Kapalopeite, Makaszka, Nature Symphony
Kapalopeite, Makaszka, Nature Symphony Kapalopeite, Makaszka, Nature Symphony Kapalopeite, Makaszka, Nature Symphony Kapalopeite, Makaszka, Nature Symphony Kapalopeite, Makaszka, Nature Symphony Kapalopeite, Makaszka, Nature Symphony
Makaszka

Kapalopeite, Makaszka, Nature Symphony

39,90 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Pienen vauvan lämpimänä pitämiseen ja sylissä pitämiseen auttaa ihana kapalopeite.
Tuote on sopiva juuri siihen vauvan syntymän jälkeiseen aikaan, kun vauvan sylissä pitäminen voi olla epävarmaa tai pelkäät, että et osaa sitä oikein. Vauva laitetaan tasaisella alustalla peitteen päälle, taitetaan peitteen reunat vauvan päälle ja nauhalla voit kiristää tai löystyttää tarpeen mukaan. Ja sen jälkeen vauva on helpompi nostaa tukevasti syliin kannettavaksi, kun ei tarvitse miettiä, miten ne pienet raajat tulevat.

Tätä peitettä voi käyttää vauvan sylissä pitoon, syöttämisen aikana, nukkumisen aikana. Auttaa myös säpsähdysreaktioon.
Peitettä voi käyttää myös avattuna, normaalina peitteenä, vaunuissa, lattialla, hoitoalustana..


Kapalopeite on valmistettu korkealaatuisesta puuvillasta molemmin puolin huolellisesti valituissa väreissä ja kuvioissa. Sisältä se on täytetty antiallergisella, kevyellä silikonikuitukankaalla, joka antaa lämpöä. Täyte on tukevaa ja jäykkää, se pysyy hyvin muodossaan. Peitteessä on leveä nyöri sitomista ja säätämistä varten.
Se sopii myös erinomaisesti tyylikkääksi lahjaksi ystävien pienille lapsille, vauvakutsuun tai muuhun mukavaan tilaisuuteen.

Koko avattuna 75 x 75cm.
100 % korkealaatuista puuvillaa, jolla on OEKO-TEX 100 Class I -sertifikaatti. Puuvillan painatus ei muuta väriä edes toistuvan pesun jälkeen.

Täyte: antiallerginen, hengittävä silikonikuitukangas, joka ei muuta rakennettaan pesun ja käytön aikana. Sisäpuolella oleva täyte on ommeltu päällyskankaisiin, joten se ei liiku käytön ja pesun aikana.
Pesu 30°C, ei rumpukuivausta.

Valmistettu Puolassa.

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua