Doomoo Snoogy Bunny -lämpötyyny, Pupu
Doomoo Snoogy Bunny -lämpötyyny, Pupu Doomoo Snoogy Bunny -lämpötyyny, Pupu Doomoo Snoogy Bunny -lämpötyyny, Pupu Doomoo Snoogy Bunny -lämpötyyny, Pupu Doomoo Snoogy Bunny -lämpötyyny, Pupu
Doomoo

Doomoo Snoogy Bunny -lämpötyyny, Pupu

35,01 €
38,90 €
Alennus päättyy
Alin hinta 30 pv: 35,01 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Suloinen Doomoon  lämpötyyny on suunniteltu perheen pienimmille. Lämpötyyny voi helpottaa vauvan koliikkioireita ja rauhoittaa levotonta lasta. 

Rypsiä sisältävässä Snoogy-tyynyssä on lisäksi laventelia, joka antaa tuotteelle miedon ja rauhoittavan tuoksun.
Laventelintuoksuinen pehmoinen unilelu rauhoittaa lasta ja helpottaa nukahtamista.

Hoito-ohjeet:
Huom! Rypsiä ja laventelia sisältävää sisätyynyä ei voi pestä koneessa! Päällinen konepestävissä 30°C

Lämmitysohjeet: Snoogyn voit lämmittää mikroaaltouunissa: aseta lasillinen vettä mikroaaltouuniin tyynyä lämmittäessäsi. Lämmitä sisätyyny 700W ja tarkista lämpö 45 sekunnin jälkeen. Tarvittaessa voit lämmittää tyynyä tämän jälkeen 15 sekuntia kerrallaan kunnes se on sopivan lämpöinen.

Doomoo on belgialainen tuotemerkki joka kuuluu osaksi Delta Diffusion-yritystä. Valikoimaan kuuluu imetystyynyt, joista se erityisesti tunnetaankin, sekä nukkumisen ja kylpemisen apuvälineet vauvan hoidossa.Doomoon tavoitteena on mahdollisimman ympäristöystävällisten ja kestävien materiaalien käyttö sekä entistä vastuullisempi tuotantoketju. Eettiset arvot ovat Doomoolle tärkeitä ja se työskenteleekin tiiviissä yhteistyössä paikallisten tehtaiden kanssa Belgiassa ja muualla Euroopassa. Tuotteiden osia valmistetaan Kiinassa vain silloin kun se ei Euroopassa ole mahdollista, tämäkin tuotanto on tarkkaan valvottua ja yrityksen eettiset arvot täyttävää.

Doomoon tuotteet ovat kestäviä ne on käytettävissä pikkusisaruksille tai kierrätettävissä seuraavalle perheelle.

Täyte: rapsi, laventeli


 
Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua