Ora Unto2 - Starttipaketti + Britax Core, kääntyvät etupyörät
Ora Unto2 - Starttipaketti + Britax Core, kääntyvät etupyörät Ora Unto2 - Starttipaketti + Britax Core, kääntyvät etupyörät Ora Unto2 - Starttipaketti + Britax Core, kääntyvät etupyörät Ora Unto2 - Starttipaketti + Britax Core, kääntyvät etupyörät Ora Unto2 - Starttipaketti + Britax Core, kääntyvät etupyörät Ora Unto2 - Starttipaketti + Britax Core, kääntyvät etupyörät Ora Unto2 - Starttipaketti + Britax Core, kääntyvät etupyörät Ora Unto2 - Starttipaketti + Britax Core, kääntyvät etupyörät Ora Unto2 - Starttipaketti + Britax Core, kääntyvät etupyörät Ora Unto2 - Starttipaketti + Britax Core, kääntyvät etupyörät Ora Unto2 - Starttipaketti + Britax Core, kääntyvät etupyörät Ora Unto2 - Starttipaketti + Britax Core, kääntyvät etupyörät Ora Unto2 - Starttipaketti + Britax Core, kääntyvät etupyörät Ora Unto2 - Starttipaketti + Britax Core, kääntyvät etupyörät Ora Unto2 - Starttipaketti + Britax Core, kääntyvät etupyörät Ora Unto2 - Starttipaketti + Britax Core, kääntyvät etupyörät Ora Unto2 - Starttipaketti + Britax Core, kääntyvät etupyörät Ora Unto2 - Starttipaketti + Britax Core, kääntyvät etupyörät

Ora Unto2 - Starttipaketti + Britax Core, kääntyvät etupyörät

1 215,00 €
1 350,00 €
Alin hinta 30 pv: 1 159,00 €
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

2024 on vihdoin täällä!

Starttipaketissa:
* Ora Unto -yhdistelmävaunut vaunukopalla + ratasosalla, kääntyvät etupyörät, ilmakumipyörillä
* Ora Unto -adapterit
* Britax Baby-Safe Core
* Britax Baby-Safe Core -turvakaukalo isofix-jalustalla, normaali jalusta TAI Britax Vario Base 5Z, 360 pyörivä isofix-jalusta
* adapterit turvakaukalon kiinnitykseen vaunurunkoon

Mukana myös jalkapeitteet, ratasosaan turvakaari, valjaat.

Unton kaikki kankaat saa irti pestäväksi. Kankaisiin ei ole lisätty terveydelle haitallisia lisä- tai käsittelyaineita ja niille on myönnetty Öko-tex Standard100 -sertifikaatti. Ulkokankaat on lisäksi Bio Eco Finish -kosteuskäsiteltyjä eli PFC ja PFOA vapaita, eikä kankaiden värjäykseen ole käytetty atsovärejä.

Unto-lastenvaunuissa on vakiovarusteena hyvä heijastinvarastus (rungossa heijastimia ja kangasosissa heijastinnauhaa).

Koppa

Ora Unto -yhdistelmävaunuissa on tilava ja syvä koppa sekä mukavan paksu patja (3 cm), joka on noin. 53 cm korkeudella (maasta kopan pohjaan mitattuna). Kopan sisäpuolella on kaksi säilytystaskua, jotka myös kätkevät sisälleen kätevät kantohihnat. Myös kopan etuosasta löytyy vetoketjullinen säilytystasku. Säilytystaskuissa on kätevä säilyttää vaikka tutteja, vaippoja sekä muuta tarpeellista tavaraa, mitä ei aina jaksa tavarakorista kurkottaa. Etutaskuun mahtuu hyvin isompikin älypuhelin! Pohjalevyssä on ilmastointiaukot, joiden ansiosta patja saa tuuletusta, mutta patja tietysti kannattaa tasaisin väliajoin tuulettaa ja pestä. Koppa nostetaan paikoilleen kyljissä olevista kädensijoista ja napsautetaan paikoilleen painamalla kädensijojen sisäosaa alaspäin. Koppa irrotetaan painamalla kädensijoja ylöspäin, jolloin koppa irtoaa rungon kiinnityksistä.

Kopan päällinen kiinnittyy sivuilta kuomuun magneettien avulla, ja päällisen saa avattua vetoketjuilla eikä sitä siis tarvitse irrottaa kokonaan. Päälisessä on myös suojaava etulippa, jonka voi halutessaan nostaa pystyyn suojaamaan lasta tuulelta ja tuiskeelta.

Vaunukopan kuomussa on lisäsuojaa antava lippa, jonka saa halutessaan taitettua esiin tai kuomun sisään. Kesähelteille mukavaa tuuletus antaa kuomun takaosassa vetoketjulla aukeava magneettikiinnitteinen tuuletusaukko, jossa hyönteisverkko.

Istuinosa

Istuinosa on Unto-vaunuissa käännettävä, kuten myös koppaosa. Kiinnitys ja irrottaminen tapahtuvat samoin kuin koppaosassakin. Istuimessa olevat 5-pistevaljaat voidaan säätää juuri lapsesi tarvitsemaan mittaan, eikä nauhassa ole säästelty. Sopii siis isommallekin lapselle. Valjaat ovat kiinteästi kiinni istuimessa. Valjaista ei myöskään näin ollen jää inhottavia "häntiä" roikkumaan. Valjaita on myös mahdollista käyttää pelkkinä lantiovaljaina. Lukitus on tehty yksinkertaiseksi, mutta kestäväksi! Valjaissa on olkapehmusteet sekä pehmuste lukko-osalle. Istuimen sivuilla lenkit, jotka mahdollistavat mm. istuinpehmusteen tai lämpöpussin kiinnittämisen (D-lenkki).

Koppaosan tapaan istuinosassa on tukeva ja suojaisa kuomu, jossa portaaton säätömahdollisuus. Samoin kuomusta löytyy myös lisäsuojaa antava lippa, jonka saa halutessaan taitettu esiin tai kuomun sisään. Kuomu on myös mahdollista irrottaa kokonaan painalla sivulla olevia kiinnikkeitä.

Istuimen selkänojaa säädetään portaattomalla remmisäädöllä eli selkänoja voidaan laskea vaaka-asentoon tai nostaa jopa lähes 90 asteen kulmaan. Näin voit säätää selkänojan juuri sellaiseen asentoon kuin lapsellesi on paras! Unto-vaunut on suunniteltu Suomen sääoloihin, joten istuimessa on reilusti tilaa istua vaikka paksummankin lämpöpussin kanssa.

Turvakaaren saa käännettyä pois edestä toiselle sivulle ja tarvittaessa kokonaan irti, kunhan irrottaa turvakaaren ympärille olevan nepparikiinnitteisen haararemmin. Vaunut sisältävät myös istuinosaan sopivan jalkapeitteen, joka kiinnittyy pikalukoilla kuomun sivuihin. Jalkapeitteeseen kuuluu myös suojaava etulippa, jonka voi tarvittaessa nostaa ylös ja kiinnittää kuomun yläosan lenkkeihin.

Jalkatuki on moniportainen ja sen alaosassa on kiinteä tukiosa jaloille. Jalkatuki säätyy painamalla sen reunoilla olevista painikkeista. Kangasosat ovat irrotettavissa ja pestävissä, ja jalkatukea voi käyttää siis myös ilman kangastakin. Tämä on erityisen kätevää etenkin vanhempien lapsien kanssa kun kengät jo hiukan likaantuvatkin menossa.

Runko

Rungon saa näppärästi kasaan myös niin, että koppaa tai istuinosaa ei tarvitse irrottaa, vaan sen voi jättää kiinni runkoon.

Työntöaisa on säädettävissä kymmeneen eri asentoon painalla nivelen napeista. Reilu säätövara mahdollistaa sen, että kaiken pituisille työntäjille löytyy varmasti sopiva työntökorkeus. Säätövara takaa myös sen, että työntäjälle jää reilusti tilaa vaunun väliin eikä pidempikään työntäjä potki runko kävellessään! Leveä aisa on pehmustettu, mutta myös käyttöä kestävä.

Ora Unton tavarakorissa on reilusti tilaa ja 5kg painorajakin takaa sen, että kyytiin mahtuu helposti ruokakassillinen tavaraa. Kori on tarpeen tullen irrotettavissa esim. pesua varten.

Unton isojen ilmakumirenkaiden (kääntyvät etupyörät 24,5cm, muut 30cm) irrotus käy helposti nappia painamalla! Suomen muuttuvissa olosuhteissa ilmakumirenkaat ovat erittäin tervetullut ominaisuus! Kääntyvien etupyörien runkomallissa eturenkaat on myös mahdollista lukita suoriksi, joka voi olla tarpeellista syvässä lumessa tai ”maastoajelussa”.

Olemme Oralla erittäin ylpeitä Unto -yhdistelmävaunujen jousituksesta. Vaunuja suunnitellessamme tunsimme suomalaisten lenkkipolut läpikotaisin ja tiesimme, että jousitus tärkeä niin metsäpoluilla kuin kaupunkiteillä. Vaunut kulkevatkin erittäin sulavasti ja ovat omiaan juuri kuoppaisilla metsäteillä.

Turvakaukalon tiedot:

 • vastasyntyneestä eteenpäin, 0-13kg (0- 15 kk)- 40-83cm
 • selkä menosuuntaan
 • 3-pisteturvavyöt, säätyy päätukea siirtämällä 10 eri korkeusasentoon
 • sivutörmäyssuojat
 • sopii auton kaikille istuimille, jossa ei ole airbag-tyynyjä
 • kiinnitetään auton omilla 3-pisteturvavöillä, tai jalustalla (jalusta kuuluu pakettiin)
 • keinuu kun kantokahva on ylhäällä, lakkaa keinumasta kun kahva käännetään alas
 • ergonomisesti muotoiltu kahva
 • iso kuomu, UV-suojattu
 • konepestävät kankaat
 • vastasyntyneen sisennin
 • valjaspehmusteet
 • takuu 2 vuotta
 • jalusta kiinnitetään isofix-kiinnikkeillä
 • uusi i-Size / ECER 129/03- takuu 2 vuotta

Pyörät: Kiinteät takapyörät, kääntyvät etupyörät
Vaunukopan ulkomitat (pit., lev., kork.): 82 x 37 x 27 cm
Vaunukopan sisämitat (pit., lev., kork.): 78 x 32 x 22 cm (patjan kanssa)
Istuinosan ulkomitat (pit., lev., kork.): 95 x 40 x 59 cm
Vaunujen koko työntöaisa sisään taitettuna: 87 x 59 x 92 cm
Työntöaisan korkeus (säädettävä): 63 - 116 cm
Renkaiden ulkohalkaisija: Kiinteät 31cm, Kääntyvät 24,5cm
Sisäkumit: Kiinteät 12", Kääntyvät 10"
Rungon paino (renkaiden kanssa): 12 kg
Vaunukopan paino: 4,5 kg
Istuinosan paino: 5,2 kg
Kantavuus (koppa): max 9 kg
Kantavuus (istuinosa): max 25 kg
Kantavuus (tavarakori): max 5 kg
Soveltuvuus: Vastasyntyneestä 25 kg asti
Takuu: 24 kk

Turvakaukalon tiedot:
- vastasyntyneestä eteenpäin, 0-13kg (0-15 kk, 40-85cm)
- selkä menosuuntaan
- säätyy makuulle
- olkahihnat säätyvät automaattisesti pääntukea säädettäessä
- vastasyntyneelle tarkoitettu irrotettavilla ja törmäysvoimaa vaimentavilla pehmusteilla varustettu sisätyyny
- sivutörmäyssuojateknologia sisäänrakennettuna (SICT)
- kuomu (UPF 50+)
- 3-pisteturvavyöt, säädettävissä
- korkeat, pehmustetut sivutörmäyssuojat
- sopii auton kaikille istuimille, jossa ei ole airbag-tyynyjä
- turvakaukalo kiinnitetään auton omilla 3-pisteturvavöillä, tai jalustalla isofix-kiinnityksellä (jalusta lisävaruste)
- kiinnitetään vaunurunkoon adaptereilla, adapterit ostettavissa erikseen
- sopii kaikkiin Britax -rattaisiin adaptereilla, sekä myös Cybex/Maxi-Cosin adaptereihin
- säädettävä kantokahva
- pestävät kankaat, nopeasti irrotettavat
- pääsisennin
- valjaspehmusteet
- ECER129 I-Size -hyväksytty
- lentokonehyväksytty, hyväksytty käytettäväksi lentokoneessa
- takuu 2 vuotta

 • ergonomisesti muotoiltu kahva, monta eri asentoa, keinonahkainen kahva
 • Kuomu jatkettava, UPF50+
 • Takuu 2 vuotta

Jalustan tiedot:

 • kääntyy ovelle
 • i-Size -yhteensopiva
 • Isofix -kiinnitys
 • kallistuksen säätö
 • Turvallinen kiinnitys
 • Säädettävä tukijalka, jonka saa taitettua istuimen alle
 • Helppo irrottaa istuin tai turvakaukalo jalustasta
Arvostelut 0 arvostelua