Doomoo Baby Sleep -unituki; kylkimakuu, vaunukoppaan, kehtoon, sänkyyn
Doomoo Baby Sleep -unituki; kylkimakuu, vaunukoppaan, kehtoon, sänkyyn Doomoo Baby Sleep -unituki; kylkimakuu, vaunukoppaan, kehtoon, sänkyyn Doomoo Baby Sleep -unituki; kylkimakuu, vaunukoppaan, kehtoon, sänkyyn Doomoo Baby Sleep -unituki; kylkimakuu, vaunukoppaan, kehtoon, sänkyyn Doomoo Baby Sleep -unituki; kylkimakuu, vaunukoppaan, kehtoon, sänkyyn
Doomoo

Doomoo Baby Sleep -unituki; kylkimakuu, vaunukoppaan, kehtoon, sänkyyn

18,90 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää
Baby Sleep unituki auttaa vauvaa pysymään mukavasti suositellussa kylkiasennossa. Unituen kanssa nukkuminen on turvallista ja mukavaa: pehmeä tuki mahdollistaa luonnollisen pienen liikkumisen. Unitukea voidaan käyttää kummalla tahansa kyljellä maatessa. Fysioterapeuttien suosittelema!

Materiaalit: Irrotettava päällinen: 80% puuvillaa, 20% polyesteria. Polyuretaanivaahto.
 Mitat: 40 x 14 x 10 cm
 Valmistusmaa: Belgia 

Unitukea voi käyttää vastasyntyneestä lähtien ja se sopii erikokoisiin sänkyihin (kehto, pinnasänky, vaunut jne.).

Hoito-ohjeet: – päällinen konepestävissä 40°C – rumpukuivaus matalassa lämpötilassa

Doomoo on belgialainen tuotemerkki joka kuuluu osaksi Delta Diffusion-yritystä. Valikoimaan kuuluu imetystyynyt, joista se erityisesti tunnetaankin, sekä nukkumisen ja kylpemisen apuvälineet vauvan hoidossa. Doomoon tavoitteena on mahdollisimman ympäristöystävällisten ja kestävien materiaalien käyttö sekä entistä vastuullisempi tuotantoketju. Eettiset arvot ovat Doomoolle tärkeitä ja se työskenteleekin tiiviissä yhteistyössä paikallisten tehtaiden kanssa Belgiassa ja muualla Euroopassa.  Tuotteiden osia valmistetaan Kiinassa vain silloin kun se ei Euroopassa ole mahdollista, tämäkin tuotanto on tarkkaan valvottua ja yrityksen eettiset arvot täyttävää. Doomoon tuotteet ovat kestäviä ne on käytettävissä pikkusisaruksille tai kierrätettävissä seuraavalle perheelle.


 
Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua