BRITAX VARIO BASE 5Z - Modular System -jalusta
BRITAX VARIO BASE 5Z - Modular System -jalusta BRITAX VARIO BASE 5Z - Modular System -jalusta BRITAX VARIO BASE 5Z - Modular System -jalusta BRITAX VARIO BASE 5Z - Modular System -jalusta BRITAX VARIO BASE 5Z - Modular System -jalusta
Britax

BRITAX VARIO BASE 5Z - Modular System -jalusta

230,00 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

VARIO BASE 5Z - 1 alusta, 2 istuinta, ja neljä vuotta turvallisuutta

 • Modulaarista mukavuutta
 • Säädettävä kulma ja käännettävä alusta (360°)
 • Yhteensopiva turvakaukaloiden: BABY-SAFE PRO / 3 i-SIZE / CORE kanssa sekä seuraavan koon penkin DUALFIX 5Z
 • Uusi, pienempi Rebound Bar antaa lisätilaa
 • Itsenäiset ISOFIX-kiinnikkeet
 • Korkeussäädettävä ja taitettava tukijalka
 • Oikein asennettu joka kerta

  Tämä turvaistuin on uuden ja jo voimassaolevan turvaistuinstandardin ECER129 -mukainen.(Syyskuussa 2024 ei saa enää myydä vanhemman turvaistuinstandardin ECER44 -turvaistuimia, se ei koske tätä istuinta).
  Tähän alustaan saat ostettua myös seuraavan koon turvaistuimen!

Turvakaukalo tai turvaistuin ostettava erikseen.

Säädettävä kulma - turvallisin ja mukavin asento lapsellesi kaltevissa auton istuimissa
Käännettävä alusta - alustaan kiinnitettyjä turvaistuimia voidaan kääntää 90/360 astetta, mikä helpottaa lapsen asettamista istuimeen sekä istuimen kääntämistä kasvot tai selkä menosuuntaan

Turvakaukalon kanssa syntymästä – 83 cm (≈ 15 kuukautta | 13 kg)
Turvaistuinosan kanssa 61 cm - 105 cm/18kg (noin 3kk - 4 vuotta)

VARIO BASE 5Z varmistaa mukavan ja turvallisen matkanteon neljäksi vuodeksi. Käännettävä alusta mahdollistaa jokaisen istuimen kääntämisen kohti auton ovea, jolloin lapsen asettaminen istuimeen ja valjaiden kiinnittäminen on helpompaa. Lisäksi seuraavan koon istuin voidaan kääntää 360 astetta, mikä mahdollistaa matkustamisen kasvot menosuuntaan, kun lapsi on vähintään 15 kuukauden ikäinen ja pituudeltaan 76 cm.

Istuimet on helppo asentaa ja irrottaa vain yhdellä klikkauksella. Helppokäyttöisen vapautuspainikkeen ansiosta voit vaivattomasti nostaa turvakaukalon kahvasta. Pienempi rebound bar tarjoaa lapselle enemmän jalkatilaa matkustettaessa kasvot menosuuntaan.

Autoissa, joissa on kaltevat istuimet, lapsesi pää saattaa kallistua eteenpäin valjaita käytettäessä. Sen vuoksi VARIO BASE 5Z voidaan säätää eri asentoon, mikä varmistaa pikkuisellesi parhaan yhdistelmän turvallisuutta ja mukavuutta. Turvakaukaloon on parasta asettaa sopiva kulma ennen asentamista, ja isomman koon turvaistuimen kulmaa voit säätää tien päällä mukavampaan asentoon, kun taapero nukahtaa.

Kaikki VARIO BASE 5Z -alustan kanssa yhteensopivat istuimet voidaan kääntää auton avointa ovea kohti, jolloin lapsen asettaminen istuimeen ja valjaiden kiinnittäminen käy helposti. Suosittelemme, että lapset matkustavat selkä menosuuntaan mahdollisimman pitkään.

Asenna VARIO BASE 5Z -jalusta vaivattomasti ISOFIX-kiinnikkeillä, joita voidaan käyttää toisistaan riippumatta. Hallinta on täysin sinun, joten niiden kiinnittäminen käy nopeasti ja turvallisesti vahingoittamatta auton istuimia.

Tukijalka tarjoaa lisävakautta turvakaukalolle ajoneuvon lattiasta. Se minimoi kallistus- ja pyörimisliikkeet ja vähentää lapseesi kohdistuvia eteenpäin liikuttavia voimia onnettomuustilanteessa, mikä auttaa suojaamaan lasta. Jotta istuin kiinnittyy mahdollisimman hyvin, tukijalan korkeutta voidaan säätää autoosi sopivaksi. Helppolukuinen ilmaisin näyttää, kun tukijalka on asetettu tukevasti ajoneuvosi lattiaan muuttuen punaisesta mustaksi oikein asennettuna.

Reboundbar auttaa estämään turvaistuimen kallistumisen iskun kohdistuessa siihen.

Törmäyksen sattuessa patentoitu Pivot Link-järjestelmä kohdistaa törmäysvoiman ensiksi alaspäin (1) auton istuimeen ja sen jälkeen kevyemmin eteenpäin (2). Tämä vähentää pää-ja niskavammojen riskiä merkittävästi.

Tukijalka kääntyy ylös niin, että se on helppo varastoida auton tavaratilaan tai kotiin. Kun jalan taittaa istuimen alle, tukijalan merkkiääni kytkeytyy pois päältä varmistaen mielenrauhan säilytyksen ajaksi. 

Tämä lastenistuin on kiinnitettävä auton ISOFIX-kiinnityspisteisiin. ISOFIX on kiinnityspistejärjestelmä, joka on vakiona lähes kaikissa autoissa. Se takaa turvallisen ja lujan kytkennän lastenistuimen ja auton välille.

i-Size-alustat sopivat kaikkiin i-Size-hyväksyttyihin istumapaikkoihin, joten tarkista autosi opaskirjasta i-Size-hyväksytyt istuinpaikat autossasi. 

Tuotteen paino: 9.5 kg
Korkeus: 43.5 cm
Leveys: 44 cm
Syvyys: 66 cm
Mitat (K x L x S): 43.5 x 44 x 66 cm

Arvostelut 0 arvostelua