LullaMe -tuudittava vauvanpatja, 140x70cm - TILAUSTUOTE
LullaMe -tuudittava vauvanpatja, 140x70cm - TILAUSTUOTE LullaMe -tuudittava vauvanpatja, 140x70cm - TILAUSTUOTE LullaMe -tuudittava vauvanpatja, 140x70cm - TILAUSTUOTE LullaMe -tuudittava vauvanpatja, 140x70cm - TILAUSTUOTE LullaMe -tuudittava vauvanpatja, 140x70cm - TILAUSTUOTE LullaMe -tuudittava vauvanpatja, 140x70cm - TILAUSTUOTE LullaMe -tuudittava vauvanpatja, 140x70cm - TILAUSTUOTE LullaMe -tuudittava vauvanpatja, 140x70cm - TILAUSTUOTE LullaMe -tuudittava vauvanpatja, 140x70cm - TILAUSTUOTE LullaMe -tuudittava vauvanpatja, 140x70cm - TILAUSTUOTE

LullaMe -tuudittava vauvanpatja, 140x70cm - TILAUSTUOTE

399,00 €
Tämä on esittelytuote.

Ilmainen toimitus!

Toimitukset vasta syksyn jälkeen!

Toimitukset maaliskuulla.

* LullaMe-vauvanpatja nukuttaa vauvan keinuvalla ylös-alas -liikkeellä. *

Myös vuokrausmahdollisuus, kysy lisää!


Patjaa voi käyttää normaalin vauvanpatjan tavoin myös ilman tuudittavaa ominaisuutta niin kauan, kun vauva nukkuu pinnasängyssä.
Kangaspäällinen on valmistettu hengittävästä, OEKO-TEX® -sertifioidusta materiaalista.
Nopeasti kuivuva kangaspäällinen on helppo irrottaa tarvittaessa pesua varten.

LullaMe patja on CE-merkitty. Se on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.
Tekstiilit ovat OEKO-TEX -sertifioitua. Patjan liikkeen tuottava mekanismi on patentoitu.
Vuonna 2016 LullaMe tuudittava vauvanpatja voitti arvostetun kansainvälisen innovaatiopalkinnonKind + Jugend -messuilla.

LullaMe-patjan tuudittava ominaisuus on käytettävissä vauvoille 10 kg painoon saakka ja ilman tuudittavaa toimintoa normaalina patjana 20 kg saakka.
Koska jokainen vauva on yksilö, LullaMe-patjassa on viisi nopeusvaihtoehtoa ja ajastin.
Tuudittavaa patjaa käytetään iOS- tai Android-puhelimelle ladattavan LullaMe- kaukosäädinsovelluksen avulla tai vaihtoehtoisesti kaukosäätimellä, joka on ostettavissa erikseen lisävarusteena (59€).

Pakkauksen sisältö: 

- alumiinista ja puusta koostuva runko
- irroitettava kangas
- iOS- tai Android-puhelimellesi ladattava kaukosäädinsovellus
- muuntaja

Pakkauksessa on kantokahva.

LullaMella on missiona on auttaa vauvaa nukkumaan paremmin - ja sitä kautta edistää koko perheen hyvinvointia, jaksamista ja arjen sujuvuutta.
LullaMen tuudittava vauvanpatja nukuttaa vauvan lempeästi keinuvalla ylös-alas -liikkeellä, joka muistuttaavauvaa kohtuajasta
Kohdussa vauva nukkuu kun äiti liikkuu. Patja sopii kaikille vauvaperheille. Se auttaa lasta nukahtamaan turvallisesti omaan sänkyynsä ja vähentää nukuttamiseen liittyvää itkua.
Vanhemmat voivat nukkua tai rentoutua samalla.