Talosängyn patja, 160 x 80 x 10cm
Talosängyn patja, 160 x 80 x 10cm
Klups

Talosängyn patja, 160 x 80 x 10cm

109,00 €
Toimitusaika 0 - 0 arkipäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Patja lastensänkyyn, esimerkiksi meillä myynnissä olevaan TALO -juniorisänkyyn

HR / HR-tyyppinen polyuretaanivaahto - erittäin joustava, lisää joustavuutta ja lujuutta.
Varmistaa patjan täydellisen istuvuuden vartalon anatomiseen muotoon ja takaa miellyttävän unimukavuuden säilyttäen materiaalin suhteellisen pienen painon.

Materiaali erottuu huomattavasta kestävyydestä ja fyysisestä kestävyydestä, mukaan lukien erityinen muodonmuutoskestävyys. HR-vaahtomuovin avoimen, huokoisen solurakenteen etuna on patjan erinomainen ilmanvaihto - ilmankierto estää kaiken homeen ja sienten kehittymisen.


Päällisessä on kolmikerroksinen rakenne, joka koostuu patjan neuloksesta (100 % polyesteriä) yhdistettynä pörröiseen polyesterikuitukangaskankaaseen ja litteään polyesterikuitukankaaseen.

Laadukas patja on tarkoitettu lapsille. Se on antiallerginen materiaali, jolla on antibakteerisia ominaisuuksia. Polyesterikuiduista valmistettu neulos on erittäin herkkä, pehmeä, sileä ja miellyttävä koskettaa, ja sen korkeasta laadusta todistavat myös sen korkea neliömassa - 240g/m3 ja OEKO-TEX laatusertifikaatti. Päällisen muotoilu varmistaa vapaan ilmankierron ja parantaa unimukavuutta. Se suojaa patjan sisäosaa lialta, kiinteältä lialta ja vaurioilta

Paino:
4 kg
Arvostelut 0 arvostelua