Imetystyyny, Doomoo Softy, 150cm, Tetra Jersey Sand - toim.vko 31
Imetystyyny, Doomoo Softy, 150cm, Tetra Jersey Sand - toim.vko 31 Imetystyyny, Doomoo Softy, 150cm, Tetra Jersey Sand - toim.vko 31 Imetystyyny, Doomoo Softy, 150cm, Tetra Jersey Sand - toim.vko 31 Imetystyyny, Doomoo Softy, 150cm, Tetra Jersey Sand - toim.vko 31 Imetystyyny, Doomoo Softy, 150cm, Tetra Jersey Sand - toim.vko 31 Imetystyyny, Doomoo Softy, 150cm, Tetra Jersey Sand - toim.vko 31 Imetystyyny, Doomoo Softy, 150cm, Tetra Jersey Sand - toim.vko 31 Imetystyyny, Doomoo Softy, 150cm, Tetra Jersey Sand - toim.vko 31
Doomoo

Imetystyyny, Doomoo Softy, 150cm, Tetra Jersey Sand - toim.vko 31

44,01 €
48,90 €
Alennus päättyy
Alin hinta 30 pv: 44,01 €
Toimitusaika 1 - 4 arkipäivää

TOIMITUSAIKA HEINÄKUUN LOPULLA!

Softy on isoveljeään Buddya huomattavasti pienempi tyyny, silti sen monikäyttöisyys on hämmästyttävää. Tuote soveltuu loistavasti imetystyynyksi antaen parhaan mahdollisen tuen sekä äidille että vauvalle.
Vauvan kasvaessa voit käyttää Softya vauvan istumatukena, pienemmän lapsen voit tukea makaamaan Softyn päälle. Tuote on kuin yhdistetty imetystyyny ja babysitteri. Pehmeyttä, mukavuutta ja monikäyttöisyyttä parhaimmillaan. 

– joustavuutta ja pehmeyttä mukavaa oloa luomaan
– superpehmeä joustava orgaaninen puuvilla
– pienet ja hiljaiset mikrohiutaleet
– uudelleen täytettävä: 12l:n täyttöpusseja saatavilla joiden avulla saat tyynysi taas kuin uudeksi
– irrotettava päällinen, saat sen helposti pestyä
– päällisiä saatavilla erikseen, voit halutessasi vaihtaa kuosia tai uusia päällisen

Hoito-ohjeet: – päällinen: konepesu 30°C, ei rumpukuivausta – täytetty tyyny: konepesu 30°C, ei rumpukuivausta, suositellaan pesupussin käyttöä

Sertifikaatit: GOTS, OEKO-TEX®

Materiaalit: Kangas: 95% orgaanista puuvillaa & 5% elastaania. Täyte: polystyreeni mikrohiutaleet (polystyreeni on kierrätyskelpoista muovia)
Mitat: Pituus 150 cm

Doomoo on belgialainen tuotemerkki joka kuuluu osaksi Delta Diffusion-yritystä. Valikoimaan kuuluu imetystyynyt, joista se erityisesti tunnetaankin, sekä nukkumisen ja kylpemisen apuvälineet vauvan hoidossa. Doomoon tavoitteena on mahdollisimman ympäristöystävällisten ja kestävien materiaalien käyttö sekä entistä vastuullisempi tuotantoketju. Eettiset arvot ovat Doomoolle tärkeitä ja se työskenteleekin tiiviissä yhteistyössä paikallisten tehtaiden kanssa Belgiassa ja muualla Euroopassa.  Tuotteiden osia valmistetaan Kiinassa vain silloin kun se ei Euroopassa ole mahdollista, tämäkin tuotanto on tarkkaan valvottua ja yrityksen eettiset arvot täyttävää. 

Doomoon tuotteet ovat kestäviä ne on käytettävissä pikkusisaruksille tai kierrätettävissä seuraavalle perheelle. Tarvittaessa esimerkiksi imetystyynyjen täyte on vaihdettavissa ja sitä on helppo myös lisätä.

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua