Makaszka Alpaca -lämpöpussi, Burgundy, 0kk - 85cm
Makaszka Alpaca -lämpöpussi, Burgundy, 0kk - 85cm Makaszka Alpaca -lämpöpussi, Burgundy, 0kk - 85cm Makaszka Alpaca -lämpöpussi, Burgundy, 0kk - 85cm Makaszka Alpaca -lämpöpussi, Burgundy, 0kk - 85cm Makaszka Alpaca -lämpöpussi, Burgundy, 0kk - 85cm Makaszka Alpaca -lämpöpussi, Burgundy, 0kk - 85cm Makaszka Alpaca -lämpöpussi, Burgundy, 0kk - 85cm Makaszka Alpaca -lämpöpussi, Burgundy, 0kk - 85cm Makaszka Alpaca -lämpöpussi, Burgundy, 0kk - 85cm Makaszka Alpaca -lämpöpussi, Burgundy, 0kk - 85cm Makaszka Alpaca -lämpöpussi, Burgundy, 0kk - 85cm Makaszka Alpaca -lämpöpussi, Burgundy, 0kk - 85cm Makaszka Alpaca -lämpöpussi, Burgundy, 0kk - 85cm Makaszka Alpaca -lämpöpussi, Burgundy, 0kk - 85cm Makaszka Alpaca -lämpöpussi, Burgundy, 0kk - 85cm
Makaszka

Makaszka Alpaca -lämpöpussi, Burgundy, 0kk - 85cm

89,00 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Ihanan suloinen Alpaca -lämpöpussi, erityisesti tarkoitettu vastasyntyneestä noin vuoden ikään.
Sopii loistavasti vaunukoppaan, rattaisiin, turvaistuimeen sekä esimerkiksi rekeen/koriin.

Alpaca -lämpöpussi on täydellinen ensimmäisistä elinpäivistä lähtien, aina noin vuoden ikään saakka. Lämpöpussi on 85 cm pitkä. Sen etuosa on kiinnitetty pitkällä vetoketjulla, joten voit avata suurimman osan pussista ja laittaa vauvasi kätevästi ja varovasti siihen. Lämpöpussi tulee tiiviisti vauvan ympärille ja antaa maksimaalisen mukavuuden tunteen, sinun ei tarvitse pukea pikkuiselle syksyllä takkia tai paksua pipoa, sillä lisäkiristyksen ansiosta suojaat myös päätä ja kaulaa kylmältä ja tuulelta.
Tausta on tarralla avattavissa, eli sen saa ihan mihin vain turvakaukaloon, vaunukoppaan tai rattaaseen! 

Alpaca-lämpöpussi on valmistettu pehmeästä ja miellyttävän tuntuisesta "karvaisesta" kankaasta. Sisäpuoli on valmistettu ihanan pehmeästä nallemaisesta fleecestä. Sisäpuoli on täytetty antiallergisella, silikonikuitukankaalla pitämään vauva lämpimänä.

Jokaisessa Alpaca-lämpöpussissa on tyylikäs etiketti, johon on ommeltu Makaszka-logo, joka lisää siihen ulkonäköä ja ainutlaatuisuutta.

Mitat: 47x85cm (+/- 2 cm)

Materiaali: päällyosa "karvaista" kangasta, toisella puolella on upean pehmeä teddy/fleece. Molemmat 100% polyester.
Täyte: antiallerginen, hengittävä silikonikangas 300g/m2, joka ei muuta sen rakennetta pesun ja käytön aikana. Sisäpuolella oleva täyte on ommeltu päällyskankaisiin, minkä ansiosta se ei liiku käytön ja pesun aikana.
Pesu: pese 30 °C, ei rumpukuivausta.

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua