Lahjakortti, 200€

Lahjakortti, 200€

200,00 €

Suosittu lahjakorttimme nyt saatavana myös verkkokaupastamme. Tulevalle äidille, isälle, vauvalahjaksi, baby-shower-lahjaksi..


Tilaa lahjakortti, lähetämme sen automaattisesti antamaasi sähköpostiosoitteeseen, ja jos haluat, niin myös tulostamme sen ja lähetämme sen normaalina kirjepostina lahjan saajalle.

Lahjakortti käy sekä varastomyymälässämme, että verkkokaupassamme tehdyissä ostoksissa. Kortin voi käyttää itse tai sen voi antaa lahjaksi. Kortti on voimassa vuoden, 12kk, siihen päivätystä päivämäärästä.
Lahjakorttia voi käyttää myös osana isompaa ostosta, lahjakortin yli menevän summan voit myymälässä maksaa käteisellä tai kortilla tai verkkokaupassamme maksupalvelun kautta tai vaikka osamaksulla.

Ota kortti mukaan tullessasi myymälään, tai tilatessasi verkkokaupastamme.
Lahjakortin koodin voi käyttää verkkokaupassamme tai myymälässämme yhden kerran.
Jos haluat kortista, tai kortin käytöstä lisätietoja ja neuvoja, autamme mielellämme sähköpostitse myynti@vaunula.fi tai puhelinnumerossa 0400-362 410.

Tilausohjeet:
Valitse haluamasi suuruinen lahjakortti, mene kassalle ja valitse Nouto kauppiaan varastolta. Tähän kortin hintaan kuuluu automaattisesti toimitus kirjeenä.

Lahjakortin hintaan ei tarvitse valita mitään muuta toimitustapaa.

Maksa tilauksesi, ja halutessasi kirjoita lisätietoja-laatikkoon, jos haluat kortin normaalina kirjepostina (toimitusaika 2lk postissa noin 3 päivää).

Lisätietoja kohtaan voit kirjoittaa myös, jos haluat meidän lähettävän lahjakortin johonkin muuhun sähköpostiosoitteeseen, tai jos haluat meidän toimittavan postitse sen johonkin muuhun osoitteeseen,

ja jos haluat meidän lisäävän oman tekstisi kortin mukaan!

 

Arvostelut 0 arvostelua