Doomoo Cocoon Arch - Baby Gym, lelukaari puisilla leluilla
Doomoo Cocoon Arch - Baby Gym, lelukaari puisilla leluilla Doomoo Cocoon Arch - Baby Gym, lelukaari puisilla leluilla Doomoo Cocoon Arch - Baby Gym, lelukaari puisilla leluilla Doomoo Cocoon Arch - Baby Gym, lelukaari puisilla leluilla Doomoo Cocoon Arch - Baby Gym, lelukaari puisilla leluilla Doomoo Cocoon Arch - Baby Gym, lelukaari puisilla leluilla Doomoo Cocoon Arch - Baby Gym, lelukaari puisilla leluilla Doomoo Cocoon Arch - Baby Gym, lelukaari puisilla leluilla Doomoo Cocoon Arch - Baby Gym, lelukaari puisilla leluilla
Doomoo

Doomoo Cocoon Arch - Baby Gym, lelukaari puisilla leluilla

59,00 €
Toimitusaika 0 - 0 arkipäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Kaunis puinen lelukaari tukee vauvan kehitystä: se kannustaa  tarkkailemaan, kuuntelemaan ja tarttumaan.

Tumman ja vaalean värin kontrasti sekä värikkäät nauhat stimuloivat pienen vauvan näköaistia. Kuuloaisti saa ärsykkeitä rätisevästä lehdenmuotoisesta lelusta sekä helisevästä vuoresta.

Baby Gym sopii täydellisesti Cocoon-unipesään, mutta on erinomainen leikittäväksi kehdossa, leikkimatolla tai babysitterissä. Lelut on irrotettavissa ja ne voi kiinnittää haluamalleen korkeudelle. Puiseen kaareen voi myös ripustaa muita leluja. 

Voit kiinnittää irroitettavat pehmeät lelut haluamallesi korkeudelle: leluissa velcrokiinnitys.

– BabyGym tukee lapsen kehitys
– kolme roikkuvaa lelua, jotka kannustavat lasta tarkkailemaan, kuuntelemaan ja tarttuma
– puinen lelukaari on helppo koota

Hoito-ohjeet:
– pehmeät lelut konepestäviä 30
– ei rumpukuivausta

Materiaalit: Lelukaari: Puu. Lelut: 95% luomupuuvilla ja 5% elastaania. Lelujen täyte: 100% polyesteri.
Mitat: Korkeus 44cm. Leveys: 50cm/60cm. Syvyys: 40cm.

Doomoo on belgialainen tuotemerkki joka kuuluu osaksi Delta Diffusion-yritystä. Valikoimaan kuuluu imetystyynyt, joista se erityisesti tunnetaankin, sekä nukkumisen ja kylpemisen apuvälineet vauvan hoidossa. Doomoon tavoitteena on mahdollisimman ympäristöystävällisten ja kestävien materiaalien käyttö sekä entistä vastuullisempi tuotantoketju. Eettiset arvot ovat Doomoolle tärkeitä ja se työskenteleekin tiiviissä yhteistyössä paikallisten tehtaiden kanssa Belgiassa ja muualla Euroopassa.  Tuotteiden osia valmistetaan Kiinassa vain silloin kun se ei Euroopassa ole mahdollista, tämäkin tuotanto on tarkkaan valvottua ja yrityksen eettiset arvot täyttävää. Doomoon tuotteet ovat kestäviä, ne on käytettävissä pikkusisaruksille tai kierrätettävissä seuraavalle perheelle.

Arvostelut 0 arvostelua