Imetystyyny, Doomoo Comfy Big, 190cm, Tetra Green
Imetystyyny, Doomoo Comfy Big, 190cm, Tetra Green Imetystyyny, Doomoo Comfy Big, 190cm, Tetra Green Imetystyyny, Doomoo Comfy Big, 190cm, Tetra Green Imetystyyny, Doomoo Comfy Big, 190cm, Tetra Green Imetystyyny, Doomoo Comfy Big, 190cm, Tetra Green
Doomoo

Imetystyyny, Doomoo Comfy Big, 190cm, Tetra Green

58,90 €
Toimitusaika 0 - 0 arkipäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Imetystyyny joka sopii myös odotusaikaan.

Tyynyn avulla odottavan naisen on helpompi istua tai maata raskauden aikana. Imetyksen aikana saat lapsen tuettua ruokailun ajaksi. Tyyny myös ohjaa äidin ergonomisempaan asentoon. Tuote on 10 cm pidempi kuin Buddy. 

– fysioterapeuttien suosittelema
– täyte ns modulaarinen
– antaa hyvän tuen selkärangalle
– laaja valikoima eri kuoseja
– päällisiä saatavilla erikseen

Hoito-ohjeet:– konepesu 40°C– kuivausrumpu – alhaisessa lämpötilassa

Materiaalit: Päällinen: 80% puuvilla, 20% polyesteri. Sisäpussi : 65% polyesteri – 35% puuvilla. Täyte: polystyreeni mikrohiutaleet (polystyreeni on kierrätyskelpoista muovia)
Mitat: Pituus 190 cm
Valmistusmaa: Belgia

Doomoo on belgialainen tuotemerkki joka kuuluu osaksi Delta Diffusion-yritystä. Valikoimaan kuuluu imetystyynyt, joista se erityisesti tunnetaankin, sekä nukkumisen ja kylpemisen apuvälineet vauvan hoidossa. Doomoon tavoitteena on mahdollisimman ympäristöystävällisten ja kestävien materiaalien käyttö sekä entistä vastuullisempi tuotantoketju. Eettiset arvot ovat Doomoolle tärkeitä ja se työskenteleekin tiiviissä yhteistyössä paikallisten tehtaiden kanssa Belgiassa ja muualla Euroopassa.  Tuotteiden osia valmistetaan Kiinassa vain silloin kun se ei Euroopassa ole mahdollista, tämäkin tuotanto on tarkkaan valvottua ja yrityksen eettiset arvot täyttävää. 

Doomoon tuotteet ovat kestäviä ne on käytettävissä pikkusisaruksille tai kierrätettävissä seuraavalle perheelle. Tarvittaessa esimerkiksi imetystyynyjen täyte on vaihdettavissa ja sitä on helppo myös lisätä.

Arvostelut 0 arvostelua