Haucka Alpha Premium -babysitter, Charcoal (sopii syöttötuoliin)
Haucka Alpha Premium -babysitter, Charcoal (sopii syöttötuoliin) Haucka Alpha Premium -babysitter, Charcoal (sopii syöttötuoliin) Haucka Alpha Premium -babysitter, Charcoal (sopii syöttötuoliin) Haucka Alpha Premium -babysitter, Charcoal (sopii syöttötuoliin) Haucka Alpha Premium -babysitter, Charcoal (sopii syöttötuoliin) Haucka Alpha Premium -babysitter, Charcoal (sopii syöttötuoliin)
Hauck

Haucka Alpha Premium -babysitter, Charcoal (sopii syöttötuoliin)

84,90 €
Toimitusaika 0 - 0 arkipäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Alpha Bouncer Premium - Huippuluokan 2in1 babysitter, sopii myös Hauckin puisiin syöttötuoleihin
(katso lisää alempaa, syöttötuoli myydään erikseen.)

Laadukas, kätevä ja joustava – voit käyttää Alpha Bouncer Premiumia joko vastasyntyneen istuimena syöttötuoleissa Alpha+ ja Beta+ tai normaalina babysitterina, mukana tulevassa rungossa.

Kallistettava istuinosa, myös syöttötuolissa.
3-pistevaljaat auttavat pitämään vauvasi turvassa ja tarjoavat liikkumisvapautta samalla, kun vauva on silmien tasolla aivan vieressäsi.
Tämä vahvistaa vanhemman ja lapsen välistä yhteyttä ja mahdollistaa myös pulloruokinnan perheen keskellä olevaa vauvaa mukavassa asennossa heti syntymästä lähtien.

Vauvanistuin/babysitter sopii noin 9 kg painaville vauvoille, kunnes he voivat istua ilman apua.

Pehmeä päällinen, sivupehmusteet ja irrotettava istuimen supistin tarjoavat vauvallesi turvallisen, mukavan ja ergonomisen asennon. Pientäsi ruokkiessasi voit säätää selkänojan yhdellä kädellä miellyttävään istuma-asentoon ja rentoutuaksesi kallistaa selkänojan ala-asentoon. Pehmeä ja hengittävä puuvillapäällinen on erityisen hellävarainen vauvan iholle ja voidaan pestä, joten se sopii kaikkiin vuodenaikoihin.

Käyttääksesi vauvantuolia babysitterinä, poistat sen yksinkertaisella liikkeellä syöttötuolista ja napsautat sen mukana tulevaan runkoon.
Babysitter liikkuu ylös ja alas vauvasi liikkeiden kautta, viihdyttävä ja rentouttava samanaikaisesti.
Tarvittaessa vankka ja vakaa runko voidaan lukita.

  • vastasyntyneestä 9 kg saakka
  • helppo ja nopea kasausmekanismi
  • säädettävä
  • 3-pistevaljaat, helppokäyttöiset
  • keinuva, lukittavissa myös keinumattomaksi
  • kevyt kannettava
  • tukeva ja kestävä runko
Paino:
3 kg
Arvostelut 0 arvostelua