Britax SWINGFIX M I-SIZE V22, 0-18kg, pyörii ovelle
Britax SWINGFIX M I-SIZE V22, 0-18kg, pyörii ovelle Britax SWINGFIX M I-SIZE V22, 0-18kg, pyörii ovelle Britax SWINGFIX M I-SIZE V22, 0-18kg, pyörii ovelle Britax SWINGFIX M I-SIZE V22, 0-18kg, pyörii ovelle Britax SWINGFIX M I-SIZE V22, 0-18kg, pyörii ovelle Britax SWINGFIX M I-SIZE V22, 0-18kg, pyörii ovelle Britax SWINGFIX M I-SIZE V22, 0-18kg, pyörii ovelle Britax SWINGFIX M I-SIZE V22, 0-18kg, pyörii ovelle Britax SWINGFIX M I-SIZE V22, 0-18kg, pyörii ovelle Space Black (musta) - toimitusaika 1 viikko
Britax

Britax SWINGFIX M I-SIZE V22, 0-18kg, pyörii ovelle

Tuotetta rajoitettu erä.
459,00 €
579,00 €
Alin hinta 30 pv: 459,00 €
Toimitusaika 1 - 4 arkipäivää

TOIMITUSAIKA 2 VIIKKOA.

SWINGFIX M i-SIZE ZS V22 -Uudella päivitetyllä ulkokuorella, joka tekee istuimesta 600 g kevyemmän.

KAKSINKERTAINEN TESTIVOITTAJA!

BRITAX RÖMER SWINGFIX M i-SIZE on nimitetty testivoittajaksi uusimmassa Råd & Rön turvaistuinvertailussa (kesäkuu 2019).
Tämä yhdistettynä aikaisempaan StiWa/ADAC (10/2018) testimenestykseen tekee turvaistuimesta kaksinkertaisen testivoittaja 

SWINGFIX M i-SIZE on kaikkein joustavin vaihtoehto lapsellesi – 3 kuukauden ikäisestä 4-vuotiaaksi (105 cm) saakka.
90 astetta kääntyvä turvaistuin, joka on saanut vaativan ruotsalaisen PLUS test -hyväksynnän, tarjoaa äärimmäistä mukavuutta sekä vanhemmille että lapsille.
Koska turvaistuin kääntyy sivusuunnassa auton avointa ovea kohti, lapsesi asettaminen turvaistuimeen ja valjaiden kiinnittäminen on lastenleikkiä.
Kun tämä kätevyys yhdistetään tyylikkääseen ja nykyaikaiseen malliin ja asiantuntemukseemme lasten liikenneturvallisuudesta – saat mielenrauhan jokaiselle matkallesi.

SWINGFIX M i-SIZE sai ADAC-testistä (ADAC Motorwelt 10/2018) luokituksen ”HYVÄ” ja arvosanan 1,7.

Tämä istuin on i-Size (ECE R129) - hyväksytty (lue i-Sizesta lisää alempaa).

Turvaistuimessa on useita kallistusasentoja, alkaen vastasyntyneen ergonomisesta selinmakuuasennosta taaperon suurempaan jalkatilaan.

SWINGFIX M i-SIZE-turvaistuimessa on lukuisia innovatiivisia turvaominaisuuksia: esimerkiksi optimaalinen sivutörmäyssuoja SICT inside, jossa erityisiä teräsrakenteita on asennettu turvaistuimen sisään. Tämä suojaa lastasi parhaalla mahdollisella tavalla onnettomuustilanteessa, kohdistuupa isku edestä, sivulta tai takaa. Tämän vahvistaa myös ruotsalainen PLUS Test-hyväksyntä, joka on eräs vaativimmista lasten turvaistuintesteistä.

Edessä oleva kaari on säädettävissä, saat lisätilaa lapsen jaloille.
SICT-sivusuoja, istuimen sisään rakennettu suojaus, joka vaimentaa iskuenergiaa.
Istuin ei vie suurta tilaa autosta, mutta on silti sisäosiltaan leveimpiä i-Size -istuimia markkinoilla.
Rintapehmusteet ovat loistavat, ja tukevat.

Asennus selkä menosuuntaan - 61 cm - 105 cm (noin 18kg / 4-vuoteen saakka)

 • kallistuksen säätö
 • 90 asteen kierto
 • Helppo lapsen asetus istuimeen - 90 asteen kierto helpottaa lapsen asettamista istuimeen
 • Erittäin turvallinen - sivutörmäyssuoja, rintapehmusteet ja Pivot Link -järjestelmä
 • Reboundbar - turvakaari, auttaa estämään turvaistuimen kallistumisen iskun kohdistuessa siihen.
  Reboundbar voidaan säätää  8 astetta. Näin voit helposti säätää tukikaarta auton istuimen selkänojaa vasten, jolloin lapsesi saa 10 prosenttia enemmän jalkatilaa.
 • Integroitu SICT inside tarjoaa lapsellesi ylivertaisen suojauksen sivutörmäyksissä. SICT inside pitää lapsesi pois törmäyksestä ja samalla vaimentaa iskuenergian. Eikä sinun tarvitse muokata tai säätää mitään – SICT inside on aina valmis, kun tarvitset sitä.
 • Erityisesti lapsesi pään liikettä hallitsemaan suunniteltu V-muotoinen niskatukemme takaa optimaalisen suojauksen sivutörmäyksessä ja on samalla äärimmäisen mukava käyttää. Lisäksi niskatuki ja valjaat ovat helppo säätää istuimen edestä lapsesi pituuteen sopivaksi.
 • Uudet pehmeät tekniset neopreeni-rintapehmikkeet sopivat mukavasti lapsesi rintakehälle. Ne auttavat vähentämään lapsesi liikettä törmäyksessä ja tekevät 5-pistevaljaista vieläkin mukavammat. Ne on myös helppo irrottaa pesua varten valjaita häiritsemättä.
 • Täydellisen mukautuva - korkeussuunnassa säädettävä pääntuki ja yhdellä kädellä säädettävät valjaat
 • Keskeytymätöntä mukavuutta - moneen asentoon säädettävä selkänoja nukkumista ja valveilla oloa varten
 • Suunniteltu käytännölliseksi - nopeasti irrotettava päällinen, valjaita ei tarvitse poistaa

Paino: 15kg

Tämä istuin on vain isofix-kiinnitteinen.
ISOFIX on standardoitu kiinnitysjärjestelmä turvaistuimen varmaan kiinnittämiseen autoon. Järjestelmästä on muodostunut kansainvälinen standardi kaikille auto- ja turvaistuinvalmistajille. Tämä kiinnitystekniikka helpottaa ja nopeuttaa turvaistuimen asennusta ja vähentää näin asennusvirheitä ja antaa parhaan mahdollisen suojan lapselle turvaistuimen ja auton kiinteän liitoksen avulla.

Tarkista, onko omassa autossasi Isofix-järjestelmä, tiedon löydät yleensä autosi ohjekirjasta.

Lisätietoja i-Size -merkinnästä Liikenneturvan -sivuilta!

Lyhyesti, uudella i-Size -merkillä varustettu istuin:

 • Määrittelee istuimet iän ja pituuden mukaan.
 • Vain Isofix-kiinnitys.
 • Kaikki i-Size -istuimet sopivat i-Size -varustettuun autoon. Tämä tullee käytännössä uusiutumaan hitaasti autokannan uusiutumistahdin takia.
 • Sivutörmäystestattu.
 • I-Size edellyttää turvaistuimilta lapsen matkustamista selkä menosuuntaan 15 kuukauden ikään saakka. Tämän jälkeen on mahdollista käyttää joko selkä tai kasvot menosuuntaan asennettavaa turvaistuinta.
 • I-Size -hyväksytyt istuimet voidaan kiinnittää autoon vain ISOFIXillä. ISOFIX-kiinnitys vähentää merkittävästi istuimen virheellistä käyttöä, koska istuimen kiinnittämiseen ei käytetä auton omia vöitä vaan ISOFIX-kiinnitysjärjestelmää.


Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet