Ora Hertta2 -kuomuratas, 2024
Ora Hertta2 -kuomuratas, 2024 Ora Hertta2 -kuomuratas, 2024 Ora Hertta2 -kuomuratas, 2024 Ora Hertta2 -kuomuratas, 2024 Ora Hertta2 -kuomuratas, 2024 Ora Hertta2 -kuomuratas, 2024 Ora Hertta2 -kuomuratas, 2024 Ora Hertta2 -kuomuratas, 2024 Ora Hertta2 -kuomuratas, 2024
Ora

Ora Hertta2 -kuomuratas, 2024

429,00 €
Toimitusaika 1 - 4 arkipäivää

Päivitetty supersuosittu Hertta -ratas!

Erot vanhempaan malliin:

  1. Kasaantuvat paljon pienempään tilaan
  2. Uudistettu jarruakseli, johon saa kiinnitettyä seisomalaudan
  3. Aurinkolippa lisätty ennestäänkin hyvin suojaavaan ja pidennettävään kuomuun
  4. Nivelaisalla säädettävä työntöaisa päällystetty mustalla tekonahalla
  5. Turvakaari päällystetty mustalla tekonahalla
  6. Turvavaljaissa helpompi korkeussäätö (edelleen voi käyttää ainoastaan lannevöillä)
  7. Tavarakoriin lisätty heijastavaa nauhaa
  8. Työntöaisaan lisätty turvaremmi

Rattaat kääntyvillä eturenkailla ovat ilmakumirenkailla, mutta lisävarusteena saa hankittua myös umpikumirenkaat (PU- eli foam-renkaat).


Puuhiili ja Sammal -värillä olevat Hertat ovat kääntyvillä etupyörillä, ilmakumipyörillä.
Mustalla värillä olevat Hertat ovat kiinteillä, täyskumipyörillä.
(kuvat 2023 -mallista, 2024-mallissa on samanlainen jatkettu kuomu kuin esimerkiksi vihreässä).

Ora Hertta on monipuolinen ratas, joka sopii käytettäväksi kaupunki- ja maasto-olosuhteissa. Ketteryys, kompaktit mitat ja näppärä kasaus, mutta kuitenkin reilu soveltuvuusaika tekee näistä rattaista ilahduttavan väripilkun Suomen maisemiin!

Hertta kääntyvillä etupyörillä

- nopeasti kasattavat
- kasattuna pieneen tilaan menevä
- säätyvä selkänoja, myös täysi makuu, remmisäätö
- säätyvä jalkatuki
- irrotettava jalkatuen kangas
- säädettävä työntöaisa
- pehmustettu aisa
- lukittuvat, kääntyvät etupyörät
- tavarakori
- jatkettava kuomu, irrotettava
- kuomussa kurkistusluukku
- valjaat, heijastimilla
- turvakaari

Oran Hertta rattaissa istuin on kiinteä ja lapsen katse on menosuuntaan päin. Istuimessa on turvalliset ja pehmustetut 5-pistevaljaat, jotka on helppo sulkea ja avata. Säätövaraa on näissä reilusti! Valjaat on ommeltu kiinteästi, joten turhia roikkuvia remminpätkiä ei ole. Istuimen sivuilla lenkit, jotka mahdollistavat mm. istuinpehmusteen tai lämpöpussin kiinnittämisen (D-lenkki). Hertan kankaat on kaikki irrotettavissa ja pestävissä, mutta istuinpehmusteen käyttö on myös pesumielessä suotavaa.

Istuimen selkänojassa on portaaton säätö eli selkänojan saa säädettyä remmisäädöllä haluttuun kulmaan. Selkänoja laskee tarvittaessa täyteen makuuasentoon ja pystyasento noudattaa rattaiden runkoaisan linjoja.
Istuimen turvakaari on korkea ja jättää riittävästi tilaa lapsen jaloille, joten lapsi on helppo nostaa rattaisiin paksuissakin talvitöppösissään. Turvakaari on kiinteästi kiinni rattaissa.

Jalkatuki on reilu ja pidempienkään lasten kanssa ei tule ongelmaa sillä jalkatuki on suora eikä näin ollen rasita lapsen jalkoja, jos jalat tulevat jalkatuen yli. Jalkatuki on moniportainen ja rungon etuosassa on kiinteä laskutaso jaloille – tasoa ei saa käyttää rattaisiin kiipeämiseen! Jalkatuki säätyy painamalla sen reunoilla olevista painikkeista.

Hertan kuomu on todella suojaava ja lisäsuojaa kaipaava voi avata kuomun keskellä menevän vetoketjun, jolloin kuomu yltää vielä pidemmälle. Kuomun lukittuu napakasti haluttuun asentoon. Hertan kaikki kankaat on irrotettavissa ja sama koskee myös kuomua, jonka irrotus käy helposti.

Työntöaisa on säädettävissä kymmeneen eri asentoon painalla nivelen napeista. Reilu säätövara mahdollistaa sen, että kaiken pituisille työntäjille löytyy varmasti sopiva työntökorkeus. Säätövara takaa myös sen, että työntäjälle jää reilusti tilaa vaunun väliin eikä pidempikään työntäjä potki runko kävellessään! Leveä aisa on pehmustettu, mutta myös käyttöä kestävä.

Ora Hertta on varustettu reilunkokoisilla ilmakumirenkailla. Eturenkaat ovat kääntyvät (8” - 20cm) ja takana kiinteät (10” - 24cm) renkaat. Renkaat on helppo irrottaa nappia painamalla. Ilmakumirenkaan yhdistettynä jämäkkään jousitukseen takaavat sulavan kyydin!

Hertan tavarakorissa on reilusti tilaa ja 5kg painorajakin takaa sen, että kyytiin mahtuu enemmän kuin muutama jogurttipurkki. Ja jos jogurttipurkki sattuu leviämään, niin tavarakori on tarpeen tullen irrotettavissa pesua varten.

Rattaiden kasaus käy helposti aisan lukitsimista vetämällä ja taittamalla pienempi nipuksi. Rungon toisella puolella on lukitsinremmi, joka pitää rattaat kasassa nostettaessa – se ei kuitenkaan ole tarkoitettu nostohihnaksi!

Vankat ja turvalliset kuomurattaat ovat ketterät käänteissään, eturenkaat kääntyvät tarvittaessa 360 astetta, mutta ovat myös lukittavat. Kaikki rattaiden kankaat ovat irrotettavia ja pestäviä. Oran vaunujen ja rattaiden kankailla on Öko-tex Standard100 sertifikaatti. Lisäksi ulkokankaat ovat vielä Bionic Eco Finish -kosteuskäsiteltyjä eli PFC ja PFOA -vapaita, kankaiden värjäyksessä ei myöskään ole käytetty atsovärejä. 

Meiltä löytyy tähän myös kantokassi lisävarusteena!
Kysy myynti@vaunula.fi

Mittoja:
Rattaiden mitat kokoon taitettuna renkaiden kanssa (pit.,lev.,kork.):100 x 50,5 x 32 cm
Rattaiden mitat kokoon taitettuna ilman renkaita (pit.,lev.,kork.):86 x 50 x 24 cm
Työntöaisan korkeus (säädettävä):72 - 107 cm
Kantavuus: 20 kg
Soveltuvuus:6kk - 36kk
Makuumitta: 88cm
Renkaiden ulkohalkaisija:Edessä 20cm, takana 24cm
Sisäkumit:Edessä 8", takana 10"
Rattaan paino:10,5 kg
Takuu:12 kk

Arvostelut 0 arvostelua