Vauvan peite, tuplamusliini, boho beige, 110 x 110cm
Vauvan peite, tuplamusliini, boho beige, 110 x 110cm Vauvan peite, tuplamusliini, boho beige, 110 x 110cm Vauvan peite, tuplamusliini, boho beige, 110 x 110cm
AlberoMio

Vauvan peite, tuplamusliini, boho beige, 110 x 110cm

23,31 €
25,90 €
Alin hinta 30 pv: 23,31 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Täydellisen pehmeä pienelle vauvalle! Huippuhyvä lahjaidea!

Musliinipuuvilla on löysää kudosta, joka tekee tästä kankaasta herkän, pehmeän, imukykyisen ja ilmavan. Puuvillamusliini on pehmeää ja miellyttävää lapsen iholle ja erittäin kestävää. Jokaisella pesulla musliini pehmenee ja luonnollinen "rypistyminen" ei vaadi silitystä. Sitä pidetään yhtenä herkimmistä ja puhtaimmista kankaista, ja sillä on antiallergisia ominaisuuksia. Kankaassa on omanlainen rakenne ja lisälangat luovat hienovaraisen ruutukuvion, joka muistuttaa pellavakuviota.

Herkkä, pehmeä ihoa vasten, ilmava!

Peitteessä ei ole minkäänlaisia kiinnikkeitä, joten se sopii täydellisesti lapsen kapalointiin, peittämiseen, pyyhkimiseen ja suojaamiseen. Sopii täydellisesti suojaksi äidille ja vauvalle imetyksen aikana.

Kesäkaudella sitä voidaan käyttää kevyenä ja herkänä peitteenä pinnasängyssä, rattaissa ja turvaistuimessa. Lisäksi se toimii musliinin ominaisuuden ansiosta kuumina päivinä ihosuojana auringon säteilyä vastaan ja peitteenä, joka peittää ja samalla minimoi ylikuumenemisen ja liiallisen hikoilun mahdollisuuden.

Tämä on ohut, mutta suojaava ja lämmin peite.

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua