Ora Oiva -yhdistelmävaunut
Ora Oiva -yhdistelmävaunut Ora Oiva -yhdistelmävaunut Ora Oiva -yhdistelmävaunut Ora Oiva -yhdistelmävaunut Ora Oiva -yhdistelmävaunut Ora Oiva -yhdistelmävaunut Ora Oiva -yhdistelmävaunut
Ora

Ora Oiva -yhdistelmävaunut

1 290,00 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

2024 on vihdoin täällä!

ORA OIVA on Unto ja Otso -sisarustaan pienempi ja sirompi vaunu. Voit valita pakettiin pu-vaahtokumipyörät tai ilmakumipyörät.
Tämä on ehdottomasti kaupunkikeskustassa asuvan valinta. Pyörät ovat hieman pienemmät, mutta niillä pääsee maastossakin liikkumaan. Oivaan on erikseen saatavilla talvi/lenkkikäyttöön isommat etupyörät omassa akselissaan.
Tässä mallissa on teleskooppiaisa.

Upeat, tyylikkäät Suomessa suunnitellut, kompaktit cityvaunut/rattaat, joilla kyllä tarvittaessa pääsee etenemään myös sorateillä. Vaunuille myönnetty Design from Finland-tunnus ja näissä vaunuissa on jokainen yksityiskohta mietitty todella tarkkaan Oran pitkällä kokemuksella.

RENKAAT:

Vaunut voi valita joko puhkeamattomilla tai ilmakumirenkailla. Ilmakumirenkaat tekevät matkanteosta pehmeämmän niin lapselle kuin työntäjällekin ja antavat lisäjousitusta vaunuille. Puhkeamattomat renkaat ovat materiaaliltaan laadukkaat foam- eli vaahtorenkaat ja näiden suurin etu on luonnollisesti huoltovapaus. Eturenkaat ovat lukittavissa. Monet asiakkaat ostavat molemmantyyppiset renkaat ja vaihtelevat niitä sitten käyttötarkoituksen mukaan.

Näihin on myös ostettavissa lisävarusteena erillinen, jousitettu talvi-/maastosetti, joka takaa vaunujen etenemisen mitä haastavimmissa olosuhteissa (esim juurikkoiset polut, lumisohjo ym). Katso video tästä miten vaunut etenevät lumessa.

Kaikissa renkaissa heijastavat yksityiskohdat, jotka parantavat vaunujen näkyvyyttä pimeässä.

Takarenkaat 10" ja eturenkaat 8".

KANKAAT:

Laadukkaat kierrätyskankaat, joissa Bionic finish eco- kosteudenestokäsittely (PFC ja PFOA vapaat) sekä UPF 50+ -suoja. Kankaisiin ei ole lisätty terveydelle haitallisia lisä- tai käsittelyaineita ja niille on myönnetty Öko-tex Standard100 -sertifikaatti. Kaikki vetoketjut myös taattua YKK-laatua.

VAUNURUNKO:

Vaunurunko on valmistettu kevyestä, mutta kestävästä alumiinista. Vaunuissa on kätevä teleskooppiaisa, joka päällystetty tyylikkäällä tummanruskealla eco-nahalla ja joka antaa miellyttävän työntökorkeuden eripituisille vanhemmille. Hyvinmuotoiltuun ostoskoriin on helppo päästä käsiksi niin vaunujen edestä kuin takaakin. Rungossa valmiina mukikiinnityspaikat molemmin puolin runkoa.

Vaunukopan irroittaminen rungosta käy kätevästi muistipainikkeiden avulla ja vaunukopan saa kätevästi nostettua kuomussa olevasta nostokahvasta.

Rungon kasaaminen ratasistuimen kanssa on maailman helpointa ja mikä parasta - runko menee kuin itsestään kasaan, eikä ratasituimen suunnalla ole väliä. Runko jää seisomaan renkaiden varaan ja näin rattaat voi sijoittaa helposti esim ahtaaseen eteiseen. Tämä runko on ihanteellinen keveyden ja helppouden ansiosta esim paljon autoileville vanhemmille.


VAUNUKOPPA:

Vaunukopassa on niin talvi- kuin kesäversiot, joita vaihtamalla vauvallesi on aina optimaaliset oltavat. Vaunukopan sisus ja hengittävä patja on päällystetty pehmeällä 100% puuvillalla ja nämä ovat todella helppo irroittaa pesua varten. Vaunukopan kuomussa ja itse kopassa isot tuuletus-/kurkistusaukot. Kuomu on jatkettavissa niin aurinkolipalla kuin pidennyksen kautta ja näin kopasta saadaan todella suojainen. Kopan jalkopäädyssä kätevä tasku esim vanhempien kännykälle.

RATASISTUIN

Ratasistuin on helposti käännettävissä niin nenä kuin selkä menosuuntaan. Kätevä, kevyesti topattu jalkapeitto sisältyy vaunujen hintaan.

Ratasistuimessa todella nopea- ja helppokäyttöiset, pehmustetut turvavaljaat uudella magneettilukolla. Rattaita voi edelleen käyttää pelkillä lannevöillä, joka on ollut tärkeä asia Oralaisille pidemmän aikaa. Hintaan sisältyy tummanruskealla eco-nahalla päällystetty turvakaari, joka aukeaa molemmilta puolilta. Turvakaaressa myös haararemmi, joka estää lapsen valumisen turvakaaren ja rattaan välistä.

Ryhdikäs istuinasento ja selkänojassa kolme asentoa; istuva, puolimakaava ja makuuasento. 

Kuomu harvinaisen suojaisa myös makuuasennossa, aurinkolipan sekä kahden pidennyksen ansiota. Kuomussa myös kätevä kurkistus-/tuuletusaukko. 

Rattaat menevät kätevästi kasaan irroittamatta ratasosaa, eikä ole väliä kumpaan suuntaan ratasistuin on.


LISÄVARUSTEET (ostettava erikseen):

Turvakaukalon adapterit .

Sadesuoja PLUS, kokonaan heijastava tai musta heijastinnauhoilla. Suunniteltu sopimaan niin vaunukoppaan kuin ratasosaankin. Pakattu omiin oranvihreisiin säilytyspusseihin.

Hyönteisuoja PLUS, tyylikäs hyönteissuoja heijastinnauhalla. Sopii erinomaisesti niin vaunukoppaan kuin ratasosaankin. Omassa oranvihreässä säilytyspussissa.

Ilmakumi- tai umpikumirengassetti (sisältää eturenkaiden haarukat). Renkaat ovat todella helppo vaihtaa pikalukitusten ansiosta.

Maasto-/talvisetti. Voit korvara kääntyvät eturenkaat tällä erikseen jousitetulla setillä, niin vaunusi muuttuvat käytännössä kiinteärenkaisiksi, perinteikkäiksi vaunuiksi, jossa neljä samankokoista rengasta.

Mukiteline johon sopii hyvin juomapullo tai take away-kahvi.

Hoitolaukku vaunuväreissä, jota voit kantaa niin reppuna, olkalaukkuna kuin kädessäkin. Tässä laukussa kaikki ominaisuudet joita voit vaatia hoitolaukulta. Tyylikkäät, vaunuihinsopivat messinkiset yksitysikohdat.

Työntöaisaan ripustettava Organizer eco-nahkaisena. Löytyy samassa värissä kuin työntöaisa (tummanruskea) tai perinteisenä mustana. Vuori kuitenkin oravihreänä, joka mahdollistaa pikkutavaroiden löytämisen laukusta.

Lisänäkyyvyyttä antava, säädettävä heijastinnauha, jonka saa kiinnitettyä kopan ja ratasosan ympärille.

Arvostelut 0 arvostelua