Hoitopöytä NYYTTI, kotimainen, kromin väriset vetimet
Hoitopöytä NYYTTI, kotimainen, kromin väriset vetimet Hoitopöytä NYYTTI, kotimainen, kromin väriset vetimet Hoitopöytä NYYTTI, kotimainen, kromin väriset vetimet Hoitopöytä NYYTTI, kotimainen, kromin väriset vetimet Hoitopöytä NYYTTI, kotimainen, kromin väriset vetimet Hoitopöytä NYYTTI, kotimainen, kromin väriset vetimet Hoitopöytä NYYTTI, kotimainen, kromin väriset vetimet Hoitopöytä NYYTTI, kotimainen, kromin väriset vetimet Hoitopöytä NYYTTI, kotimainen, kromin väriset vetimet Hoitopöytä NYYTTI, kotimainen, kromin väriset vetimet Hoitopöytä NYYTTI, kotimainen, kromin väriset vetimet Hoitopöytä NYYTTI, kotimainen, kromin väriset vetimet Hoitopöytä NYYTTI, kotimainen, kromin väriset vetimet Hoitopöytä NYYTTI, kotimainen, kromin väriset vetimet Hoitopöytä NYYTTI, kotimainen, kromin väriset vetimet Hoitopöytä NYYTTI, kotimainen, kromin väriset vetimet Hoitopöytä NYYTTI, kotimainen, kromin väriset vetimet
Rintaluoma

Hoitopöytä NYYTTI, kotimainen, kromin väriset vetimet

259,00 €
Toimitusaika 0 - 0 arkipäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Maksuton toimitus ympäri Suomen lähimpään toimipisteeseen.

Kromin väriset jalat ja vetimet, kuten kuvassa. 

Kotimainen, Pohjanmaalla valmistettu, tukeva hoitopöytä.

Erittäin käytännöllinen ja pitkäikäinen hoitopöytä/lipasto.
Kun et tarvitse lapsellesi enää hoitotasoa, saat poistettua tason päältä ja sinulle jää käytännöllisen kokoinen lipasto, jota voi käyttää moneen tarkoitukseen.
Lipasto on nykyaikainen, jonka vuoksi se on monikäyttöinen.


Hoitotasossa jää tilaa hoitoalustalle ja viereen tarvittaville tuotteille, kuten vaipoille, talkille, puhdistustuotteille.

- hoitotasosta ei jää lipastoon näkyviä 'kiinnitysjälkiä'
- neljä laatikkoa, liukukisko-mekanismit
- laatikoissa pysäyttimet, laatikot eivät tule 'kokonaan' ulos
- hoitotaso kokonaan poistettavissa, kun ei sitä enää tarvitse, jäljelle jää siis neljän laatikon lipasto
- väri valkoinen
- vetimet halutessa myös vaihdettavissa, esim.maalaisromanttisiin.. näihin käyvät normaalit vetimet
- laatikot mekanismeilla (kevyet vedettävät)
- sopii väriltään myymiemme pinnasänkyjen ja juniorisängyn kanssa

- lipaston korkeus noin 90cm, syvyys normaalina lipastona 45cm
- syvyys hoitotason kanssa 67cm
- leveys 67cm, lipastona ja hoitotason kanssa hoitopöytänä

- hoitotason vaipanvaihto korkeus 88cm
- hoitotason laitojen kanssa korkeus 98 cm
- paino 43kg, erittäin tukeva
- mukaan kokoamisohjeet
- päälle tuleva hoitotaso on hyvin napakka. Pöytää kootessa sitä ei kannata heti kiristää, kiristys vasta sen jälkeen, kun olette asettaneet tason paikoilleen lipaston päälle.

Materiaali myrkytöntä, pinnoitettua, vahvaa ja tukevaa kalustelevyä.
Materiaalit tutkitusti vähäpäästöisiä ja mahdollisimman hajuttomia.

Uudempi versio, hoitolipaston taustalevy on jykevää kalustelevyä, joka kiinnittyy puutapeilla ja metallikiinnikkeillä varmistaen, että lipasto tulee automaattisesti suoraan ja on tukevampi kuin tavalliset lipastot. Jos lipasto jää jotenkin heiluvaksi, se on väärin koottu.

Myös puutapit on valmiiksi asennettu paikalleen levyjen reunoihin.

Hoitopöytä on sen verran painava, että sitä ei voida toimittaa lähipakettina.
Kassalla tulee automaattisesti vaihtoehdoksi Matkahuollon Bussipaketti tai Kotiintoimitus!
Paketit tulevat vakuutettuna lähetyksenä.

Paino:
40 kg
Arvostelut 4 6 arvostelua
Hyvä hoitopöytä
Sari
Päädyin tähän hoitopöytään, koska tämä menee täysin normaalina lipastona kun hoitopöytää ei enää tarvita ja lisäksi on vielä kotimainen. Parannettavaa voisi olla liukukisko-mekanismeissa, jotka voisivat olla jykevämmät ja kokoamisohjeet voisivat olla vielä yksityiskohtaisemmat. Ulkonäön puolesta tämä oli ehdottamasti hyvä valinta. Tilasin tämän kotiinkuljetuksella.
Hyvä hoitopöytä pieneen tilaan
Milla
Sievän kokoinen ja simppeli hoitopöytä, joka ei vie liikaa tilaa ja myöhemmin menee tavallisena lipastona kun hoitopöytää ei enää tarvita.
Hoitopöytä
Mervi
Valitsin tämän hoitopöydän, koska se sopi parhaiten sisustukseeni. Lipasto on tukeva ja laatikoihin mahtuu ihan hyvin tavaraa. Toivottavasti kestää pitkässä käytössä, koska aion käyttää sitä tulevaisuudessa pelkkänä lipastona. Laatikot ja kiskot vähän heppoisen oloisia, joista 1 tähti pois.
Tyylikäs hoitopöytä
Teija
Tukevan oloinen hoitopöytä ja plussaa siitä, että voi käyttää myös pelkkänä lipastona. Laatikot voisivat ehkä olla vähän tilavammat.
Hoitopöytä
Jarno
Hieno ja tyylikäs hoitopöytä. Pöytä saisi mielestäni olla hieman leveämpi ja laatikoissa hidastimet. Kotimaisuudesta plussaa.
Hyvänoloinen hoitopöytä
Säde
Valitsimme hoitopöydän sen kätevän lipasto-ominaisuuden ja koon takia, ja hoitopöytä vaikuttaa hyvältä ainakin testauksen perusteella. Yksi tähti lähti siksi pois, koska kokoaminen oli jonkin verran haastavaa, ja vetolaatikoihin laitettavat valkoiset kiinnittimet oli vaikeaa saada paikalleen.