Kaukalolämpöpussi, Dooky, Knitted Grey Stars, neulottu, 70cm
Kaukalolämpöpussi, Dooky, Knitted Grey Stars, neulottu, 70cm Kaukalolämpöpussi, Dooky, Knitted Grey Stars, neulottu, 70cm Kaukalolämpöpussi, Dooky, Knitted Grey Stars, neulottu, 70cm Kaukalolämpöpussi, Dooky, Knitted Grey Stars, neulottu, 70cm Kaukalolämpöpussi, Dooky, Knitted Grey Stars, neulottu, 70cm Kaukalolämpöpussi, Dooky, Knitted Grey Stars, neulottu, 70cm
Dooky

Kaukalolämpöpussi, Dooky, Knitted Grey Stars, neulottu, 70cm

47,92 €
59,90 €
Alennus päättyy
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Superihana, pehmeä, neulospinta! Ei perinteinen kiiltävä ja kylmä, vaan ihanan lämmin!

Pidä lapsesi lämpimänä ja mukavan lämpimänä kylmillä ilmoilla Dookyn lämpöpussilla! Täysin irrotettavan etuosan ansiosta lämpöpussi voi pysyä turvaistuimessa tai rattaissa käyttöjen välissä.

  • Universaali: sopii 3- ja 5-piste valjaisiin
  • Suunniteltu mukavaksi pehmeällä veluurivuorauksella.
  • Vetty hylkivä ja tuulenpitävä ulkokerros
  • Tuplavetoketjus
  • 70 x 40 cm

Ensisijaisesti suunniteltu turvakaukaloon, mutta sopii loistavasti myös vaununkoppaan, kantokassiin, rattaisiin, rekeen.

Sopivat Britax Primo, Britax SHR 2 Plus sekä Britax i-Size -turvakaukaloihin. Myös kaikkiin muihinkin turvakaukalomalleihin.
Sopiva myös turvakaukaloihin, missä istuimen vöitä ei saa avattua kaukalosta.

Pussia käyttämällä helpotat pukemistilanteita. Pääset nopeammin lähtemään, esim. kun isompia sisaruksia täytyy viedä ja hakea harrastuksista.
Vauvasi on lämpöpussissa mukavasti suojattuna. Samalla hän voi tyytyväisenä vapaasti liikutella käsiään ja jalkojaan lämpöpussin sisällä.

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua