Lelumatto / leikkimatto - Cute Catty - Babyono
Lelumatto / leikkimatto - Cute Catty - Babyono Lelumatto / leikkimatto - Cute Catty - Babyono Lelumatto / leikkimatto - Cute Catty - Babyono Lelumatto / leikkimatto - Cute Catty - Babyono Lelumatto / leikkimatto - Cute Catty - Babyono Lelumatto / leikkimatto - Cute Catty - Babyono Lelumatto / leikkimatto - Cute Catty - Babyono Lelumatto / leikkimatto - Cute Catty - Babyono
Taf Toys

Lelumatto / leikkimatto - Cute Catty - Babyono

54,90 €
Toimitusaika 0 - 0 arkipäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Leikkimatto CUTE CATTY on erittäin paksu ja eristyy täydellisesti lattiasta.
Leikkimatto on suuren ja söpön nallekarhun muotoinen.
Pehmeiden tyynyjen ansiosta tämä on ihanteellinen lepo- ja hauskanpitoalue.
Rauhalliset värit eivät ylistimuloi vauvaa ja antavat sen keskittyä leikkiin ja katsella ympäröivää maailmaa ensimmäisistä elinviikkoista lähtien.

Litteän pään tyyny
Opetusleikkimattomme on varustettu pehmeällä tyynyllä, jonka keskellä on ontto pään litteän muodon estämiseksi. Voit helposti irrottaa tyynyn matosta ja laittaa sen vaunuihin, babysitteriin tai keinuun.

Houkuttelevia roikkuvia leluja
Setti sisältää viisi irrotettavaa roikkuvaa lelua, jotka tukevat vauvan kasvua. Siinä on kaksi ääntä pitävää, kaksi purulelua ja peili. Voit kiinnittää nämä lelut vapaasti kaariin. Ne auttavat vauvaa treenaamaan käsiään eli tarttumaan esineisiin ja ottamaan ne toiseen käteen.

Leikki- ja lepoalue
Leikkimatto on erittäin pehmeä ja pörröinen. Se näyttää muodoltaan isolta nallekarhulta, jota vauva voi halata ja pysyä lähellä väsyneenä. Tuote on paksu, minkä ansiosta se eristyy täydellisesti lattiasta.

Tuki vatsallaan makaamiseen
Koulutusleikkimattomme on täydellinen leikkipaikka vauvalle. Riippuvien lelujen lisäksi sen mukana tulee vinkuva lintu, jolla on kahisevat siivet, liikkuvat nallekarhun tassut tai pörröinen häntä, joka voi kannustaa vauvaa leikkimään ja makaamaan mahallaan.

Tekniset ominaisuudet
Setissä:

  • leikkimatto
  • lelukaaret
  • 5 roikkuvaa lelua
  • Tekniset tiedot: materiaali: 100% polyesteri, BPA-vapaa, PVC-vapaa ja ftalaatiton
    Pyyhi kostealla liinalla
    Mitat: koottuna 90 x 52cm
Paino:
4 kg
Arvostelut 0 arvostelua