Britax Baby-Safe 5Z -turvakaukalo - ennakkotilaustuote Britax Baby-Safe 5Z -turvakaukalo - ennakkotilaustuote Britax Baby-Safe 5Z -turvakaukalo - ennakkotilaustuote Britax Baby-Safe 5Z -turvakaukalo - ennakkotilaustuote Britax Baby-Safe 5Z -turvakaukalo - ennakkotilaustuote Britax Baby-Safe 5Z -turvakaukalo - ennakkotilaustuote Britax Baby-Safe 5Z -turvakaukalo - ennakkotilaustuote 5Z - Frost Grey (toimitus helmikuu 2023) 5Z - Midnight Grey (toimitus helmikuu 2023) 5Z - Grey Marble (toimitus helmikuu 2023) 5Z - Space Black (toimitus helmikuu 2023) 5Z - Jade Green (toimitus helmikuu 2023) 5Z - Atlantic Green (Green Sense) (toimitus helmikuu 2023) 5Z - Fossil Grey (Green Sense) (toimitus helmikuu 2023) 5Z - Galaxy Black (Green Sense) (toimitus helmikuu 2023)
Britax

Britax Baby-Safe 5Z -turvakaukalo - ennakkotilaustuote

309,00 €

Toimitus helmikuussa 2023

Nyt se, mitä on odotettu! Britaxin makuulle säätyvä turvakaukalo, joka on kevyt kantaa.
Myös autossa jalustassa istuimessa on makuuasento mahdollinen.

Turvakaukalot tulevat uusien Smile 4 (ja Smile 3) -värien mukaan.
Green Sense -värien kankaat ovat kierrätyspulloista valmistettu kestävän kehityksen mukaan.

Ja mikä ihaninta, toukkamainen ulkonäkö, missä pikkutoukat pysyvät suojassa <3

360 pyörivä jalusta myynnissä erikseen, katso lisää alempaa, Flex-Base Z5!

Tarkempia tietoja turvaistuimesta lisää tulossa.

Tämä turvakaukalo menee vastasyntyneestä aina 15kk / 13kg / 83cm pituuteen saakka, uuden ECER 129 -turvaistuinmääräyksen (nimeltään i-Size) mukaan.
3-pistevyöt vastasyntyneenkin helppoon istuimeen asennukseen, makuulle säätö eri asennoissa, 

Turvaistuimissa ilmainen toimitus!

BABY-SAFE 5Z on suunniteltu noudattamaan uutta turvaistuinmääräystä ECE R129 (i-Size),
ja se sopii vastasyntyneistä 15 kuukauden ikäisiin saakka, ja siinä on kasvuvaraa 83 cm pituuteen asti.

BABY-SAFE 5Z   -turvakaukaloa voidaan käyttää syntymästä 15 kuukauden ikään saakka, ja se tarjoaa mukavuutta kaikkina aikoina. Vastasyntyneelle tarkoitettu sisätyyny antaa vastasyntyneille ergonomista tukea, kun taas makuusäädöt tarjoavat ergonomisimman asennon. Pääntuen korkeutta voidaan säätää, mikä antaa tilaa vauvan kasvulle.

BABY-SAFE 5Z  on helppo napsauttaa paikoilleen FLEX BASE iSENSE -alustaan sekä moniin rattaisiin, kuten malliin SMILE III ja 4. BABY-SAFE 5Z -turvakaukalon nostaminen ja uudelleen asentaminen käy nopeasti ja helposti, joten voit nauttia saumattomasta vapaudesta tien päällä. Käyttäessäsi FLEX BASE 5Z -alustaa turvakaukalo voidaan kääntää kohti auton avointa ovea, jolloin lapsen asettaminen istuimeen ja valjaiden kiinnittäminen on helpompaa.

Pehmustettua pääntukea ja valjaita on helppo säätää yhdellä kädellä lapsen pituuden mukaan. Ennen kuin kiinnität vauvasi valjaisiin, varmista, että pääntuki on oikeassa asennossa aivan lapsen olkapäiden yläpuolella.

Kääntyvä alusta* mahdollistaa turvakaukalon kääntämisen kohti auton avointa ovea, joten vauva on helppo poistaa istuimesta ja siirtää rattaiden vaunukoppaan olitpa lähdössä kävelylle tai palaamassa kotiin. *Lisävaruste

Säädettävä kantokahva on helppo kääntää taakse, jolloin lapsi voidaan asettaa turvakaukaloon. Avaa lukitus painamalla kantokahvan kummallakin puolella olevia painikkeita ja liikuta kantokahvaa. Kun turvakaukalo on lattialla, on suositeltavaa estää keinuminen kääntämällä kantokahva kokonaan taakse.

Turvakaukalo on helppo irrottaa alustasta tai rattaista, niin että vanhempi voi olla ergonomisessa pystysuorassa asennossa nostaessaan turvakaukaloa ylös. Turvakaukalo irrotetaan alustasta tai rattaista kääntämällä yksinkertaisesti sen takana olevaa kahvaa, jonka jälkeen se on helppo nostaa pois.

Tarjoaa vastasyntyneille mukavamman ja ergonomisemman asennon. Patentoidun sisäänrakennetun kallistusmekanismimme ansiosta makuuasennon kulmaa voi säätää lapsen pituuden mukaan. Asento vaihtuu automaattisesti pääntukea säädettäessä ja antaa tilaa lapsen kehitykselle. Myös olkahihnat säätyvät automaattisesti pääntukea säädettäessä. 

Suunniteltu antamaan lisätukea pikkuvauvoille. Mukana toimitettava vastasyntyneelle tarkoitettu irrotettavilla ja törmäysvoimaa vaimentavilla pehmusteilla varustettu sisätyyny vähentää tyhjää tilaa ja tarjoaa lisämukavuutta.

Aurinkosuoja suojaa lastasi auringolta (UPF 50+) ja tuulelta niin autossa kuin rattaissakin. Kiinnityskohdat ovat kätevästi kantokahvan sivuilla, joten voit kantaa turvakaukaloa myös aurinkosuojan ollessa käytössä.

Turvakaukalon tiedot:
- vastasyntyneestä eteenpäin, 0-13kg (0-15 kk, 40-83cm)
- selkä menosuuntaan
- olkahihnat säätyvät automaattisesti pääntukea säädettäessä
- vastasyntyneelle tarkoitettu irrotettavilla ja törmäysvoimaa vaimentavilla pehmusteilla varustettu sisätyyny
- sivutörmäyssuojateknologia sisäänrakennettuna (SICT)
- kuomu (UPF 50+)
- 3-pisteturvavyöt, säädettävissä
- korkeat, pehmustetut sivutörmäyssuojat
- sopii auton kaikille istuimille, jossa ei ole airbag-tyynyjä
- turvakaukalo kiinnitetään auton omilla 3-pisteturvavöillä, tai jalustalla isofix-kiinnityksellä
- kiinnitetään vaunurunkoon adaptereilla, adapterit ostettavissa erikseen
- sopii kaikkiin Britax -rattaisiin adaptereilla, sekä myös Cybex/Maxi-Cosin adaptereihin

- säädettävä kantokahva
- pestävät kankaat, nopeasti irrotettavat
- pääsisennin
- valjaspehmusteet
- ECER129 I-Size -hyväksytty
- lentokonehyväksytty, hyväksytty käytettäväksi lentokoneessa
- takuu 2 vuotta


Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet