ESITTELYKAPPALE: Mooses -kori, patja ja teline, peitto + tyyny
ESITTELYKAPPALE: Mooses -kori, patja ja teline, peitto + tyyny ESITTELYKAPPALE: Mooses -kori, patja ja teline, peitto + tyyny ESITTELYKAPPALE: Mooses -kori, patja ja teline, peitto + tyyny ESITTELYKAPPALE: Mooses -kori, patja ja teline, peitto + tyyny ESITTELYKAPPALE: Mooses -kori, patja ja teline, peitto + tyyny ESITTELYKAPPALE: Mooses -kori, patja ja teline, peitto + tyyny ESITTELYKAPPALE: Mooses -kori, patja ja teline, peitto + tyyny ESITTELYKAPPALE: Mooses -kori, patja ja teline, peitto + tyyny ESITTELYKAPPALE: Mooses -kori, patja ja teline, peitto + tyyny ESITTELYKAPPALE: Mooses -kori, patja ja teline, peitto + tyyny ESITTELYKAPPALE: Mooses -kori, patja ja teline, peitto + tyyny ESITTELYKAPPALE: Mooses -kori, patja ja teline, peitto + tyyny ESITTELYKAPPALE: Mooses -kori, patja ja teline, peitto + tyyny ESITTELYKAPPALE: Mooses -kori, patja ja teline, peitto + tyyny ESITTELYKAPPALE: Mooses -kori, patja ja teline, peitto + tyyny
Klups

ESITTELYKAPPALE: Mooses -kori, patja ja teline, peitto + tyyny

109,65 €
129,00 €
Toimitusaika 0 - 0 arkipäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Esittelykappale, hieman käytönjälkiä valkoisessa jalassa. Mukana bambi peitto + tyyny.

Mooses -kori, patja ja koriteline - turvallinen paikka vastasyntyneelle.

Elämän ensimmäisinä kuukausina jokainen vastasyntynyt vauva tarvitsee paikan, jossa hän voi tuntea olonsa turvalliseksi.
Muodon ja koon ansiosta Mooses -kori rajoittaa lapsen tilaa, mikä saa lapsen tuntemaan olonsa halituksi joka puolelta - se muistuttaa häntä paikasta, jossa hän on ollut viimeiset 9 kuukautta.

Kori vie vähän tilaa, se mahtuu vanhempien sängyn viereen, jolloin voit saada vauvan vierellesi, mikä helpottaa vauvan hoitoa erityisesti yöllä.

Setti sisältää kehtojalustan, jonka avulla voit heiluttaa vauvaa varovasti puolelta toiselle. Kevyen rakenteensa ansiosta voimme siirtää sen helposti minne tahansa. Se sopii erinomaisesti myös matkoille matkasängyksi.

Mooses -kori on valmistettu luonnonmateriaalista, kuten maissikuidusta, ja sen reunojen ympärillä on puuvillanauha. Asianmukainen avokudos varmistaa ilmankierron säilymisen korin sisällä. Mukana tuleva valkoinen teline on helppo koota. Korissa on myös patja, joka on valmistettu korkealaatuisesta polyuretaanivaahdosta, joka on päällystetty kankaalla, jonka voit helposti irrottaa ja pestä pesukoneessa.

 Kori täyttää eurooppalaiset turvallisuusstandardit.

Jos etsit lahjaa, esimerkiksi vauvakutsuille/babyshowereille, Mooses-kori, jossa on patja ja kehtojalusta, on täydellinen valinta.

Mooses -kori - ulkomitat 80x42x25cm
Telineellä varustettu teline on valkoinen - 53 cm korkea
Patja - 65x30x3 cm
KORIN + JALAN KORKEUS ON 65 CM

Kuinka kauan Mooses -koria voi käyttää?

Patjan kanssa varustetun Mooses -korin on tarkoitus olla vauvojen nukkumapaikka, joten se on omistettu lapsille, jotka eivät voi vielä istua tai kääntyä. Sen on vauvan mukana hänen elämänsä ensimmäisinä kuukausina. Lapsesta riippuen koria voi käyttää 4-5 kuukauden ikään asti, minkä jälkeen korista tulee usein liian pieni lapselle. Tämän ajan kuluttua koria voidaan kuitenkin käyttää vauvan lelujen säilyttämiseen, kahvojen ansiosta voit siirtää ne helposti mihin tahansa.

Viimeinen kuva vinkkinä, kun kokoatte korin jalkaa. Kehää pystyy säätämään korin mukaan ja nyt alussa todennäköisesti saa olla pienimmällä kehällä.

Paino:
5 kg
Arvostelut 0 arvostelua