Doomoo -imetyssuoja / harsoliina, Mom'n Play, Tetra Grey / harmaa
Doomoo -imetyssuoja / harsoliina, Mom'n Play, Tetra Grey / harmaa Doomoo -imetyssuoja / harsoliina, Mom'n Play, Tetra Grey / harmaa Doomoo -imetyssuoja / harsoliina, Mom'n Play, Tetra Grey / harmaa Doomoo -imetyssuoja / harsoliina, Mom'n Play, Tetra Grey / harmaa Doomoo -imetyssuoja / harsoliina, Mom'n Play, Tetra Grey / harmaa Doomoo -imetyssuoja / harsoliina, Mom'n Play, Tetra Grey / harmaa Doomoo -imetyssuoja / harsoliina, Mom'n Play, Tetra Grey / harmaa Doomoo -imetyssuoja / harsoliina, Mom'n Play, Tetra Grey / harmaa
Doomoo

Doomoo -imetyssuoja / harsoliina, Mom'n Play, Tetra Grey / harmaa

28,90 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Doomoon imetyssuoja tarjoaa yksityisyyttä imettämiseen missä vain.
Erittäin pehmeästä GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta valmistetussa suurikokoinen (100cmx85cm) imetysviitta on helppo kiinnittää äidin niskan ympärille silikonisen renkaan avulla. 
Materiaali: 100% luomupuuvillaa (GOTS, Oeko-Tex100), pururengas silikonia

Mom`n Play – imetyssuoja on monipuolinen harsoliina, jota voi käyttää imetyksen lisäksi myös muihin tarkoituksiin. Suurikokoisella harsolla suojaat lasta vaunuissa auringonpaisteelta ja tuulelta, minkä lisäksi sillä on miellyttävä tarvittaessa puhdistaa esimerkiksi lapsen kasvot.Silikonista rengasta voi käyttää myös vauvan puruleluna, jolloin se helpottaa hampaiden puhkeamisen aiheuttamaa kutinaa ikenissä. 

Hoito-ohjeet:
Konepesu 40°C, rumpukuivaus vain matalassa lämpötilassa

Doomoo on belgialainen tuotemerkki joka kuuluu osaksi Delta Diffusion-yritystä. Valikoimaan kuuluu imetystyynyt, joista se erityisesti tunnetaankin, sekä nukkumisen ja kylpemisen apuvälineet vauvan hoidossa. Doomoon tavoitteena on mahdollisimman ympäristöystävällisten ja kestävien materiaalien käyttö sekä entistä vastuullisempi tuotantoketju. Eettiset arvot ovat Doomoolle tärkeitä ja se työskenteleekin tiiviissä yhteistyössä paikallisten tehtaiden kanssa Belgiassa ja muualla Euroopassa. Tuotteiden osia valmistetaan Kiinassa vain silloin kun se ei Euroopassa ole mahdollista,tämäkin tuotanto on tarkkaan valvottua ja yrityksen eettiset arvot täyttävää.

Doomoon tuotteet ovat kestäviä: ne on käytettävissä pikkusisaruksille tai kierrätettävissä seuraavalle perheelle.

Materiaali: 100% luomupuuvillaa (GOTS, Oeko-Tex100), pururengas silikonia
Mitat: 100cm x 85cm

Paino:
0.6 kg
Arvostelut 0 arvostelua