Juomamuki, Ergonominen FLOW, 120ml
Juomamuki, Ergonominen FLOW, 120ml Juomamuki, Ergonominen FLOW, 120ml Juomamuki, Ergonominen FLOW, 120ml Juomamuki, Ergonominen FLOW, 120ml Juomamuki, Ergonominen FLOW, 120ml Juomamuki, Ergonominen FLOW, 120ml Juomamuki, Ergonominen FLOW, 120ml Juomamuki, Ergonominen FLOW, 120ml Juomamuki, Ergonominen FLOW, 120ml Juomamuki, Ergonominen FLOW, 120ml Juomamuki, Ergonominen FLOW, 120ml Juomamuki, Ergonominen FLOW, 120ml
Babyono

Juomamuki, Ergonominen FLOW, 120ml

3,90 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Ergonominen jumamuki auttaa lasta juomaan ilman apua. Se kehittää anatomisia kykyjä ja tapaa juoda avoimesta kupista.
Itsenäinen juominen on lapsen ruokailun toinen vaihe, kun opetellaan syömään ja juomaan itsenäisesti. Muki on täydellinen korvaaja pullolle tai erilaisille juomamukeille, tämä auttaa myös kehittämään äänen käyttöä.

Ergonominen harjoituskuppi FLOW minimoi tukehtumisriskin, koska se stimuloi leuan luonnollista liikettä nielemisen aikana, kuten imeminen. Tämä antaa lapselle mahdollisuuden säätää juomakulmaa ja -tahtia.

OPETTAA ITSELUOTTAVUUTTA:
Opettaa lasta olemaan itsenäinen syödessään aterioita.
HELPPO KÄYTTÄÄ JA KÄTEVÄ:
Muki on kevyt liikkeen koordinoinnin helpottamiseksi. Lapsesi voi juoda siitä puolimakaavassa asennossa. Kätevät kahvat tarjoavat täyden hallinnan kuppia kallistettaessa ja juoman annostelussa.

Tekniset tiedot:

  • Materiaali: muovi (tullilaboration tarkistama) 
  • Tarkoitettu 12kk ikäisestä eteenpäin (12m+)
  • Ei sisällä BPA, ftalaatteja tai PVC:tä 
  • Tiskinpesukoneen pestävä
  • Koko: 5 x 7 cm 
  • Tilavuus: 120 ml
Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua