Imetystyyny, Doomoo Buddy, 170cm, Tetra Jersey Sand
Imetystyyny, Doomoo Buddy, 170cm, Tetra Jersey Sand Imetystyyny, Doomoo Buddy, 170cm, Tetra Jersey Sand Imetystyyny, Doomoo Buddy, 170cm, Tetra Jersey Sand Imetystyyny, Doomoo Buddy, 170cm, Tetra Jersey Sand Imetystyyny, Doomoo Buddy, 170cm, Tetra Jersey Sand Imetystyyny, Doomoo Buddy, 170cm, Tetra Jersey Sand Imetystyyny, Doomoo Buddy, 170cm, Tetra Jersey Sand Imetystyyny, Doomoo Buddy, 170cm, Tetra Jersey Sand Imetystyyny, Doomoo Buddy, 170cm, Tetra Jersey Sand
Doomoo

Imetystyyny, Doomoo Buddy, 170cm, Tetra Jersey Sand

78,90 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Doomoo Buddy on iso monikäyttöinen tyyny. Tuote on suunniteltu luomaan mukavuutta ja hyvää oloa sekä vanhemmille että lapsille. Sen täydellinen muotoilu mahdollistaa rentoutumisen. Tyyny tuo arkeen mukavuutta odotusaikana sekä imettäessä vauvan synnyttyä. 
Hyvä nukkumiskaveri odotuksen aikana ja sen jälkeen!

– fysioterapeuttien suosittelema
– joustavuutta, pehmeyttä ja mukavaa oloa luomaan
– superpehmeä joustava orgaaninen puuvilla
– pienet ja hiljaiset mikrohiutaleet
– uudelleen täytettävä: 12l:n täyttöpusseja saatavilla joiden avulla saat tyynysi taas kuin uudeksi
– irrotettava päällinen, saat sen helposti pestyä
– päällisiä saatavilla erikseen, voit halutessasi vaihtaa kuosia tai uusia päällisen

Sertifikaatit: GOTS, OEKO-TEX®

Hoito-ohjeet: – päällinen: konepesu 30°C, ei rumpukuivausta – täytetty tyyny: konepesu 30°C, ei rumpukuivausta, suositellaan pesupussin käyttöä

Doomoo on belgialainen tuotemerkki joka kuuluu osaksi Delta Diffusion-yritystä. Valikoimaan kuuluu imetystyynyt, joista se erityisesti tunnetaankin, sekä nukkumisen ja kylpemisen apuvälineet vauvan hoidossa. Doomoon tavoitteena on mahdollisimman ympäristöystävällisten ja kestävien materiaalien käyttö sekä entistä vastuullisempi tuotantoketju. Eettiset arvot ovat Doomoolle tärkeitä ja se työskenteleekin tiiviissä yhteistyössä paikallisten tehtaiden kanssa Belgiassa ja muualla Euroopassa.  Tuotteiden osia valmistetaan Kiinassa vain silloin kun se ei Euroopassa ole mahdollista, tämäkin tuotanto on tarkkaan valvottua ja yrityksen eettiset arvot täyttävää. 

Doomoon tuotteet ovat kestäviä ne on käytettävissä pikkusisaruksille tai kierrätettävissä seuraavalle perheelle. Tarvittaessa esimerkiksi imetystyynyjen täyte on vaihdettavissa ja sitä on helppo myös lisätä.

Materiaalit: Kangas: 95% orgaanista puuvillaa & 5% elastaania. Täyte: polystyreeni mikrohiutaleet (polystyreeni on kierrätyskelpoista muovia)
Mitat: Pituus 170 cm
Valmistusmaa: Belgia

Arvostelut 0 arvostelua