Maistelututti / Silicone Food Feeder, Babyono, DINO
Maistelututti / Silicone Food Feeder, Babyono, DINO Maistelututti / Silicone Food Feeder, Babyono, DINO Maistelututti / Silicone Food Feeder, Babyono, DINO Maistelututti / Silicone Food Feeder, Babyono, DINO Maistelututti / Silicone Food Feeder, Babyono, DINO Maistelututti / Silicone Food Feeder, Babyono, DINO Maistelututti / Silicone Food Feeder, Babyono, DINO
Babyono

Maistelututti / Silicone Food Feeder, Babyono, DINO

Tuotetta rajoitettu erä.
5,31 €
5,90 €
Alennus päättyy
Alin hinta 30 pv: 5,31 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Silikoninen maistelututti on korvaamaton apu vauvoille ja taaperoille heidän oppiessaan syömään vauvanruokaa.

Setti sisältää kaksi eri kokoa (6 ja 12 kk) tutteja, jotka mukauttavat tuotteen lapsen ikään ja taitoon.

Suunnittelu helpottaa ruokien puristamista ja työntämistä lähemmäs vauvan suuta. Voit turvallisesti hallita lapsesi maistamien ruokien määrää ja saatavuutta.

Täydellinen lapsen ruokavalion laajentamiseen ja rohkaisee kokeilemaan uusia herkkuja. Käytä maistelututtia syöttääksesi turvallisesti tuoreita vihanneksia, hedelmiä ja muita ruokia vauvallesi. Korkean vastustuskyvyn kestävä silikoni on helppo puhdistaa ja se on turvallinen pureskella, mikä eliminoi tukehtumisvaaran. Lisäksi maistelututti rauhoittaa vauvan ikeniä hampaiden syntyessä ja helpottaa kipeitä ikeniä. Pienen kokonsa ansiosta voit ottaa tämän mukaan minne tahansa, ja kätevä kahva kannustaa lasta syömään itse.

Tämä syöttölaite ei sisällä haitallista BPA:ta. Hienostunut muotoilu tekee tuotteen pitämisestä puhtaana helppoa. Voit helposti desinfioida syöttölaitteen kiehuvalla vedellä tai vain huuhdella sen vedessä.

   

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua