Britax Hi-Liner -turvavyöistuin, isofix, 15-36kg, R129 i-Size
Britax Hi-Liner -turvavyöistuin, isofix, 15-36kg, R129 i-Size Britax Hi-Liner -turvavyöistuin, isofix, 15-36kg, R129 i-Size Britax Hi-Liner -turvavyöistuin, isofix, 15-36kg, R129 i-Size Britax Hi-Liner -turvavyöistuin, isofix, 15-36kg, R129 i-Size Britax Hi-Liner -turvavyöistuin, isofix, 15-36kg, R129 i-Size Britax Hi-Liner -turvavyöistuin, isofix, 15-36kg, R129 i-Size Britax Hi-Liner -turvavyöistuin, isofix, 15-36kg, R129 i-Size Britax Hi-Liner -turvavyöistuin, isofix, 15-36kg, R129 i-Size Britax Hi-Liner -turvavyöistuin, isofix, 15-36kg, R129 i-Size Britax Hi-Liner -turvavyöistuin, isofix, 15-36kg, R129 i-Size Britax Hi-Liner -turvavyöistuin, isofix, 15-36kg, R129 i-Size Britax Hi-Liner -turvavyöistuin, isofix, 15-36kg, R129 i-Size Britax Hi-Liner -turvavyöistuin, isofix, 15-36kg, R129 i-Size Britax Hi-Liner -turvavyöistuin, isofix, 15-36kg, R129 i-Size Hi-Liner - Burgundy Red (toimitusaika 1 viikko) Hi-Liner - Moonlight Blue (toimitusaika 1 viikko) Hi-Liner - Space Black (varastossa) Hi-Liner - Midnight Grey (toimitusaika 1 viikko)
Britax

Britax Hi-Liner -turvavyöistuin, isofix, 15-36kg, R129 i-Size

219,00 €
Toimitusaika 1 - 4 arkipäivää

"MADE IN GERMANY" i-SIZE -TURVALLISUUTTA KAIKILLE    

3.5 vuotta - 12 vuotta |  100 - 150 cm  | 15 -  36 kg   

HI-LINER on kehitetty uuden i-Size -standardin mukaisesti ja se on hyväksytty viimeisimpien R129-määräysten mukaan, jotka ovat pakollisia syyskuusta 2023 lähtien. Näin istuin tarjoaa lapsellesi luotettavan ja tulevaisuudessa vaaditun i-Size -turvallisuuden.                                                 

BRITAX RÖMER valmistaa suurimman osan turvaistuimista Saksassa. Tämä ei ainoastaan takaa korkeinta tuotannon laatua, vaan myös lyhentää kuljetusmatkoja ja vähentää siten merkittävästi ympäristövaikutuksia. Jotta HI-LINER olisi entistä ympäristöystävällisempi, se toimitetaan kompakteissa, kierrätetyissä pahvipakkauksissa, mikä tekee kuljetuksesta tehokasta.

 • Asennus kasvot menosuuntaan 100 - 150 cm
 • Kapea istuin, näitä voi mahtua jopa kolme rinnakkain autoon (autosta riippuen)
 • i-Size -standardi Hyväksyntä: i-Size (R129) Group 2/3
 • Uusi isofix -kiinnitys, isofixeja voi käyttää toisistaan riippumatta
 • Helppo kiinnittää
 • Pysyy paikallaan
 • Nouseva pääntuki
 • Turvavyönohjain
 • Tilava selkänoja ja istuin
 • Korkeat sivu- ja pää/niskatuet
 • Irrotettavat ja pestävät päälliset
 • Kasvot menosuuntaan

  Tämä lastenistuin on asennettava auton kolmipisteturvavyöhön ja ISOFIX-kiinnityspisteisiin. Istuinta voi käyttää myös autossa, missä ei ole isofix-kiinnikkeitä. Isofix takaa turvallisen ja lujan kytkennän lastenistuimen ja auton välille, vaikka lapsi ei istuisi istuimella. Hi-Liner sisältää integroidut ISOFIX-kiinnitykset, joiden avulla voit kiinnittää autonistuimen autosi ISOFIX-kiinnityskohtiin. ISOFIX-kiinnitysjärjestelmän suorituskyky onnettomuustapauksessa on erinomainen, kun lapsesi on kiinnitetty auton kolmipisteturvavyön avulla, ja varmistaa, että turvaistuin on aina kunnolla kiinni autossa, silloinkin, kun lapsesi ei käytä sitä.
 • Optimoitu istuinalue ja reilusti pehmustetut, mukavantuntuiset kangaspäällysteet tarjoavat lisämukavuutta, erityisesti pitkillä matkoilla. Kapean muotoilun ansiosta Hi-Liner -istuimia voidaan asentaa moniin automalleihin jopa kolme vierekkäin. Kun siirrät istuimen ajoneuvosta toiseen, pääntukien kätevät merkinnät auttavat säätämään istuimen oikeaan asentoon joka kerta. ISOFIX-järjestelmä tekee istuimen asentamisesta helppoa ja turvallista.
 • Valmistettu Saksassa. Tämä ei ainoastaan takaa korkeinta tuotannon laatua, vaan myös lyhentää kuljetusmatkoja ja vähentää siten merkittävästi ympäristövaikutuksia. Jotta Hi-Liner olisi entistä ympäristöystävällisempi, se toimitetaan kompakteissa, kierrätetyissä pahvipakkauksissa, mikä tekee kuljetuksesta tehokasta.


Kiinnitys auton kolmipisteturvavöillä ja isofix -kiinnityksellä. Voidaan kiinnittää myös vain auton turvavyöllä.

Turvaistuimissa ilmainen toimitus ympäri Suomen.

Mitat (K x L x S)
 63 – 83 x 44 x 42 cm                      
Paino 5,9kg


Arvostelut 0 arvostelua