Kaukalolämpöpussi, Vohveli, Sensillo, pastellit metsäneläimet
Kaukalolämpöpussi, Vohveli, Sensillo, pastellit metsäneläimet Kaukalolämpöpussi, Vohveli, Sensillo, pastellit metsäneläimet Kaukalolämpöpussi, Vohveli, Sensillo, pastellit metsäneläimet Kaukalolämpöpussi, Vohveli, Sensillo, pastellit metsäneläimet Kaukalolämpöpussi, Vohveli, Sensillo, pastellit metsäneläimet Kaukalolämpöpussi, Vohveli, Sensillo, pastellit metsäneläimet Kaukalolämpöpussi, Vohveli, Sensillo, pastellit metsäneläimet Kaukalolämpöpussi, Vohveli, Sensillo, pastellit metsäneläimet Kaukalolämpöpussi, Vohveli, Sensillo, pastellit metsäneläimet Kaukalolämpöpussi, Vohveli, Sensillo, pastellit metsäneläimet Kaukalolämpöpussi, Vohveli, Sensillo, pastellit metsäneläimet Kaukalolämpöpussi, Vohveli, Sensillo, pastellit metsäneläimet Kaukalolämpöpussi, Vohveli, Sensillo, pastellit metsäneläimet Kaukalolämpöpussi, Vohveli, Sensillo, pastellit metsäneläimet Kaukalolämpöpussi, Vohveli, Sensillo, pastellit metsäneläimet
Caretero

Kaukalolämpöpussi, Vohveli, Sensillo, pastellit metsäneläimet

27,23 €
38,90 €
Alin hinta 30 pv: 27,23 €
Toimitusaika 1 - 4 arkipäivää

Supersöpö lämpöpussi turvakaukaloon! Sopiva turvakaukaloihin, missä on kolmipistevyöt.
Sopii myös peitoksi vaunuihin tai suojaksi lattialle.

Sisäpuoli pehmeää vohvelikangasta, päällypuoli puuvillaa, sisäpuoli ja päällypuoli 100% puuvilla!


Antiallergeeninen vanukerros välissä.
Keskeltä avattavissa molemmilta puolilta, saa vauvan helposti sisään ja pois, ja voi käyttää myös kuumalla säällä (voi pitää pussin auki edestä).
Kapalopussityylinen sulkeminen, ei vetoketjuja!
Koko: 72cm x 73cm

Sopiva turvakaukalossa vastasyntyneestä noin 6kk ikään, sen jälkeen enemmän peitteenä vauvan päällä.

Pussia käyttämällä helpotat pukemistilanteita. Pääset nopeammin lähtemään, esim. kun isompia sisaruksia täytyy viedä ja hakea harrastuksista.
Vauvasi on lämpöpussissa mukavasti suojattuna. Samalla hän voi tyytyväisenä vapaasti liikutella käsiään ja jalkojaan lämpöpussin sisällä.

Pesuohjeet:
• Käsinpesu korkeintaan 30 astetta
• Älä käytä valkaisuainetta
• Älä käytä kuivapesua
• Silitys korkeintaan 110 astetta

Paino:
2 kg
Arvostelut 4 1 arvostelu
Monikäyttöinen lämpöpussi, väri sinisempi kuin kuvassa
Elina
Tuote vaikuttaa hyvältä ja uskoisin, että on hyvä valinta kaukalopussiksi kevään tai syksyn keleille ja kylmemmille kesäpäiville (käyttökokemusta ei vielä ole). Plussaa siitä, että voi käyttää myös peittona tai alustana eli hyvin monikäyttöinen tuote. Harmi, ettei tuotetta voi ohjeen mukaan pestä koneessa.

Huom! Tuotteen pohjaväri on sinisempi kuin kuvassa eli minusta ”poikamaisempi väri” kuin kuva antaa olettaa.