Britax Max-Way PLUS - 9-25kg, Cosmos Black
Britax Max-Way PLUS - 9-25kg, Cosmos Black
Britax

Britax Max-Way PLUS - 9-25kg, Cosmos Black

Tuotetta rajoitettu erä.
269,00 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Laadukas turvaistuin lapsellesi.

Menee suositusten mukaan 4-vuotiaaksi ja pidempäänkin selkä menosuuntaan. 

9–25-kiloisille sopiva MAX-WAY PLUS mahdollistaa lasten kuljetuksen selkä menosuuntaan pidempään, mikä lisää turvallisuutta.
Siinä on myös kehittynyt sivutörmäyssuojaus (SICT), jonka puolta voidaan vaihtaa sen mukaan, kumpi sivu on lähempänä ovea.
Monipisteisen selkänojan säädön ja säädettävien valjaiden ansiosta istuin mukautuu kasvavan lapsen tarpeisiin.
Leveä niskatuki ja pehmusteet tekevät matkanteosta mukavaa.Kaiken lisäksi istuin on muotoilultaan kompakti, joten muilla matkustajilla on hyvin tilaa.

Nokkatörmäyksen tapahtuessa MAX-WAY PLUS tukee lastasi, kun hänen kehonsa painautuu istuinta vasten ja saa tukea siitä. Tämä tarjoaa paremman suojan kuin kasvot menosuuntaan -tyyppinen istuin. Tämän tuloksena niskaan ja päähän kohdistuu vähemmän rasitusta ja vamman mahdollisuus vähenee.

MAX-WAY PLUS:ssa on nyt SICT-järjestelmä, joka tarjoaa erinomaista suojaa sivutörmäyksiltä, joten lapsesi on vielä paremmin suojattu. Syvien ja pehmeästi pehmustettujen sivujen ja SICT-järjestelmän ansiosta lapsesi on suojattu päästä varpaisiin sivutörmäyksissä. Tämä tarjoaa lapsellesi mukavuutta ja turvaa, joten voit nauttia jokaisesta matkasta huolettomasti.

Useat kallistusasennot, säädettävä niskatuki ja valjaat, sekä sivu- ja rintapehmusteet ja lukkopehmusteet, jotka takaavat mukavuuden. Kaikki kompaktissa kuoressa, joka tarjoaa lisää jalkatilaa.

 • Viisipistevaljaat yhden käden säädöllä
 • Selkä menosuuntaan: 9–25 kg, viisipistevaljaat

Asennus

 • Selkä menosuuntaan: Kolmipisteturvavyö ja jalkatuki sekä alakiinnityshihnat tai kaksipistelantiovyö ja jalkatuki sekä alakiinnityshihnat

  Asennus selkä menosuuntaan 9-25kg
  Kallistuksensäätö.
  Päätuki säätyy pituuden mukaan
  Irrotettavat, pehmustettavat päälliset
  Jalkatuessa värimerkintä (asennettu oikein)
  ECER 44/04 -turvahyväksytty.
Paino:
10 kg
Arvostelut 0 arvostelua