Britax Smile 5Z - kuomurattaat, Soft Taupe
Britax Smile 5Z - kuomurattaat, Soft Taupe Britax Smile 5Z - kuomurattaat, Soft Taupe Britax Smile 5Z - kuomurattaat, Soft Taupe Britax Smile 5Z - kuomurattaat, Soft Taupe Britax Smile 5Z - kuomurattaat, Soft Taupe Britax Smile 5Z - kuomurattaat, Soft Taupe Britax Smile 5Z - kuomurattaat, Soft Taupe Britax Smile 5Z - kuomurattaat, Soft Taupe Britax Smile 5Z - kuomurattaat, Soft Taupe Britax Smile 5Z - kuomurattaat, Soft Taupe Britax Smile 5Z - kuomurattaat, Soft Taupe
Britax

Britax Smile 5Z - kuomurattaat, Soft Taupe

Tuotetta rajoitettu erä.
649,00 €
Toimitusaika 1 - 4 arkipäivää

Runko mallikappale, mutta ei käytetty, ollut tasolla mallina.

Pakettiin kuuluu:

  • runko vaahtokumipyörillä, jousitus
  • ratasosa turvakaarella, valjailla
  • adapterit (Britax i-Size 3, iSense, Baby-Safe 5Z, Joie, Maxi-Cosi, Cybex)

Britax Baby-Safe Z5, iSense sekä Baby-Safe i-Size 3, ja Cybex, Maxi-Cosi sekä Joie lukittuu runkoon erillisillä adaptereilla, jotka kuuluvat pakettiin mukaan. Tähän runkoon kiinnittyy suoraan Britax Primo. 

Kapea 57 cm levyinen muotoilu tarjoaa useita matkustusvaihtoehtoja ja kulkee sinun ja enintään 22 kg painavan lapsesi mukana minne tahansa menettekin — niin kiireisillä kaupungin kaduilla kuin maaseudun kuoppaisilla teillä.

Kompakti ja kapea muotoiluPääset kulkemaan mukavasti ruuhkaisilla alueilla ja ostoskeskuksissa vain 57 cm leveän muotoilun ansiosta, joten liikkuminen on helppoa kapeissakin paikoissa.

Keskijousitus sekä etupyörien jousitusKeskelle sijoitettu rungon jousitus ja etupyörien jousitus takaavat tasaisen kyydin kaikissa maastoissa. Kuljitpa sitten mukulakivikatua tai maaseudun teitä, mikään ei häiritse pienokaisesi unia.

Makuuasentoon säädettävä selkänoja ja jalkatukiVoidaksesi aina tarjota mukavan asennon lapsellesi, selkänoja voidaan säätää  pystyasennosta rennosti nojaamaan taakse tai täysin vaakasuoraan asentoon yhdellä kädellä, ja rattaat suojaavat koko ajan joka puolelta. Säädettävän jalkatuen ansiosta makuuasentoon taitettuna rattaisiin sopii myös pehmeä vaunukoppa.                            

Täysin käännettävä istuinsuuntaHalusipa lapsesi säilyttää yhteyden sinuun tai tutkia muuta maailmaa, helposti ja nopeasti käännettävä istuin pitää hänet iloisena kaikilla matkoilla.  

VaahtokumirenkaatSuurten polyuretaanivaahdolla täytettyjen renkaiden ansiosta rattaita on helppo ohjata kaikissa maastoissa, olipa se sitten mukulakiviä tai maalaisteitä, ja vauvasi voi nauttia tasaisesta kyydistä.

Kääntyvät etupyörätEtupyörät kääntyvät, jolloin voit ohjata rattaita helposti kapeiden hyllyjen välissä ostoksilla, ja pyörät voi lukita epätasaisessa maastossa liikkumista varten.        

Säädettävä comfort-työntöaisaTyöntöaisassa on miellyttävän ja pitävän pehmusteen lisäksi mahdollisuus säätää aisan korkeutta eri pituisille käyttäjille sopivaksi. Työntöaisan nahkajäljitelmä ja pehmuste antavat rattaille tyylikkään ja tasokkaan ulkonäön.

Erittäin suuri kuomu tuuletusikkunallaErittäin suuri kuomu UPF 50+ -suojakertoimella suojaa lastasi aurinkoisina päivinä. Lisäksi suuri tuuletusikkuna takaa hyvän ilmanvaihdon kuumina päivinä.

Helposti säädettävät valjaatLiukuvat valjaat on helppo säätää sopivaksi, vaikka lapsesi istuisi rattaissa — valjaita ei tarvitse pujottaa mistään. Pehmeät rintapehmusteet tuovat lisämukavuutta.      

Erittäin suuri säilytyskoriKun lähdet pitkälle päiväretkelle tai käyt asioilla, voit laittaa helposti käytettävään ja suurikokoiseen 7 kg säilytyskoriin kaiken tarvittavan aina vaipoista, varavaatteista ja leluista välipalaan ja viime hetken ostoksiin.

Sandaaleillekin sopiva turvajarruJarru estää molempien takapyörien pyörimisen, joten pysäytys onnistuu turvallisesti ja tasapainoisesti, ja siinä olevasta merkistä näet, onko jarru käytössä. Lisäksi jarrun voi vapauttaa ylhäältä päin, jolloin kenkäsi eivät pääse likaantumaan tai kolhiintumaan.        

Erittäin pitkä selkänojaErittäin  pitkän 48 cm selkänojan ansiosta lapsellasi on tilaa kasvaa ja nauttia matkoista rattaissa.

Pimeässä hohtavat 3M™-heijastinnauhat Turvallisuutesi takaamiseksi hämärässä, rattaisiin on asennettu 3M™-heijastimia kaikkialle — etupuolelle, korin ympärille ja pyöriin.         

LYHYESTI:

Ratasosa:- tilava ratasosa- ratasosa käännettävissä lapsen kasvot tai selkä eteenpäin- selkänojan säätö makuuasennosta pystyasentoon yhden käden mekanismilla- jalkatuki säädettävissä (yhden käden mekanismi)- kasattuna istuinosa käännettävissä yhdellä kädellä "suoraksi", jolloin ratasta pystyy säilyttämään vaikka eteisessä- iso, UV-suojattu kuomu, UPF 50+- kiinteä aurinkolippa lisäsuojaksi- kuomu kääntyy helposti pidemmälle lisäsuojaksi lapselle- 5-pistevaljaat olkapehmusteilla- turvakaari, irrotettava

Runko:- nivelaisa, aisan säätö- tilava tavarakori- 3M Scotchlite -heijastimet- isot ja tukevat vaahtokumirenkaat- kääntyvät etupyörät lukittavissa menemään myös suoraan- etupyörien erillisjousitus- käännettävä työntösuunta- tukeva jalkajarru- takana roiskesuojat

Hyvä liikuteltavuus niin lenkkeillessä, shoppaillessa, lumessa, maastossa..Takuu 3 vuotta.

Mittoja:

Rattaat kasattuna (istuimen ja pyörien kanssa) (K x L x S) 90 x 40 x 57 cmRunko kasattuna (pyörien kanssa) (K x L x S)  84 x 27 x 57 cm                                

 Aisan korkeus 80 – 113 cm                                

Selkänojan pituus 48 cm                                

 Jalkatuen pituus 23 cm                                

 Istuma-alue (L x S) 30 x 23 cm                                

 Tuotteen paino 13 Paino                                

Rattaiden ja kuomun yhteispaino 13 kg                                

Alustan ja pyörien paino 9,29 kg                                

Lapsen enimmäispaino 22 kg                                         


Arvostelut 0 arvostelua