Doomoo Relax Cover - imetystyynyn muutossarja vauvalle, Salvia
Doomoo Relax Cover - imetystyynyn muutossarja vauvalle, Salvia Doomoo Relax Cover - imetystyynyn muutossarja vauvalle, Salvia Doomoo Relax Cover - imetystyynyn muutossarja vauvalle, Salvia Doomoo Relax Cover - imetystyynyn muutossarja vauvalle, Salvia Doomoo Relax Cover - imetystyynyn muutossarja vauvalle, Salvia
Doomoo

Doomoo Relax Cover - imetystyynyn muutossarja vauvalle, Salvia

34,90 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Tällä tuotteella muutat helposti Doomoo Buddy tai Doomoo Softy tyynysi lapsesi rentoutumiskeskukseksi. Valmistettusuperpehmeästä orgaanisesta puuvillasta.

Sisältää päällisen sekä turvavyön pienempiä käyttäjiä varten. (Eli päällinen, jonka sisään laitetaan imetystyyny, sekä erillinen turvavyö).

– soveltuu käytettäväksi syntymästä lähtien
– irrotettava turvavyö
– superpehmeä, orgaaninen puuvilla
– lisää käyttöikää- ja kohteita doomoo Softy ja doomoo Buddy tyynyille
– tuote sopii myös kaikkiin hoitoalustoihin

Hoito-ohjeet:– konepesu 30°– ei rumpukuivausta

Doomoo on belgialainen tuotemerkki joka kuuluu osaksi Delta Diffusion-yritystä. Valikoimaan kuuluu imetystyynyt, joista seerityisesti tunnetaankin, sekä nukkumisen ja kylpemisen apuvälineet vauvan hoidossa.Doomoon tavoitteena on mahdollisimman ympäristöystävällisten ja kestävien materiaalien käyttö sekä entistä vastuullisempituotantoketju. Eettiset arvot ovat Doomoolle tärkeitä ja se työskenteleekin tiiviissä yhteistyössä paikallisten tehtaidenkanssa Belgiassa ja muualla Euroopassa. Tuotteiden osia valmistetaan Kiinassa vain silloin kun se ei Euroopassa ole mahdollista,tämäkin tuotanto on tarkkaan valvottua ja yrityksen eettiset arvot täyttävää.

Doomoon tuotteet ovat kestäviä ne on käytettävissä pikkusisaruksille tai kierrätettävissä seuraavalle perheelle.Tarvittaessa esimerkiksi imetystyynyjen täyte on vaihdettavissa ja sitä on helppo myös lisätä.

                

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua