Hoitolaukku, COCO Mama Bag
Hoitolaukku, COCO Mama Bag Hoitolaukku, COCO Mama Bag Hoitolaukku, COCO Mama Bag Hoitolaukku, COCO Mama Bag Hoitolaukku, COCO Mama Bag Hoitolaukku, COCO Mama Bag Hoitolaukku, COCO Mama Bag Hoitolaukku, COCO Mama Bag Hoitolaukku, COCO Mama Bag Hoitolaukku, COCO Mama Bag Hoitolaukku, COCO Mama Bag Hoitolaukku, COCO Mama Bag Hoitolaukku, COCO Mama Bag Hoitolaukku, COCO Mama Bag Hoitolaukku, COCO Mama Bag Hoitolaukku, COCO Mama Bag Hoitolaukku, COCO Mama Bag Hoitolaukku, COCO Mama Bag Hoitolaukku, COCO Mama Bag
Babyono

Hoitolaukku, COCO Mama Bag

Tuotetta rajoitettu erä.
49,90 €
Toimitusaika 1 - 4 arkipäivää

Elegantti hoitolaukku, hoitolaukkujen pikkumusta.
Sopii ulkonäöllisesti kaikkien vaunujen ja rattaiden asiaan, kuten pikkumusta-mekko.
Valitse täydellinen laukku kaupunkityyliin.

Tämä monitoimilaukku on suunniteltu aktiivisille äideille, jotka arvostavat korkealaatuisia tuotteita. Käytännön muoto ja muotoilu yhdistettynä taskujen hyvin harkittuun järjestelyyn, voit järjestää sisustuksen mukavasti. Sitä voidaan myös pitää olalla tai kiinnittää lastenvaunuun.

Laukussa on avainnauha, jonka avulla avaimet on helppo löytää hetkessä. Löydät myös pikataskuja, joissa on suljenta ja joihin mahtuu puhelin tai tabletti. Avaamalla mukavan ja leveän läpän kahdella vetoketjulla, löydät helposti tarvitsemasi pussin sisältä. Sisätaskun lämmöneristystoiminnon avulla voit ylläpitää toivottua vauvanruoan lämpötilaa.

Kiinteä ulkopinta on helppo puhdistaa, mikä takaa tuotteen pitkän käyttöiän. Sen ansiosta laukku on kestävä ja mukautettu erilaisiin sääolosuhteisiin.

Mukana hoitoalusta!

- tukeva hoitolaukku
- 11 erilaista taskua
- voi käyttää hyvin myös muuten kuin hoitolaukkuna
- kaksi eri tapaa kantaa, kädessä/olalla tai erillisellä pikairrotettavalla olkahihnalla
- saa myös vaunun aisaan kiinni, tähän omat klipsit reunoilla, klipsit irrotettavissa
- avainnauha
- likaa ja vettä hylkivä päällinen
- helppo puhdistaa
- 100% polyester
- valmistettu laadukkaista materiaaleista, BPA-, PVC sekä ftalaatti (phthalate) -vapaa

Mitat:
leveys 36cm
korkeus 33cm
syvyys 13cm

Paino:
2.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua