BRITAX Baby-Safe Core Base -jalusta
BRITAX Baby-Safe Core Base -jalusta BRITAX Baby-Safe Core Base -jalusta BRITAX Baby-Safe Core Base -jalusta BRITAX Baby-Safe Core Base -jalusta BRITAX Baby-Safe Core Base -jalusta BRITAX Baby-Safe Core Base -jalusta
Britax

BRITAX Baby-Safe Core Base -jalusta

112,00 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

BABY-SAFE CORE -turvakaukalon oma jalusta, isofix-kiinnityksellä.

Turvakaukalo asennetaan helposti BABY-SAFE CORE BASE -alustaan yhdellä napsautuksella.
Lukitse istuin alustaan yhdellä liikkeellä ja näe selkeä indikaattori, joka osoittaa, että istuin on kiinnitetty oikein - se keventää mieltäsi.
Irrota turvakaukalo vaivattomasti, kun olet valmis viemään pikkuisesi ulos maailmaan.

Turvakaukalon kanssa syntymästä – 83 cm (≈ 15 kuukautta | 13 kg)

Tämä turvaistuin on uuden ja jo voimassaolevan turvaistuinstandardin ECER129 -mukainen.
(Syyskuussa 2024 ei saa enää myydä vanhemman turvaistuinstandardin ECER44 -turvaistuimia, se ei koske tätä istuinta).

Katso Caritan fiiliksiä Coresta! @caritamaaret

Turvakaukalo on helppo asentaa ja irrottaa vain yhdellä klikkauksella. Helppokäyttöisen vapautuspainikkeen ansiosta voit vaivattomasti nostaa turvakaukalon kahvasta.

Jalustassa on kätevät indikaattorit, jotka osoittavat, koska jalusta ja turvakaukalo on oikein kiinnitetty (punainen vaihtuu vihreäksi).

ISOFIX-järjestelmän avulla ISOFIX-varret tulevat ulos niin, että turvakaukalon alusta on helppo kiinnittää auton ISOFIX-kiinnityskohtiin ja poistaa se niistä. Kun ISOFIX-liittimet ovat lukittuneet, paina alustaa, kunnes se koskettaa auton istuimen selkänojaa. Tämä estää turvakaukaloa nousemasta ylöspäin törmäyksen sattuessa.

Tukijalka tarjoaa lisävakautta turvakaukalolle ajoneuvon lattiasta. Se minimoi kallistus- ja pyörimisliikkeet ja vähentää lapseesi kohdistuvia eteenpäin liikuttavia voimia onnettomuustilanteessa, mikä auttaa suojaamaan lasta. Jotta istuin kiinnittyy mahdollisimman hyvin, tukijalan korkeutta voidaan säätää autoosi sopivaksi. Helppolukuinen ilmaisin näyttää, kun tukijalka on asetettu tukevasti ajoneuvosi lattiaan muuttuen punaisesta mustaksi oikein asennettuna.

Tukijalka kääntyy ylös niin, että se on helppo varastoida auton tavaratilaan tai kotiin.

Tämä lastenistuin on kiinnitettävä auton ISOFIX-kiinnityspisteisiin. ISOFIX on kiinnityspistejärjestelmä, joka on vakiona lähes kaikissa autoissa. Se takaa turvallisen ja lujan kytkennän lastenistuimen ja auton välille.

i-Size-alustat sopivat kaikkiin i-Size-hyväksyttyihin istumapaikkoihin, joten tarkista autosi opaskirjasta i-Size-hyväksytyt istuinpaikat autossasi. 

Tuotteen paino: 9.5 kg
Korkeus: 43.5 cm
Leveys: 44 cm
Syvyys: 66 cm
Mitat (K x L x S): 43.5 x 44 x 66 cm

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet