Britax KidFix M i-Size R129, 100-150cm
Britax KidFix M i-Size R129, 100-150cm Britax KidFix M i-Size R129, 100-150cm Britax KidFix M i-Size R129, 100-150cm Britax KidFix M i-Size R129, 100-150cm Britax KidFix M i-Size R129, 100-150cm Britax KidFix M i-Size R129, 100-150cm Britax KidFix M i-Size R129, 100-150cm Britax KidFix M i-Size R129, 100-150cm Britax KidFix M i-Size R129, 100-150cm Britax KidFix M i-Size R129, 100-150cm Britax KidFix M i-Size R129, 100-150cm Britax KidFix M i-Size R129, 100-150cm M i-Size - Cosmos Black (varastossa) M i-Size - Moonlight Blue (toimitusaika 1 viikko) M i-Size - Burgundy Red (toimitusaika 1 viikko) M i-Size - Storm Grey (toimitusaika 1 viikko)
Britax

Britax KidFix M i-Size R129, 100-150cm

189,00 €
Toimitusaika 1 - 4 arkipäivää

KIDFIX M i-SIZE Britax Römerin uusin testivoittaja Stiftung Warestestin & ADACin turvaistuintestissä!


Stiftung Warentest & ADAC on valinnut ja testannut KIDFIX M i-SIZE -turvavyöistuimen  turvaistuintestissään (05/2022).

 ⭐KIDFIX M i-SIZE on testivoittaja kategoriassaan "i-Size 100 - 150 cm" kokonaisarvosanalla 2.0 (“HYVÄ”). Testi kuvaa istuimen vahvuuksia, kuten hyvää suojaa etutörmäyksessä, erittäin pientä virheellisen asentamisen riskiä sekä helppoa turvaistuimen ja lapsen vöiden asentamista. Lisäksi korkein arvosana haitallisten aineiden vähyydestä ("TODELLA HYVÄ")!


Tämä turvaistuin on uuden ja jo voimassaolevan turvaistuinstandardin ECER129 -mukainen.
(Syyskuussa 2024 ei saa enää myydä vanhemman turvaistuinstandardin ECER44 -turvaistuimia, se ei koske tätä istuinta).


Uusi KIDFIX M i-SIZE -malli on kehitetty yhteistyössä johtavien autonvalmistajien kanssa 3,5–12 vuoden ikäisten lasten suojelemiseksi. Se tarjoaa uusimman i-Size-säädöksen mukaisena mallina luotettavaa turvallisuutta ja maksimaalisen mukavuustason. Sen kapea runko sopii moniin autoihin, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kasvavan perheen tarpeisiin.

Uusi KIDFIX M i-SIZE on suunniteltu ja hyväksytty uuden i-Size-standardin mukaisesti, toisin sanoen se on läpäissyt ankarat testivaatimukset lapsesi suojelemiseksi tehokkaammin. Istuin on suunniteltu yhdessä johtavien autonvalmistajien kanssa siten, että se suojelee optimaalisesti törmäysten yhteydessä. Reilusti pehmustetut sivuosat ja pääntuki auttavat suojaamaan lasta onnettomuuden sattuessa.

Mukavuus ja käytännöllisyys ovat avainsanoja KIDFIX M i-SIZE -mallin käytössä. Reilusti pehmustetut mukavantuntuiset kangaspäällysteet ja tarkkaan harkittuihin kohtiin sijoitetut kuoren tuuletusreiät takaavat, että lapsen olo pysyy mukavana pitkään. Koska KIDFIX M i-SIZE -istuimen malli on kapea, niitä voidaan asentaa monen auton takapenkille kolme rinnakkain. Pääntuen merkinnät auttavat vanhempia löytämään oikean korkeuden kätevästi joka kerta.

Istuma-alue on muotoiltu uudelleen tiiviissä yhteistyössä johtavien autonvalmistajien kanssa siten, että kaulaan kohdistuva kuormitus vähenee jopa 50 kg.* *
Britax Römerin sisäiset testit Q10-mallinukella, joka simuloi keskimäärin 10-vuotiasta lasta

Pääntuki on suunniteltu erityisesti vanhempien lasten mukavuuden takaamiseksi, ja se on helposti säädettävissä sopivaan asentoon. Pääntuen ohjaimen takapuolella olevat merkinnät ovat lasten vanhemmille hyödyllisiä sopivan korkeuden löytämisessä joka kerta, kun istuimia siirretään autosta toiseen tai kun samalla istuimella kuljetetaan eri lapsia eri kerroilla.

Tarkkaan harkittuihin kohtiin tehdyt tuuletusreiät parantavat ilmankiertoa ja auttavat lapsen hyvän olon ylläpitämisessä.

Istuimen kapean rakenteen ja kompaktin koon ansiosta istuimia voidaan asentaa moniin automalleihin kolme vierekkäin.

Konepestävä istuinsuoja, joka on helppo irrottaa. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

Korkeaselkäiset turvavyöistuimet suojaavat lastasi kolmella tavalla: istuimen kuori suojaa lastasi päästä lantioon, erityisesti sivutörmäyksessä; ylempi ja alempi vyön ohjain varmistavat, että istuin pysyy oikeassa asennossa; pehmustettu pääntuki suojaa lapsesi päätä ja niskaa sekä lisää mukavuutta.

  • Tämä lastenistuin on asennettava auton kolmipisteturvavyöhön ja ISOFIX-kiinnityspisteisiin. Se takaa turvallisen ja lujan kytkennän lastenistuimen ja auton välille, vaikka lapsi ei istuisi istuimella.
  • Tämä lastenistuin voidaan kiinnittää auton kolmipisteturvavyöllä. Tämä vaihtoehto on kätevä, jos istuinta käytetään useassa autossa, sillä kaikissa autoissa ei välttämättä ole ISOFIX-kiinnityspisteitä. Turvaistuimeen kuuluvat turvavyön ohjaimet auttavat kiinnittämään istuimen oikein.

Turvaistuimissa ilmainen toimitus ympäri Suomen.

Ulkomitat korkeus päätuen mukaan 63-83cm x leveys 44cm x syvyys 42cm
Paino 7,2kg


Arvostelut 0 arvostelua