Hoitolaukku, Best Time Ever
Hoitolaukku, Best Time Ever Hoitolaukku, Best Time Ever Hoitolaukku, Best Time Ever Hoitolaukku, Best Time Ever Hoitolaukku, Best Time Ever Hoitolaukku, Best Time Ever Hoitolaukku, Best Time Ever Hoitolaukku, Best Time Ever Hoitolaukku, Best Time Ever Hoitolaukku, Best Time Ever Hoitolaukku, Best Time Ever Hoitolaukku, Best Time Ever Hoitolaukku, Best Time Ever Hoitolaukku, Best Time Ever Hoitolaukku, Best Time Ever Hoitolaukku, Best Time Ever Hoitolaukku, Best Time Ever Hoitolaukku, Best Time Ever
Babyono

Hoitolaukku, Best Time Ever

39,92 €
49,90 €
Alin hinta 30 pv: 39,92 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Milloin, jos ei nyt? Loppujen lopuksi tämä on erityinen, paras aika elämässäsi, jota ei välttämättä enää tapahdu uudelleen. Nauti äitiydestä ja vauvan kehityksestä Babyono-laukun kanssa.
BEST TIME EVER -laukulle, joka voidaan kiinnittää vaunuun / rattaisiin, on ominaista erinomaiset tekniset ratkaisut ja upea ulkonäkö. Valitse täydellinen laukku kaupunkityyliin.

Tämä monitoimilaukku on suunniteltu aktiivisille äideille, jotka arvostavat korkealaatuisia tuotteita. Käytännön muoto ja muotoilu yhdistettynä taskujen hyvin harkittuun järjestelyyn, voit järjestää sisustuksen mukavasti. Sitä voidaan myös pitää olalla tai kiinnittää lastenvaunuun.

Laukussa on avainnauha, jonka avulla avaimet on helppo löytää hetkessä. Löydät myös pikataskuja, joissa on suljenta ja joihin mahtuu puhelin tai tabletti. Avaamalla mukavan ja leveän läpän kahdella vetoketjulla, löydät helposti tarvitsemasi pussin sisältä. Sisätaskun lämmöneristystoiminnon avulla voit ylläpitää toivottua vauvanruoan lämpötilaa.

Kiinteä ulkopinta on helppo puhdistaa, mikä takaa tuotteen pitkän käyttöiän. Sen ansiosta laukku on kestävä ja mukautettu erilaisiin sääolosuhteisiin.

Mukana hoitoalusta!

- tukeva hoitolaukku
- 12 erilaista taskua
- voi käyttää hyvin myös muuten kuin hoitolaukkuna
- kaksi eri tapaa kantaa olalla tai käsihihnoilla
- saa myös vaunun aisaan kiinni, tähän omat klipsit reunoilla, klipsit irrotettavissa
- avainnauha
- leveät kanto-olkahihnat
- likaa ja vettä hylkivä päällinen
- helppo puhdistaa
- 100% polyester
- valmistettu laadukkaista materiaaleista, BPA-, PVC sekä ftalaatti (phthalate) -vapaa

Mitat:
leveys 43cm
korkeus 30cm
syvyys 13cm

Paino:
2.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua