Lelukori, lelusäkki, Sensillo, metsäneläimet/harmaa
Lelukori, lelusäkki, Sensillo, metsäneläimet/harmaa Lelukori, lelusäkki, Sensillo, metsäneläimet/harmaa Lelukori, lelusäkki, Sensillo, metsäneläimet/harmaa Lelukori, lelusäkki, Sensillo, metsäneläimet/harmaa Lelukori, lelusäkki, Sensillo, metsäneläimet/harmaa Lelukori, lelusäkki, Sensillo, metsäneläimet/harmaa
Sensillo

Lelukori, lelusäkki, Sensillo, metsäneläimet/harmaa

29,90 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Lelukori vauvan/lapsen huoneeseen!     

Keskikokoinen lelukori on erittäin tilava ja erittäin kestävä. Neliönmuotoisen alustan ansiosta siihen mahtuu enemmän kuin tavanomaisiin koreihin. Tämän lelukorin kantokahvat on vahvistettu sisäpuolella nauhalla, joten se ei pelkää suuria määriä leluja.
Korin alaosa ja sisustus on valmistettu kestävästä polyesterimateriaalista, joka ei altista hankauksille ja repeämille, kun taas yläosa on koristeltu värikkäällä puuvillalla, joka antaa ainutlaatuisen viehätyksen ja tekee korista koristeen lapsen huoneeseen.
Se toimii myös erinomaisesti pesukorina tai muiden esineiden järjestäjänä. Kori on jäykistetty silikonikuitukangaskerroksella, jonka ansiosta se säilyttää muotonsa, ja tarvittaessa se voidaan taittaa ja säilyttää laatikossa.


Tärkeimmät ominaisuudet:
    Valmistettu kulutusta kestävästä kankaasta
    Vahvistetut kahvat
    Voidaan käyttää pesukorina
    Säilyttää muodon lelujen lukumäärästä riippumatta
    Korkealaatuinen

    Pese max. 30C, hellävarainen
    Ei saa valkaista
    Älä kuivapuhdista
    SIlitys max. 110C
    Päällinen: 100% polyesteriä, 100% puuvillaa
    Sisääntulo: 100% polyesteriä
Mitat: 35 x 35 x 47cm

 Valmistettu Puolassa korkealaatuisista materiaaleista.

Paino:
2 kg
Arvostelut 0 arvostelua