Milestone The Original Baby Cards - muistokortit lahjarasiassa
Milestone The Original Baby Cards - muistokortit lahjarasiassa Milestone The Original Baby Cards - muistokortit lahjarasiassa Milestone The Original Baby Cards - muistokortit lahjarasiassa Milestone The Original Baby Cards - muistokortit lahjarasiassa Milestone The Original Baby Cards - muistokortit lahjarasiassa

Milestone The Original Baby Cards - muistokortit lahjarasiassa

8,90 €
Toimitusaika 0 - 0 arkipäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Milestone -korttien avulla ikuistat muistettavat hetket niin raskaus- vauva- kuin taaperoajasta. Suloiset kuvat tärkeistä viikoista, kuukausista ja suuremmista tapahtumista tallentuvat perhealbumiin ja halutessasi tyylikkäästi myös sosiaaliseen mediaan.

The Original Baby Cards -setti sisältää kolmekymmentä suloista korttia lahjarasiassa. Merkitse päivämäärä ja ota kuvia vauvasi "ensikerroista". Näin ette koskaan unohda, milloin hän hymyili ensimmäisen kerran, maistoi kiinteä ruokaa tai oppi kävelemään. Saatavana myös oma korttisarja raskaus-ajalle, junioreille, kaksosperheille ja häitä varten.

Milestone- kortit printataan ekologisella ja myrkyttömällä musteella FSC- paperille. Ne on suunniteltu Hollannissa ja  painettu Belgiassa.

Kieli: Englanti

Kortteja: 30kpl

Koko: 15,5 x 11 x 2 cm 

Paino:
0.6 kg
Arvostelut 0 arvostelua