POISTO: Britax Dualfix i-Size 3, Blue Marble + isense -base
POISTO: Britax Dualfix i-Size 3, Blue Marble + isense -base POISTO: Britax Dualfix i-Size 3, Blue Marble + isense -base
Britax

POISTO: Britax Dualfix i-Size 3, Blue Marble + isense -base

Tuotetta rajoitettu erä.
399,00 €

POISTOKAPPALE!

Dualfix i-Size 3: Helppokäyttöinen alusta - 360 astetta kääntyvä Flex Base iSense -alusta, kallistuksen säädöt (alusta myydään erikseen).Sivutörmäyssuoja ja integroitu SICT inside.

Mukana iSense Flex Base - 360 pyörivä

DUALFIX 3 i-SIZE on älykkäin kaukaloa seuraava istuimemme, jota voi käyttää BABY-SAFE iSENSE -turvakaukalon tai minkä tahansa muun turvakaukalon jälkeen. Se on helppo napsauttaa paikoilleen FLEX BASE iSENSE -alustaan, ja se tarjoaa erinomaista suojaa ja mukavuutta monille tuleville matkoille, aina neljän vuoden ikään saakka. DUALFIX 3 i-SIZE täyttää i-Size-standardin ja on varustettu ensiluokkaisilla turvallisuus- ja mukavuusominaisuuksilla. 

– 61cm mitasta(noin 3kk) aina 4 -vuotiaaksi (105 cm) saakka.

Lapsesi turvallisuus on ensisijaisen tärkeää. Sen vuoksi Britaxin sisäiset standardit ovat vaativampia kuin nykyinen standardi ECE R129 (i-Size). DUALFIX 3 i-SIZE -turvaistuimessa on lukuisia innovatiivisia turvaominaisuuksia: optimaalinen sivutörmäyssuoja SICT inside varmistaa ylivertaisen suojauksen sivutörmäyksissä. Lisäksi FLEX BASE -alusta ja patentoitu Pivot Link ISOFIX -järjestelmä suojaavat lastasi kaikenlaisissa onnettomuustilanteissa, kohdistuupa isku edestä, sivulta tai takaa. Voit siis olla luottavaisin mielin. 

Turvaistuin kääntyy alustassaan 360 astetta, minkä ansiosta se on äärimmäisen mukava sekä vanhemmille että lapsille.Sitä voi käyttää joko selkä tai kasvot menosuuntaan.Koska turvaistuin kääntyy sivusuunnassa auton avointa ovea kohti, lapsesi asettaminen turvaistuimeen ja valjaiden kiinnittäminen on lastenleikkiä.


Edessä oleva kaari on säädettävissä, saat lisätilaa lapsen jaloille.SICT-sivusuoja, istuimen sisään rakennettu suojaus, joka vaimentaa iskuenergiaa.Istuin ei vie suurta tilaa autosta, mutta on silti sisäosiltaan leveä.Rintapehmusteet ovat loistavat, ja tukevat.

Asennus selkä menosuuntaan - 61 cm - 105 cm (noin 3kk iästä 18kg / 4-vuoteen saakka)Asennus kasvot menosuuntaan - 76 cm - 105 cm (18kg / 4-vuoteen saakka)

kallistuksen säätö360 asteen kiertoHelppo lapsen asetus istuimeen - 90 asteen kierto helpottaa lapsen asettamista istuimeenErittäin turvallinen - sivutörmäyssuoja, rintapehmusteet ja Pivot Link -järjestelmäReboundbar - turvakaari, auttaa estämään turvaistuimen kallistumisen iskun kohdistuessa siihen.Reboundbar voidaan säätää  8 astetta. Näin voit helposti säätää tukikaarta auton istuimen selkänojaa vasten, jolloin lapsesi saa 10 prosenttia enemmän jalkatilaa.Integroitu SICT inside tarjoaa lapsellesi ylivertaisen suojauksen sivutörmäyksissä. SICT inside pitää lapsesi pois törmäyksestä ja samalla vaimentaa iskuenergian. Eikä sinun tarvitse muokata tai säätää mitään – SICT inside on aina valmis, kun tarvitset sitä.Erityisesti lapsesi pään liikettä hallitsemaan suunniteltu V-muotoinen niskatukemme takaa optimaalisen suojauksen sivutörmäyksessä ja on samalla äärimmäisen mukava käyttää. Lisäksi niskatuki ja valjaat ovat helppo säätää istuimen edestä lapsesi pituuteen sopivaksi.Uudet pehmeät tekniset neopreeni-rintapehmikkeet sopivat mukavasti lapsesi rintakehälle. Ne auttavat vähentämään lapsesi liikettä törmäyksessä ja tekevät 5-pistevaljaista vieläkin mukavammat. Ne on myös helppo irrottaa pesua varten valjaita häiritsemättä.Täydellisen mukautuva - korkeussuunnassa säädettävä pääntuki ja yhdellä kädellä säädettävät valjaatKeskeytymätöntä mukavuutta - moneen asentoon säädettävä selkänoja nukkumista ja valveilla oloa vartenSuunniteltu käytännölliseksi - nopeasti irrotettava päällinen, valjaita ei tarvitse poistaa

Arvostelut 0 arvostelua