KneeGuardKids4, jalkatuki turvaistuinikäiselle
KneeGuardKids4, jalkatuki turvaistuinikäiselle KneeGuardKids4, jalkatuki turvaistuinikäiselle KneeGuardKids4, jalkatuki turvaistuinikäiselle KneeGuardKids4, jalkatuki turvaistuinikäiselle KneeGuardKids4, jalkatuki turvaistuinikäiselle KneeGuardKids4, jalkatuki turvaistuinikäiselle KneeGuardKids4, jalkatuki turvaistuinikäiselle KneeGuardKids4, jalkatuki turvaistuinikäiselle KneeGuardKids4, jalkatuki turvaistuinikäiselle KneeGuardKids4, jalkatuki turvaistuinikäiselle KneeGuardKids4, jalkatuki turvaistuinikäiselle KneeGuardKids4, jalkatuki turvaistuinikäiselle KneeGuardKids4, jalkatuki turvaistuinikäiselle KneeGuardKids4, jalkatuki turvaistuinikäiselle KneeGuardKids4, jalkatuki turvaistuinikäiselle KneeGuardKids4, jalkatuki turvaistuinikäiselle

KneeGuardKids4, jalkatuki turvaistuinikäiselle

89,00 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

KneeGuardKids4 on törmäystestattu jalkatuki, joka tarjoaa olennaisesti
1) mukavamman,
2) turvallisemman ja
3) nautittavamman tavan matkustaa lapsille ja siten myös vanhemmille.

Yksi yleisimmistä ongelmista, joita lapset kohtaavat turvaistuimessa kasvot menosuuntaan, on heidän roikkuvien jalkojensa aiheuttama epämukavuus, joka voi johtaa tunnottomuuteen, pistelyn tunteeseen ja jopa vakaviin vammoihin äkillisen jarrutuksen tai törmäyksen yhteydessä.

KneeGuardKids4 ratkaisee nämä ongelmat.
Oikea istuma-asento: 
Tukemalla lasten jalkoja jalkatuki antaa lapsille mahdollisuuden säilyttää oikean istuma-asennon jokaisessa eteenpäin suunnatussa turvaistuimessa. Tämä ei ainoastaan poista jalkojen puutumista, vaan myös saa lapsen selkänojan istuinta vasten pitäen päänsä suoja-alueella. Vähemmän tunnottomuutta vähentää myös autonistuimen potkuja edessä ja pysähdyksiä ajon aikana. Monipuolinen: Soveltuu jopa 9-10-vuotiaille lapsille.
Tämä jalkatuki voidaan kiinnittää turvallisesti autoihin ISOFIXillä tai ilman. Onnettomuuden sattuessa se ei aiheuta uhkaa matkustajille, koska se pysyy paikallaan eikä liiku ajoneuvon ohjaamossa. Tunnustettu ja palkittu: Concept & Innovation Baby Products Association (UK) palkitsi KneeGuardKids4:n, ja asiantuntijaraati on huomioinut tuotteen Kind+Jugend-messuilla Kölnissä ja Kid’s Time -messuilla Puolassa.

Arvostelut 0 arvostelua