Britax DUALFIX PRO M, 61-105cm, musta, avaamaton asiakaspalautus
Britax DUALFIX PRO M, 61-105cm, musta, avaamaton asiakaspalautus Britax DUALFIX PRO M, 61-105cm, musta, avaamaton asiakaspalautus Britax DUALFIX PRO M, 61-105cm, musta, avaamaton asiakaspalautus Britax DUALFIX PRO M, 61-105cm, musta, avaamaton asiakaspalautus Britax DUALFIX PRO M, 61-105cm, musta, avaamaton asiakaspalautus Britax DUALFIX PRO M, 61-105cm, musta, avaamaton asiakaspalautus Britax DUALFIX PRO M, 61-105cm, musta, avaamaton asiakaspalautus Britax DUALFIX PRO M, 61-105cm, musta, avaamaton asiakaspalautus
Britax

Britax DUALFIX PRO M, 61-105cm, musta, avaamaton asiakaspalautus

Tuotetta rajoitettu erä.
363,30 €
519,00 €
Alin hinta 30 pv: 363,30 €
Toimitusaika 1 - 4 arkipäivää

Avaamaton asiakaspalautustuote, väri musta


DUALFIX PRO M sopii noin 3 kuukaudesta 4-vuotiaaksi saakka (pituus 61–105 cm), ja se on joustava turvaistuin, joka antaa sinulle hyvän tunteen, että lapsesi matkustaa turvallisesti jokaisella matkalla.
360° kääntyvää istuinta voidaan käyttää selkä menosuuntaan ja kasvot menosuuntaan, mikä tekee lapsen nostamisesta autoon ja sieltä pois nopeaa ja helppoa, jopa ahtaimmilla pysäköintipaikoilla.


DUALFIX Pro M on kaikkein joustavin vaihtoehto lapsellesi – noin 3kk iästä 4 -vuotiaaksi (105 cm) saakka.

Turvaistuin kääntyy 360 astetta, minkä ansiosta se on äärimmäisen mukava sekä vanhemmille että lapsille.
Sitä voi käyttää joko selkä tai kasvot menosuuntaan.
Koska turvaistuin kääntyy sivusuunnassa auton avointa ovea kohti, lapsesi asettaminen turvaistuimeen ja valjaiden kiinnittäminen on lastenleikkiä.
Kun tämä kätevyys yhdistetään tyylikkääseen ja nykyaikaiseen malliin ja asiantuntemukseemme lasten liikenneturvallisuudesta – saat mielenrauhan jokaiselle matkallesi.

DUALFIX PRO M istuimessa on 12 kallistuskulmaa ja V-muotoinen niskatuki,
joka tarjoaa tukea ja tilaa lapsesi kasvaessa.
Istuin on rakennettu nykyistä alan standardia (UN R129) vaativampien vaatimusten mukaan, joten lapsesi on suojattu jokaisella matkalla, vaikka tapahtuisi jotain yllättävää. DUALFIX PRO M sisältää optimoidun sivutörmäyssuojajärjestelmän, joka tarjoaa ylivertaisen suojan sivutörmäyksissä. Lisäksi siinä on innovatiivinen tukijalka ja kiinteä rebound bar, jotka suojaavat lastasi kaikenlaisilta iskuilta.

DUALFIX PRO M -istuimen rebound bar auttaa estämään turvaistuimen kallistumisen iskun kohdistuessa siihen. Rebound bar on suunniteltu niin, että se on lyhyempi ja kompaktimpi tarjoten lapsellesi enemmän jalkatilaa - täydellinen pitkälle matkalle - ja tekee kuljettamisesta ja säilytyksestä helppoa.

Sisäänrakennetun SICT insiden (Side Impact Cushion Technology) ansiosta, joka vaimentaa iskuenergian ja pitää lapsesi pois törmäyksestä. Lisäksi se tarjoaa ylivertaisen suojan joka kulmasta, joten sitä ei tarvitse säätää, kun kallistat tai käännät istuinta.

Asenna DUALFIX PRO M -istuin vaivattomasti ISOFIX-kiinnikkeillä, joita voidaan käyttää toisistaan riippumatta. Hallinta on täysin sinun, joten niiden kiinnittäminen käy nopeasti ja turvallisesti vahingoittamatta auton istuimia.

Asennus selkä menosuuntaan - 61 cm - 105 cm (noin 3kk iästä 19kg / 4-vuoteen saakka)
Asennus kasvot menosuuntaan - 76 cm - 105 cm (19kg / 4-vuoteen saakka)

 • kallistuksen säätö, 6 asentoa selkä menosuuntaan ja 6 asentoa kasvot menosuuntaan
 • 360 asteen kierto
 • Helppo lapsen asetus istuimeen - 90 asteen kierto helpottaa lapsen asettamista istuimeen
 • Erittäin turvallinen - sivutörmäyssuoja, rintapehmusteet ja Pivot Link -järjestelmä
 • Reboundbar - turvakaari, auttaa estämään turvaistuimen kallistumisen iskun kohdistuessa siihen.
 • Integroitu SICT inside tarjoaa lapsellesi ylivertaisen suojauksen sivutörmäyksissä. SICT inside pitää lapsesi pois törmäyksestä ja samalla vaimentaa iskuenergian. Eikä sinun tarvitse muokata tai säätää mitään – SICT inside on aina valmis, kun tarvitset sitä.
 • Erityisesti lapsesi pään liikettä hallitsemaan suunniteltu V-muotoinen niskatukemme takaa optimaalisen suojauksen sivutörmäyksessä ja on samalla äärimmäisen mukava käyttää. Lisäksi niskatuki ja valjaat ovat helppo säätää istuimen edestä lapsesi pituuteen sopivaksi.
 • Uudet pehmeät tekniset neopreeni-rintapehmikkeet sopivat mukavasti lapsesi rintakehälle. Ne auttavat vähentämään lapsesi liikettä törmäyksessä ja tekevät 5-pistevaljaista vieläkin mukavammat. Ne on myös helppo irrottaa pesua varten valjaita häiritsemättä.
 • Täydellisen mukautuva - korkeussuunnassa säädettävä pääntuki ja yhdellä kädellä säädettävät valjaat
 • Keskeytymätöntä mukavuutta - moneen asentoon säädettävä selkänoja nukkumista ja valveilla oloa varten
 • Suunniteltu käytännölliseksi - nopeasti irrotettava päällinen, valjaita ei tarvitse poistaa

Paino: 14,4kg

Tämä istuin on vain isofix-kiinnitteinen.
ISOFIX on standardoitu kiinnitysjärjestelmä turvaistuimen varmaan kiinnittämiseen autoon. Järjestelmästä on muodostunut kansainvälinen standardi kaikille auto- ja turvaistuinvalmistajille. Tämä kiinnitystekniikka helpottaa ja nopeuttaa turvaistuimen asennusta ja vähentää näin asennusvirheitä ja antaa parhaan mahdollisen suojan lapselle turvaistuimen ja auton kiinteän liitoksen avulla.

Tarkista, onko omassa autossasi Isofix-järjestelmä, tiedon löydät yleensä autosi ohjekirjasta.

Lisätietoja i-Size -merkinnästä Liikenneturvan -sivuilta!

Lyhyesti, uudella i-Size -merkillä varustettu istuin:

 • Määrittelee istuimet iän ja pituuden mukaan.
 • Vain Isofix-kiinnitys.
 • Kaikki i-Size-istuimet sopivat i-Size-varustettuun autoon. Tämä tullee käytännössä uusiutumaan hitaasti autokannan uusiutumistahdin takia.
 • Sivutörmäystestattu.
 • I-Size edellyttää turvaistuimilta lapsen matkustamista selkä menosuuntaan 15 kuukauden ikään saakka. Tämän jälkeen on mahdollista käyttää joko selkä tai kasvot menosuuntaan asennettavaa turvaistuinta.
 • I-Size -hyväksytyt istuimet voidaan kiinnittää autoon vain ISOFIXillä. ISOFIX-kiinnitys vähentää merkittävästi istuimen virheellistä käyttöä, koska istuimen kiinnittämiseen ei käytetä auton omia vöitä vaan ISOFIX-kiinnitysjärjestelmää.


Arvostelut 0 arvostelua