BRITAX Römer Flex Base iSense - Modular System
BRITAX Römer Flex Base iSense - Modular System BRITAX Römer Flex Base iSense - Modular System BRITAX Römer Flex Base iSense - Modular System BRITAX Römer Flex Base iSense - Modular System BRITAX Römer Flex Base iSense - Modular System BRITAX Römer Flex Base iSense - Modular System BRITAX Römer Flex Base iSense - Modular System BRITAX Römer Flex Base iSense - Modular System BRITAX Römer Flex Base iSense - Modular System BRITAX Römer Flex Base iSense - Modular System BRITAX Römer Flex Base iSense - Modular System BRITAX Römer Flex Base iSense - Modular System BRITAX Römer Flex Base iSense - Modular System BRITAX Römer Flex Base iSense - Modular System BRITAX Römer Flex Base iSense - Modular System
Britax

BRITAX Römer Flex Base iSense - Modular System

Tuotetta rajoitettu erä.
261,00 €
290,00 €
Alin hinta 30 pv: 261,00 €

FLEX BASE iSENSE - alusta sopii yhteen uusien turvakaukaloiden; Baby-Safe 3 sekä Baby-Safe iSense:n kanssa. Tähän alustaan saat ostettua myös seuraavan koon Dualfix iSense tai i-Size 3 -turvaistuimen!

Modulaarista mukavuutta - yhteensopiva useiden turvaistuinten kanssa
Säädettävä kulma - turvallisin ja mukavin asento lapsellesi kaltevissa auton istuimissa
Käännettävä alusta - alustaan kiinnitettyjä turvaistuimia voidaan kääntää 90/360 astetta, mikä helpottaa lapsen asettamista istuimeen sekä istuimen kääntämistä kasvot tai selkä menosuuntaan

Turvakaukalon kanssa syntymästä – 83 cm (≈ 15 kuukautta | 13 kg)
Turvaistuinosan kanssa 61 cm - 105 cm/18kg (noin 3kk - 4 vuotta)

FLEX BASE iSENSE varmistaa mukavan ja turvallisen matkanteon neljäksi vuodeksi. Modulaarinen alusta on yhteensopiva BABY-SAFE iSENSE -turvakaukalon, uuden BABY-SAFE 3 i-SIZE -turvakaukalon sekä DUALFIX iSENSE -turvaistuimen kanssa – ja kukin niistä voidaan asentaa alustaan vain yhdellä klikkauksella. Käännettävä alusta mahdollistaa jokaisen istuimen kääntämisen kohti auton ovea, jolloin lapsen asettaminen istuimeen ja valjaiden kiinnittäminen on helpompaa. Lisäksi DUALFIX-istuimia voidaan kääntää 360 astetta, mikä mahdollistaa matkustamisen kasvot menosuuntaan, kun lapsi on 15 kuukauden ikäinen ja pituudeltaan 76 cm.

Istuimet on helppo asentaa ja irrottaa vain yhdellä klikkauksella. Helppokäyttöisen vapautuspainikkeen ansiosta voit vaivattomasti nostaa turvakaukalon kahvasta. Säädettävä rebound bar tarjoaa lapselle enemmän jalkatilaa matkustettaessa kasvot menosuuntaan.

Autoissa, joissa on kaltevat istuimet, lapsesi pää saattaa kallistua eteenpäin valjaita käytettäessä. Sen vuoksi FLEX BASE iSENSE voidaan säätää kuuteen eri asentoon, mikä varmistaa pikkuisellesi parhaan yhdistelmän turvallisuutta ja mukavuutta. Turvakaukaloon on parasta asettaa sopiva kulma ennen asentamista, ja DUALFIX iSENSE -turvaistuimen kulmaa voit säätää tien päällä mukavampaan asentoon, kun taapero nukahtaa.

Kaikki FLEX BASE iSENSE -alustan kanssa yhteensopivat istuimet voidaan kääntää auton avointa ovea kohti, jolloin lapsen asettaminen istuimeen ja valjaiden kiinnittäminen käy helposti. Suosittelemme, että lapset matkustavat selkä menosuuntaan mahdollisimman pitkään. Voit kuitenkin kätevästi kääntää alustaa 180 astetta ja asettaa DUALFIX iSENSE -turvaistuimesi kasvot menosuuntaan, kun lapsi on täyttänyt 15 kuukautta ja on pituudeltaan 76 cm.

ISOFIX-räikkäjärjestelmän avulla ISOFIX-varret tulevat ulos niin, että turvakaukalon alusta on helppo kiinnittää auton ISOFIX-kiinnityskohtiin ja poistaa se niistä. Kun ISOFIX-liittimet ovat lukittuneet, paina alustaa, kunnes se koskettaa auton istuimen selkänojaa. Tämä estää turvakaukaloa nousemasta ylöspäin törmäyksen sattuessa.

Tukijalka tarjoaa lisävakautta turvakaukalolle ajoneuvon lattiasta. Se minimoi kallistus- ja pyörimisliikkeet ja vähentää lapseesi kohdistuvia eteenpäin liikuttavia voimia onnettomuustilanteessa, mikä auttaa suojaamaan lasta. Jotta istuin kiinnittyy mahdollisimman hyvin, tukijalan korkeutta voidaan säätää autoosi sopivaksi. Helppolukuinen ilmaisin näyttää, kun tukijalka on asetettu tukevasti ajoneuvosi lattiaan muuttuen punaisesta mustaksi oikein asennettuna. Turvallisen asennuksen varmistamiseksi tukijalasta kuuluu lisäksi äänimerkki, jos sitä ei ole asennettu oikein.

Reboundbar auttaa estämään turvaistuimen kallistumisen iskun kohdistuessa siihen. Reboundbar voidaan säätää 8 astetta. Näin voit helposti säätää tukikaarta auton istuimen selkänojaa vasten, jolloin lapsesi saa 10 prosenttia enemmän jalkatilaa.

Törmäyksen sattuessa patentoitu Pivot Link-järjestelmä kohdistaa törmäysvoiman ensiksi alaspäin (1) auton istuimeen ja sen jälkeen kevyemmin eteenpäin (2). Tämä vähentää pää-ja niskavammojen riskiä merkittävästi.

Autoissa, joissa on kaltevat istuimet, lapsen pää saattaa kallistua eteenpäin, etenkin jos hän nukahtaa turvaistuimeen. FLEX BASE iSENSE -alustan ansiosta turvaistuimen kulmaa voi säätää kuuteen eri asentoon niin, että vauva on ergonomisemmassa ja turvallisemmassa asennossa jokaisella matkalla, kaikissa ajoneuvoissa.

Tukijalka kääntyy ylös niin, että se on helppo varastoida auton tavaratilaan tai kotiin. Kun jalan taittaa istuimen alle, tukijalan merkkiääni kytkeytyy pois päältä varmistaen mielenrauhan säilytyksen ajaksi. 

Tämä lastenistuin on kiinnitettävä auton ISOFIX-kiinnityspisteisiin. ISOFIX on kiinnityspistejärjestelmä, joka on vakiona lähes kaikissa autoissa. Se takaa turvallisen ja lujan kytkennän lastenistuimen ja auton välille.

FLEX BASE iSENSE – tuotekohtaiset vaatimukset: Kiinnityksen turvallisuus varmistetaan tukijalalla, joka pitää istuimen vakaasti paikallaan.

i-Size-alustat sopivat kaikkiin i-Size-hyväksyttyihin istumapaikkoihin, joten tarkista autosi opaskirjasta i-Size-hyväksytyt istuinpaikat autossasi. 

Tuotteen paino: 9.5 kg
Korkeus: 43.5 cm
Leveys: 44 cm
Syvyys: 66 cm
Mitat (K x L x S): 43.5 x 44 x 66 cm

Arvostelut 0 arvostelua