Makaszka Premium -lämpöpussi, Glamour Green, 110cm
Makaszka Premium -lämpöpussi, Glamour Green, 110cm Makaszka Premium -lämpöpussi, Glamour Green, 110cm Makaszka Premium -lämpöpussi, Glamour Green, 110cm Makaszka Premium -lämpöpussi, Glamour Green, 110cm Makaszka Premium -lämpöpussi, Glamour Green, 110cm Makaszka Premium -lämpöpussi, Glamour Green, 110cm Makaszka Premium -lämpöpussi, Glamour Green, 110cm Makaszka Premium -lämpöpussi, Glamour Green, 110cm Makaszka Premium -lämpöpussi, Glamour Green, 110cm Makaszka Premium -lämpöpussi, Glamour Green, 110cm Makaszka Premium -lämpöpussi, Glamour Green, 110cm Makaszka Premium -lämpöpussi, Glamour Green, 110cm Makaszka Premium -lämpöpussi, Glamour Green, 110cm Makaszka Premium -lämpöpussi, Glamour Green, 110cm Makaszka Premium -lämpöpussi, Glamour Green, 110cm Makaszka Premium -lämpöpussi, Glamour Green, 110cm Makaszka Premium -lämpöpussi, Glamour Green, 110cm Makaszka Premium -lämpöpussi, Glamour Green, 110cm Makaszka Premium -lämpöpussi, Glamour Green, 110cm Makaszka Premium -lämpöpussi, Glamour Green, 110cm
Makaszka

Makaszka Premium -lämpöpussi, Glamour Green, 110cm

87,20 €
109,00 €
Alin hinta 30 pv: 87,20 €
Toimitusaika 1 - 4 arkipäivää

Lämmin, mukava ja täysin vedenpitävä Premium-lämpöpussi rattaille ja kelkoille.
Premium-makuupussi on omistettu vauvoille noin 12 kuukauden ikäisistä 3+ -vuoteen, sen pituus on 110 cm.

Etuosa on kiinnitetty kahdella laadukkaalla vetoketjulla, joten voit irrottaa makuupussin alaosan lämmönsäätelyä varten tai jättääksesi vauvan jalat likaisissa kengissä pussin ulkopuolelle, tai voit myös poistaa makuupussin koko yläosan. Alaosassa makuupussin keskelle on ommeltu vedenpitävä kangas, joka suojaa sitä mahdolliselta kenkien lialta.

Premium-makuupussi on täysin tuulenpitävä, vedenpitävä ja hengittävä samanaikaisesti. Siinä on jopa 10 reikää 5-pistevyölle, joten se sopii useimpiin rattaisiin. Yläosaan on ommeltu vahva kuminauha sekä huppuosassa että päällisessä. Kuminauhan kiristämisen jälkeen voit vielä paremmin suojata vauvaa kylmältä ja tuulelta. Makuupussin takaosassa on ommeltu erityinen kangas, joka estää makuupussia liukumasta ulos rattaista. Tämän ansiosta se pysyy aina paikallaan. Lisäksi makuupussin suunnilleen keskellä on sivuille ommeltu joustonauha rattaiden runkoon kiinnittämistä varten.

Premium-lämppöpussissa on leveä tikkaus, jonka ansiosta se mahtuu vielä paremmin vaunuihin. Se on valmistettu pehmeästä ja miellyttävästä koskettaa vedenpitävästä, vahvasta kankaasta. Sisäpuoli on ihanan pehmeää samettia. Sisältä se on täytetty antiallergisella silikonikuitukankaalla, joka lämmittää vauvaa. Samettimainen ja miellyttävä iholle oleva velvet -kangas on täydellinen materiaali, se on uskomattoman herkkä ja samalla erittäin kestävä. Äärimmäisen ohuiden polyesterilankojen kaksoiskudonnan innovatiivinen tekniikka antaa tämän fantastisen vaikutuksen.

Pörröinen ja pehmeä tekoturkis kiinnitetään huomaamattomasti ja voidaan irrottaa milloin tahansa. Jokaisessa premium-lämpöpussissa on tyylikäs etiketti

Kaikki Makaszka-lämpöpussit on ommeltu käsin Puolassa äärimmäistä huolellisuutta ja huomiota yksityiskohtiin. Mitat: 50x110 cm (+/- 2 cm) Materiaali: vedenpitävä kangas - 100% polyamidi, toinen puoli on ihanan pehmeää samettia Täyte: antiallerginen, hengittävä silikonikuitukangas 400g/m2, joka ei muuta rakennettaan pesun ja käytön aikana. Sisäpuolella oleva täyte on ommeltu päällyskankaisiin, minkä ansiosta se ei liiku käytön ja pesun aikana. Pesuohjeet: pese 30 °C, ei rumpukuivausta. Älä pese äläkä altista turkkia kosteudelle.

Ei sovi rattaisiin, joiden valjaita ei saa irrotettua/avattua lannevyötä ja olkavyötä erikseen.

 

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua