Britax KidFix 3 S - 15-36kg - 3,5 - 12 vuotta, Storm Grey
Britax KidFix 3 S - 15-36kg - 3,5 - 12 vuotta, Storm Grey Britax KidFix 3 S - 15-36kg - 3,5 - 12 vuotta, Storm Grey Britax KidFix 3 S - 15-36kg - 3,5 - 12 vuotta, Storm Grey Britax KidFix 3 S - 15-36kg - 3,5 - 12 vuotta, Storm Grey Britax KidFix 3 S - 15-36kg - 3,5 - 12 vuotta, Storm Grey Britax KidFix 3 S - 15-36kg - 3,5 - 12 vuotta, Storm Grey Britax KidFix 3 S - 15-36kg - 3,5 - 12 vuotta, Storm Grey Britax KidFix 3 S - 15-36kg - 3,5 - 12 vuotta, Storm Grey Britax KidFix 3 S - 15-36kg - 3,5 - 12 vuotta, Storm Grey Britax KidFix 3 S - 15-36kg - 3,5 - 12 vuotta, Storm Grey Britax KidFix 3 S - 15-36kg - 3,5 - 12 vuotta, Storm Grey Britax KidFix 3 S - 15-36kg - 3,5 - 12 vuotta, Storm Grey Britax KidFix 3 S - 15-36kg - 3,5 - 12 vuotta, Storm Grey
Britax

Britax KidFix 3 S - 15-36kg - 3,5 - 12 vuotta, Storm Grey

175,00 €
275,00 €
Alin hinta 30 pv: 175,00 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Viimeiset kappaleet!!

Sivutörmäyssuojat, kolmas kiinnityspiste jalkojen välissä ja XP-Pad/rintapanssari!

Ainutlaatuinen suojaus niskalle ja päälle.

Hyvästä suunnittelusta ja huolellisesta ajamisesta huolimatta et voi koskaan valmistautua törmäykseen. Britax Römer on kehittänyt etutörmäysten varalta lapsen herkän kaula-alueen suojelemiseksi iskuja vaimentavan vaahtomuovipehmusteen. Se estää lapsen leuan osumisen rintaan ja imee jopa 30 %* energiasta. Eteenpäin suuntautuva pään äkkiliike pienenee ja niska on suojattu. Samalla se tarjoaa lisäpehmustetta turvavyön reunojen kohdalla.

Ergonomisesti optimaalinen istuinosa

Istuinosa on noin 20 % suurempi kuin vastaavissa malleissa, jotta istuin olisi mahdollisimman mukava myös pidemmille lapsille. Paranneltu muoto ja erittäin pehmeät pehmusteet takaavat mukavan ja ergonomisen istuma-asennon pitkillä matkoilla.

SecureGuard

SecureGuard auttaa suojaamaan lapsen herkkää vatsan aluetta lisäämällä vielä yhden – neljännen – kosketuspisteen kolmipisteturvavyöhön. SecureGuard pitää lantiovyön optimaalisessa asennossa lapsen lonkkaluiden päällä ja auttaa siten vähentämään etutörmäyksessä vatsaan kohdistuvia voimia jopa 35 %*. Samalla se mahdollistaa lapselle liikkumisvapauden matkan aikana.

* Lähde: Britax Römerin sisäisissä testeissä käytetään Q6-kolarinukkea, jonka massa vastaa keskimäärin 6-vuotiaan lapsen painoa.

Edistynyt sivutörmäyssuoja – SICT

 SICT tarjoaa lapselle ensiluokkaisen suojan sivutörmäystilanteessa. Se vähentää törmäysvoimia minimoimalla auton ja istuimen välisen etäisyyden ja vaimentaa energian mukautumalla, ennen kuin se kohdistuu lapseen. Suojauksen käyttäminen on helppoa, voit yksinkertaisesti säätää SICT-suojaa istuimen sivussa, joka on lähimpänä auton ovea. 

Uusi muotoilu ja pidempi istuinalue tarjoavat paremman mukavuuden sekä pienille että pidemmille lapsille myös pitkien automatkojen ajaksi. Siinä yhdistyvät toimiviksi todistetut SICT- ja SecureGuard-tekniikka, jotka tarjoavat erinomaista suojausta ja mukavuutta 3,5–12-vuotiaille lapsille.

Helppokäyttöinen ja turvallinen selkänojallinen turvaistuin 15-36kg painoiselle lapselle.

 • Turvavyöistuimessa on säädettävä pääntuki ja turvavyön ohjain.
 • V:n muotoinen selkänoja mukautuu hyvin lapsen mittoihin.
 • 20% suurempi istuinosa, mukava myös pidemmille lapsille.
 • Niskatuki on ergonomisesti suunniteltu ja lapsen pää asettuu mukavaan lepoasentoon.
 • Turvavyön ohjaimet ohjaavat kiinnittämään vyön oikein ja ehkäisevät väärin kiinnittämisen mahdollisuutta. 
 • Säädettävät sivutörmäyssuojat.
 • Korkeat, pehmeästi topatut sivutuet.
 • XP-PAD vähentää etutörmäyksen voimaa.
 • SecureGueard-menetelmällä optimaalinen lantiotuen paikka.
 • Korkeussuunnassa säädettävä pääntuki ja vyön ohjain.
 • Ergonominen niskatuki.
 • Irrotettava, pehmustettu päällinen. 

Pitkä istuinosa, jossa on pehmeä etuosa, takaa entistäkin mukavamman ja ergonomisemman jalkatilan myös pidemmille lapsille. Lisäksi leveä V-muotoinen selkänoja sopii kasvavalle lapselle, sillä se mahdollistaa viihtyisän istuma-asennon pienemmille lapsille ja tarjoaa enemmän tilaa heidän kasvaessaan.

Uuden modernin muotoilun ja mustan rungon ansiosta KIDFIX III S näyttää erinomaiselta missä tahansa autossa.
Lisäksi tyylikäs päällinen viimeistelee istuimen urheilullisen ulkoasun.
Kokonaan Saksassa suunniteltu, kehitetty ja valmistettu KIDFIX III S varmistaa, että lapsesi matkustaa paitsi turvallisesti myös tyylikkäästi.

Kiinnitetään autoon isofix-kiinnikkeillä tai auton omalla turvvyöllä. 

Turvaistuimissa ilmainen toimitus ympäri Suomen.

 • ECE R44/04 sertifioitu

Ulkomitat korkeus päätuen mukaan 67-85cm x leveys 54cm x syvyys 43cm
Paino 7,3kg

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet