eKoala - Ensiruokailusetti - valkoinen/harmaa
eKoala - Ensiruokailusetti - valkoinen/harmaa eKoala - Ensiruokailusetti - valkoinen/harmaa eKoala - Ensiruokailusetti - valkoinen/harmaa
eKoala

eKoala - Ensiruokailusetti - valkoinen/harmaa

Tuotetta rajoitettu erä.
15,90 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

eKoalan ruokailuastioiden muotoilussa on erityisesti huomioitu lapsen halu omatoimiseen syömiseen. eKoalan lautasissa on riittävästi reunaa ja astian kolmionmallisen muodon ansiosta ruuan asettaminen aterimeen onnistuu pienimmilläkin lapsilla. Muotoilun avulla pienillä käsillä on helppo ottaa näistä kiinni. Kiva paketti, vaikka lahjaksi!

Ekoalan kasvipohjaisten biomuovisten astioiden kemiallisen koostumukseen on tehty muutoksia, jonka ansiosta eKoFood-uutuussarjan tuotteet kestävät suurempia lämpötiloja. Kaikissa tuotemerkin ruokailutarvikkeissa voi ruuan lämmittää mikroaaltouunissa, mutta eKoFood-tuotteet kestävät myös pesun astianpesukoneessa!

eKoalan tuotteet valmistetaan käyttäen luonnonmukaisia raaka-aineita: tärkkelystä, selluloosaa ja kasviöljyjä. Vaikka tuote on ensisilmäyksellä muistuttaa perinteistä muovia, on sen kemiallinen koostumus erilainen. Tuote BIOmuovia, joten se ei sisällä lainkaan melamiinia, ftalaatteja tai PVC:tä. Kasvipohjainen kestävä materiaali, BIOmuovi, on luonnonmukaisten raaka-aineidensa ansiosta 100% biohajoavaa.


Materiaali: 100% BIOmuovia, joka  ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja tai PVC:ta. Tuote on 100% biohajoava.
  Valmistusmaa: Italia


Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua