Kapalopeite, bambu, Eimi, Metsä / Bambit
Kapalopeite, bambu, Eimi, Metsä / Bambit Kapalopeite, bambu, Eimi, Metsä / Bambit Kapalopeite, bambu, Eimi, Metsä / Bambit Kapalopeite, bambu, Eimi, Metsä / Bambit Kapalopeite, bambu, Eimi, Metsä / Bambit Kapalopeite, bambu, Eimi, Metsä / Bambit
Amy

Kapalopeite, bambu, Eimi, Metsä / Bambit

34,90 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Ihana peite, joka on helppo taitella myös kapalotyyliin vauvan suojaksi. Tarranauhoilla.

Tuote on sopiva juuri siihen vauvan syntymän jälkeiseen aikaan, kun vauvan sylissä pitäminen voi olla epävarmaa tai pelkäät, että et osaa sitä oikein. Vauva laitetaan tasaisella alustalla peitteen päälle, kiinnitetään reunat tarroilla oikeisiin kohtiin (tarrat auttavat, että kapalo tulee varmasti oikein) Ja sen jälkeen vauva on helpompi nostaa tukevasti syliin kannettavaksi, kun ei tarvitse miettiä, miten ne pienet raajat tulevat.

Tätä peitettä voi käyttää vauvan sylissä pitoon, syöttämisen aikana, nukkumisen aikana. Auttaa myös säpsähdysreaktioon.
Peitettä voi käyttää myös avattuna, normaalina peitteenä, vaunuissa, lattialla..

Koko avattuna 70 x 70cm.

Bambu kankaana on luonnollisen herkkää ja silkinpehmeää. Se on myös hypo-allergeenistä, eli se on sopiva ihmisille, joilla on herkkä iho, jopa niille, jotka ovat allergisia muille luonnonmateriaaleille, kuten villalle.
Lisäksi bambu on antibakteerista ja antimykoottista (tässä ei kasva mitkään sienet kovin helposti), kangas on luonnollisesti hengittävää ja se imee kosteutta itseenä hyvin. Tämä käy siis hyvin kylmälle ja lämpimälle säälle.

Pesuohjeet:
• Pesu 30 astetta, ei käsinpesua, maxim.linkous 800/min.
Ei saa laittaa kuivausrumpuun
• Älä käytä valkaisuainetta
• Älä käytä kuivapesua


Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua